×

Γευσιγνωσία κρασιού και Jeep Safari στη Σαντορίνη

Εύκολο
4 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 7 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Αποδράστε και απολαύστε την ευχαρίστηση του κρασιού, ανακαλύψτε τα μυστικά των ηφαιστειακών ποικιλιών της Σαντορίνης και τη μοναδική αμπελουργία της περιοχής σε μια περιήγηση 4 ωρών. Επισκεφθείτε δύο οικογενειακά οινοποιεία, ακούστε για τις διαδικασίες παραγωγής τους και δοκιμάστε τις γεύσεις σε καθεμιά από αυτές, συμπεριλαμβανομένης της γευσιγνωσίας κρασιού μαζί με τοπικά σνακ. Μάθετε για τα ντόπια σταφύλια της Σαντορίνης και τις μοναδικές μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας, θαυμάστε την εξοχή και το τοπίο του νησιού καθώς δοκιμάζετε και εξερευνάτε.

Μετά την παραλαβή από το ξενοδοχείο της Σαντορίνης, το λιμάνι ή μια κεντρική τοποθεσία του νησιού, καθίστε μέσα σε ένα πολυτελές όχημα 4x4 Land Rover με οδηγό. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην άγρια ​​ύπαιθρο για να επισκεφθείτε δύο προσεκτικά επιλεγμένα οικογενειακά οινοποιεία, ξεχωριστά για την αρχιτεκτονική, την πανοραμική θέα και τα κόκκινα και λευκά κρασιά. Καθώς ταξιδεύετε, ακούτε τη μακρά ιστορία της Σαντορίνης στη διαδικασία της οινοποίησης, των τοπικών προϊόντων και της ιστορίας. Κατά την άφιξή σας σε κάθε κτήμα, μάθετε για τις παραδοσιακές ή εκσυγχρονισμένες διαδικασίες οινοποίησης, δείτε τους αμπελώνες και κάντε μια νόστιμη γευστική δοκιμή. Δοκιμάστε τα διαφορετικά κρασιά που εισήγαγε ο σομελιέ σας ή ο οικοδεσπότης του κρασιού και απολαύστε τα με νόστιμα τοπικά προϊόντα. Μάθετε για τα ντόπια σταφύλια που έχει κάθε κρασί, δοκιμάστε συνολικά 10 διαφορετικά στυλ κρασιού κατά τη διάρκεια της περιοδείας σας, συμπεριλαμβανομένων μερικών σπάνιων κορυφαίων κρασιών Cuvee και του κρασιού Vinsanto.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, ακούστε για το συναρπαστικό υπόβαθρο στις τοπικές παραδόσεις οινοποίησης από τον οδηγό σας, κερδίζοντας μια σαφή κατανόηση της μαγείας που συμβαίνει εδώ ανάμεσα στην καλλιέργεια και την εμφιάλωση. Σταματήστε σε έναν αμπελώνα για να δείτε τις μοναδικές μεθόδους αμπελουργίας του νησιού από κοντά. Οι οινοποιοί τροφοδοτούν αμπέλια σε σχήματα καλαθιού στο χώμα για να στεγάσουν τα σταφύλια από τους ανέμους και τον ήλιο της Σαντορίνης και να αντισταθούν στην σκληρότητα του ηφαιστειακού εδάφους. Μετά τις επισκέψεις σας στο οινοποιείο, πραγματοποιήστε μια γραφική περιήγηση στις αγροτικές περιοχές της Σαντορίνης, όπου προϊόντα όπως φασόλια φαβα και ντομάτες κεράσι ευδοκιμούν επίσης στο ηφαιστειακό έδαφος και ολοκληρώστε την περιήγησή σας με μια αποβίβαση στο αρχικό σημείο αναχώρησης.

Καλύτερες στιγμές

 • Επισκεφθείτε τα οινοποιεία Βενετσάνου και Αργυρού
 • Γευσιγνωσία 10 κρασιών με τοπικά σνακ
 • Premium Land Rover
 • Περιήγηση έως 6 ατόμων ανά όχημα
 • Γραφική περιήγηση στις αγροτικές περιοχές της Σαντορίνης

Περίληψη οδικού χάρτη

Κάντε λήψη της εκδρομής ‘’Γευσιγνωσία κρασιού και Jeep Safari στη Σαντορίνη’’ με τη λήψη του PDF ή την εκτύπωσή του.

Δείτε την διαδρομή εδώ: The Route on Google maps

Συμβουλές περιπέτειας

Το ταξίδι είναι ιδανικό για όλους όσους ψάχνουν για μια εμπειρία πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ομάδες νέων,μεμονωμένοι συμμετέχοντες ή ζευγάρια, οικογένειες με μεγάλα παιδιά και επιχειρήσεις για team bonding.

Το ταξίδι έχει στάσεις κάθε 30-40 λεπτά, για την ευκολία όλων.

Προκειμένου να μπορέσουμε να σας κανονίσουμε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με εναλλακτικό μενού για χορτοφάγους, ενημερώστε μας μετά την κράτηση. Αυτό ισχύει επίσης για κάθε είδους τροφικές αλλεργίες, έτσι ώστε να βρεθούν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.


Περιλαμβάνεται

• Παραλάβη και παράδοση στο ξενοδοχείο
• Premium οχήματα εκτός δρόμου (7 ή 9 καθίσματα) που οδηγούνται από έμπειρους οδηγούς
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και φόροι
• Εισιτήρια για την περιοδεία των οινοποιείων, 10 γευσιγνωσίες κρασιών και ποικιλία
• Περιήγηση 4 ωρών

Δεν περιλαμβάνεται

• Εξτρα κατανάλωση κρασιού και επιπλέον γεύματα ή σνακ που συνοδεύουν τη γευστική δοκιμή
• Φιλοδωρήματα

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Μην ξεχνάτε τα άνετα παπούτσια σας, για παράδειγμα, παπούτσια πεζοπορίας ή σανδάλια, φωτογραφική μηχανή, προστασία από τον ήλιο κλπ. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σας συμβουλεύουμε να φέρετε ένα σακάκι.
• Το ταξίδι δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από ναυτίες αυτοκινήτου, έχουν κινητικά προβλήματα ή προβλήματα πλάτης ή έγκυος ή για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών, καθώς δεν προσφέρουμε παιδικά καθίσματα ή άτομα υψηλότερα από 1,95cm ή βάρους άνω των 130kg . Η κατανάλωση οινοπνεύματος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.
• Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα όταν κρίνεται απαραίτητο. Για παράδειγμα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
• Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται το αργότερο 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Κάθε ακύρωση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης. Σε περίπτωση καθυστερημένων ακυρώσεων, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
• Εάν μια περιοδεία ακυρωθεί εξαιτίας ανεπαρκών συμμετεχόντων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Uncharted Escapes θα επιστρέψει το 100% των πραγματοποιηθεισών πληρωμών.
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Θήρα

Διεύθυνση: Σαντορίνη

Σημειώσεις: Ώρες συνάντησης: Διαφορετικές ώρες κατόπιν αιτήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Παρόμοιες δραστηριότητες Uncharted Escapes

Jeep Safari υπό το ηλιοβασίλεμα στη Κω
Καρδάμαινα
5 ώρες
από 72.00 € / άτομο
Εξερευνήστε τα Λευκά Όρη της Κρήτης με jeep
Άγιος Ιωάννης
8 ώρες
από 85.00 € / άτομο
Jeep safari στα Χανιά και στα Λευκά Όρη, Κρήτη
Άγιος Ιωάννης
7 ώρες
από 89.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Βόρεια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Νότια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Jeep Safari Riviera στην ακτή Σουνίου, Αθήνα
Κάτω Σούνιο
8 ώρες
από 138.00 € / άτομο
Private Jeep Safari tour στα Χανιά (Μπάλο - Γραμβούσα)
Κίσσαμος, Χανιά
8 ώρες
από 120.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

Ρομαντική περιήγηση με άλογα στην Σαντορίνη
Μεγαλοχώρι
2 ώρες 30 λεπτά
από 300.00 € / άτομο
Safari με άλογα στην Σαντορίνη
Μεγαλοχώρι
2 ώρες 30 λεπτά
από 120.00 € / άτομο
Ιππασία στην Καλντέρα, Σαντορίνη
Μεγαλοχώρι
2 ώρες
από 90.00 € / άτομο
Γνωρίστε την Σαντορίνη με ATV
Ιερά Πόλη Μεσσολογγίου, Αιτωλοακαρνανία
4 ώρες
από 150.00 €
Ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη με ATV-Quad
Ιερά Πόλη Μεσσολογγίου, Αιτωλοακαρνανία
3 ώρες 30 λεπτά
από 150.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.