×

Ζήσε με την παρέα σου τη μοναδική εμπειρία δράσης που προσφέρει η Mg Laser Tag

Εύκολο
30 λεπτά
Ιαν - Δεκ
από 7 ετών
Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Aπευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε παιδιά από 7 χρονών και πάνω!

Είναι ασφαλές;

Η MG Laser Tag είναι η μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία από τo International Center for Quality Certification (ICQC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ακτίνα που χρησιμοποιούμε στα όπλα μας  είναι ακτίνα που χρησιμοποιούν τα πραγματικά όπλα και ΟΧΙ το γνωστό laser το οποίο προκαλεί ζημιά στα μάτια. Πραγματοποιείται σε κλειστό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεγονός το οποίο το καθιστά ασφαλές και ιδανικό για διασκέδαση οποιαδήποτε στιγμή, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. 

Πόσο διαρκεί το παιχνίδι;

Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά στην ενημέρωση των κανόνων και του σεναρίου (περίπου 10 λεπτά), ενώ το καθαρό παιχνίδι στο τερέν πραγματοποιείται για 30 λεπτά. Να είσαι σίγουρος ότι μόλις βγεις από την πίστα θα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις περισσότερο από 2 ώρες.

Πόσοι παίκτες μπαίνουν στον στήβο μάχης;

Μπορούν να παίξουν από 8 άτομα συνολικά μέχρι και 20 παίκτες ανά παιχνίδι.

Πονάει το Laser Tag; 

Σε αντίθεση με το Paintball, το Laser Tag δεν προκαλεί πόνο.  

Πόσα πυρομαχικά και πόσες ζωές έχω;

Με την εκκίνηση του παιχνιδιού, το όπλο σου γεμίζει με 2.500 «σφαίρες» και 20 ζωές τις οποίες παρακολουθείς από την ειδική οθόνη που διαθέτει το όπλο. Μόλις δεχτείς χτύπημα, το κράνος σου δονείται στιγμιαία, ενώ αυτός που σε χτύπησε το καταλαβαίνει από τα λαμπάκια τα οποία ανάβουν στο κράνος σου.

 Χρειάζομαι ειδικό ρουχισμό;

Άνετα ρούχα και κλειστού τύπου παπούτσια (αθλητικό ή μποτάκι) είναι όσα χρειάζεται να φοράς. Επιπλέον, επειδή το laser tag είναι ένα παιχνίδι δράσης, θα ιδρώσεις, οπότε είναι καλό να έχεις μαζί σου ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να αλλάξεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένα καπέλο τύπου Jockey.

Υπάρχει ηλικιακό όριο;

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, ενώ η μικρότερη ηλικία που μπορεί να παίξει κάποιος Laser Tag είναι τα 7 έτη. (Αυστηρά από 7 ετών και κάτω δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι).

Κόστος:

  • Απο Δευτέρα εώς Παρασκευή το κόστος είναι 5 ευρώ / άτομο / 30 λεπτά (Ισχύει για 8 άτομα και πάνω, για λιγότερα άτομα το κόστος είναι 7 ευρώ / άτομο / 30 λεπτά) 
  • Για Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή το κόστος είναι 7 ευρώ / άτομο / 30 λεπτά ανεξαρτήτως ατόμων

Περιλαμβάνεται

• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα

 

  • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
  • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Αιγάλεω

Διεύθυνση: MG LASER TAG PLAYGROUND P.C. Λεωφ. Κηφισού 32 Αιγάλεω 122 41 Ελλάδα

Σημειώσεις: MG LASER TAG PLAYGROUND P.C. Λεωφ. Κηφισού 32 Αιγάλεω 122 41 Ελλάδα 520 μ, 7 λεπτά περπατώντας από το Μετρό στάση: "Αιγάλεω"

Διαθεσιμότητα

από 5.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4
Κουπόνι Δώρου
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.