×

Ημερήσια εκδρομή με ελικόπτερο Bell 407 από Αθήνα στα Μετέωρα

Εύκολο
6 ώρες 35 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Για όλες τις ηλικίες
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Αθήνα - Μετέωρα - Αθήνα

Τα Μετέωρα είναι ένα σκηνικό που σε εμπνέει από τα εντυπωσιακά πετρώματα, αλλά πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος να περιμένει ότι αυτό το ταξίδι είναι πολύ περισσότερο από μια απλή επίσκεψη σε ένα πανέμορφο τοπίο. Είναι ένα προσκύνημα σε έναν ιερό τόπο για όλους τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Τα Μετέωρα έχουν γίνει μια κιβωτό διατήρησης για την 2000 χρόνων Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία.

Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων σκαρφαλώνουν πάνω από την πόλη της Καλαμπάκας , σε μέγιστο ύψος 400 m (1200 ft). Τα Μετέωρα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες κορυφές διακοσμημένες με ιστορικά μοναστήρια, που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Μόνο 6 από τα 24 αυτά μοναστήρια διατηρούνται μέχρι σήμερα. Κυρίως το 14ο αιώνα και μέχρι το 16ο αιώνα, αυτά τα μοναστήρια χτίστηκαν από τους μοναχούς οι οποίοι προηγουμένως ήταν ερημίτες στην περιοχή, που ζουσαν σε ατομικές σπηλιές. Ενωμένοι όλοι οι μοναχοί, μετά από χρόνια, κατάφεραν να φτίαξουν το υλικό κατασκευής στην κορυφή των βράχων με τη χρήση σχοινιών, με πτυσσόμενες σκάλες, δίχτυα και καλάθια, και με μεγάλη αποφασιστικότητα.

*Παραμονή στα Μετέωρα 4 ώρες

Μεταφορά από / προς το κεντρικό κτίριο του τερματικού σταθμού και τον τερματικό σταθμό στο Διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, παρέχεται δωρεάν από τα δικά μας πολυτελή μίνι βαν. Η απόσταση οδήγησης είναι περίπου 8 λεπτά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο οδηγός μας θα σας συναντήσει κατά την άφιξή σας έξω από την περιοχή μεταφοράς αποσκευών, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές και θα σας μεταφέρει με VIP επίγεια μεταφορά από το κεντρικό κτίριο τερματικού στο ελικοδρόμιο μας.

Δρομολόγιο:

 • Αθήνα (ελικοδρόμιο) - Μετέωρα (Καλαμπάκα) - Αθήνα (ελικοδρόμιο)
 • Χρόνος πτήσης: 1 ώρα και 16 λεπτά κάθε διαδρομή
 • Ώρα απογείωσης: κατόπιν συνεννόησης

Ελικόπτερο: Bell 407

Το Bell 407 είναι ένα τετραπτέρυγο μονοκινητήριο ελικόπτερο  εξοπλισμένο με κλιματισμό. Οι έλικες και ο κόμβος χρησιμοποιούν σύνθετη κατασκευή και παρέχουν καλύτερη απόδοση και πιο άνετη οδήγηση. Χρησιμοποιείται συχνά για εταιρικές και υπεράκτιες μεταφορές, αεροδιακομιδές, επιβολή νόμου, ηλεκτρονική συλλογή ειδήσεων και δημιουργία ταινιών. Η διαρρύθμιση του εσωτερικού και των καθισμάτων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει πολυτελείς, πολύ ήσυχες και ομαλές βόλτες σε όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά:

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 130 knots (149 mi/h, 240 km/h)
 • ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 630 km, 392 mi (Depending on passenger number)
 • ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Διαμόρφωση θέσεων VIP για επτά που περιλαμβάνουν πιλότο και επιβάτες
 • ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:  1 × Allison 250-C47B turboshaft, 813 shp (606 kW)
 • ΦΟΡΤΩΣΗ: Ύψος αριστερή πλευρά 50 cm, ύψος δεξιά πλευρά 45 cm, χαμηλό μήκος αριστεράς πλευράς 90 cm, υψηλό μήκος αριστεράς πλευράς 105 cm, μήκος δεξιάς πλευράς 40 cm, εμπρός πλάτος 75 cm, πίσω πλάτος 70 cm.

Οι επιβάτες θα γνωρίσουν τα ελικόπτερα μας σύμφωνα με τις οδηγίες του πληρώματος και του πιλότου μας.

 • Όλοι οι επιβάτες πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο την ημέρα της πτήσης
 • Τα τυπικά βάρη επιβατών υπολογίζεται ότι είναι 90 κιλά για άνδρες και 75 κιλά για γυναίκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Θα σας ζητηθεί το πραγματικό βάρος των επιβατών για να επιβεβαιώσει την πτήση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να εμφανίζονται στο σημείο συνάντησης 20 λεπτά πριν από τη συμφωνηθείσα ώρα αναχώρησης.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός και το βάρος των αποσκευών σας δεν υπερβαίνουν τις προδιαγραφές του αεροσκάφους (με βάση την προσφορά σας).

Πληροφορίες αποσκευών

 • Το Bell 407 έχει ένα χώρο αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει ορισμένες αποσκευές όπως περιγράφεται παρακάτω. Ο συνιστώμενος αριθμός και το βάρος των αποσκευών είναι 5 μαλακές τσάντες ή τσάντες των 15 κιλών η καθεμία, ή 75 κιλά συνολικά ή 3 καμπίνες με τσάντες των 15 κιλών η καθεμία.
 • Διαστάσεις χώρου αποσκευών: Ύψος αριστερή πλευρά 50 cm, ύψος δεξιά πλευρά 45 cm, χαμηλό μήκος αριστεράς πλευράς 90 cm, υψηλό μήκος αριστεράς πλευράς 105 cm, μήκος δεξιάς πλευράς 40 cm, εμπρός πλάτος 75 cm, πίσω πλάτος 70 cm.

Κόστος: 7900 ευρώ / εκδρομή για 1 έως 6 επιβάτες

Μόλις φτάσετε στην Ελλάδα μπορούμε να σας παραλάβουμε απευθείας από την πύλη άφιξης και να σας μεταφέρουμε στο αεροσκάφος μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στον αγαπημένο σας προορισμό με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Ειδικά τα ελικόπτερα έχουν την ικανότητα να πετούν σε συνθήκες υψηλού ανέμου, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η μεταφορά θαλασσίως θα ήταν αδύνατη. Επίσης, μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε προορισμούς που δεν έχουν αεροδρόμια και όπου τα φεριμπότ έχουν σπάνια δρομολόγια. Έτσι, αντί να χάσετε χρόνο περιμένοντας πτήσεις συγκοινωνίας, πετάξτε με την Superior Air και απολαύστε τις διακοπές σας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα πτήσεων στα αξιοθέατα, ώστε να ανακαλύψετε μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή άλλους προορισμούς στο +30 2155454409


Περιλαμβάνεται

• Έμπειρος πιστοποιημένος πιλότος
• Ελικόπτερο Bell 407
• Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας ή το αεροδρόμιο
• Νερό και Αναψυκτικό
• Όλοι οι φόροι και τα τέλη αεροδρομίου / εξυπηρέτησης

Δεν περιλαμβάνεται

• Επιπλέον αναμονή - 150 ευρώ / ώρα
• Δεύτερος πιλότος - 200 ευρώ
• Διανυκτέρευση ελικοπτέρου - 400 ευρώ
• Παραλαβή και επιστροφή στο σημείο προσγέιωσης στα Μετέωρα (μπορεί να κανονιστεί με επιπλέον χρέωση)

Μην ξεχάσω

• Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την κράτηση
• Διαστάσεις χώρου αποσκευών: Ύψος αριστερή πλευρά 50 cm, ύψος δεξιά πλευρά 45 cm, χαμηλό μήκος αριστεράς πλευράς 90 cm, υψηλό μήκος αριστεράς πλευράς 105 cm, μήκος δεξιάς πλευράς 40 cm, εμπρός πλάτος 75 cm, πίσω πλάτος 70 cm.
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Σπάτα Λούτσα, Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής

Διεύθυνση: Λούτσα, Σπάτα

Σημειώσεις: Δωρεάν παραλαβή από το Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Σημείο δραστηριότητας

Περιοχή: Καλαμπάκα, Τρίκαλα

Παρόμοιες δραστηριότητες Superior Air

Δείτε επίσης

Πτήση με Αερόστατο στον Μαραθώνα
Μαραθώνας
1 ώρα 20 λεπτά
από 220.00 € / άτομο
Ελεύθερη πτώση Tandem από τα 12000ft στα Μέγαρα
Λάκκα Καλογήρου
1 ώρα
από 200.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.