×

Ορεινή ποδήλασία και Downhill στον Μαίναλο (με οδηγό)

Μέτριο
2 ώρες
Ιαν - Δεκ
από 15 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Διαθέτουμε ποιοτικά ποδήλατα ορεινού βουνού με μπροστινή ανάρτηση και υδραυλικά δισκόφρενα. Βασική προϋπόθεση η καλή ισορροπία  και μικρή εμπειρία .

Οι διαδρομές  μας είναι σε δασικούς δρόμους και ανάλογα με την φυσική κατάσταση του πελάτη κάνουμε και αντίστοιχη διαδρομή.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει διαδρομή είτε με συνοδεία έμπειρου οδηγού είτε χωρίς , με την βοήθεια χάρτη σε ασφαλή διαδρομή .

 • Κόστος (2 ώρες ) με οδηγό  :  44€/άτομο
 • Για 15 άτομα και πάνω υπάρχει έκπτωση 20%
 • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 15 ετών .

Χρειάζεται εκπαίδευση;

Εξαρτάται από τη χρήση. Βασική προϋπόθεση είναι να ξέρει κάποιος ποδήλατο όμως στην περίπτωση της ορεινής ποδηλασίας χρειάζεται επιπλέον εκπαίδευση, γιατί οι εδαφικές συνθήκες είναι απαιτητικές. Η εκπαίδευση γίνεται στη χρήση των ταχυτήτων και στο πέρασμα απότομων σημείων (κατηφόρες, πετρώδη εδάφη, νερά, πεσμένοι κορμοί κ.α.). Οι τεχνικές στην ορεινή ποδηλασία διδάσκονται αλλά και εξελίσσονται με τη συνεχή τριβή και εμπειρία.

Στους πελάτες παρέχουμε:

Κράνος: Ένα άκρως απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού και όχι αξεσουάρ. Φροντίζουμε να εφαρμόζει καλά στο κεφάλι σας και να πληροί τις κατάλληλες προδιαγραφές (συνήθως υπάρχει κάποια ετικέτα στο εσωτερικό του, που αναφέρει αυτά τα στοιχεία). Αν τυχόν συμβεί κάποιο ατύχημα και το κράνος χτυπηθεί, το αντικαθηστούμε άμεσα, γιατί μπορεί να έχει αλλοιωθεί το ειδικό προστατευτικό υλικό.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας:

Παγούρι: Το νερό είναι απαραίτητο, και μάλιστα σε αρκετή ποσότητα. Πάντα θα πρέπει να κοιτάτε από πριν στις διαδρομές που σχεδιάζετε αν θα βρείτε πόσιμο νερό. Στο σκελετό του ποδηλάτου υπάρχουν βιδωμένα συρμάτινα πλαίσια-θήκες, όπου τοποθετείται το μπουκάλι νερού, το οποίο είναι πλαστικό και χωράει 1-1.5 lt. Για πολύωρες διαδρομές, η ποσότητα αυτή δεν αρκεί και πρέπει να φροντίσετε ανάλογα. Μια λύση είναι τα ειδικά υδροδοχεία πλάτης που κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία στο εμπόριο.

Ποδηλατικά ρούχα: Ένα βασικό χαρακτηριστικό των ποδηλατικών ρούχων είναι η καλή διαπνοή. Συνήθως είναι εφαρμοστά με στόχο να κρατούν ζεστό το σώμα και τους μύες, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την αναπνοή τού σώματος και τη γρήγορη εξάτμιση του ιδρώτα. Σε ειδικά αγωνίσματα όπως για παράδειγμα το downhill η ενδυμασία είναι ενισχυμένη στα σημεία επαφής (γόνατα, αγκώνες, ώμους) ώστε να προστατεύει το σώμα από τραυματισμούς σε περίπτωση πτώσης.

Επιλέξτε μία από τις διαδρομές μας μετά την κράτηση:

 • Διαδρομή 1: Βυτίνα - Νυμφασία - Μύλοι
 • Διαδρομή 2: Ελάτε  - Ασπρονέρι - Πυργάκι
 • Διαδρομή 3: Ρούχοι - Καπέλη - Βυτίνα

*Η μεταφορά στο σημείο εκκίνησης γίνεται με δικό μας μέσο

Έξτρα πληροφορίες:

 • Η επιχείρηση λειτουργεί όλο το χρόνο κατόπιν συνεννόησης 
 • Οι διαδρομές είναι prive  και δεν προσθέτουμε άλλους πελάτες
 • Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω καιρού ή  5 μέρες  νωρίτερα από την δραστηριότητα επιστρέφεται η προκαταβολή.

Περιλαμβάνεται

• Έμπειροι οδηγοί
• Κράνος
• Ποδήλατο

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα

 

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Νυμφασία

Διεύθυνση: Explore Mainalo

Σημειώσεις: Νυμφασία Γορτυνίας (Βυτίνα) Αρκαδία, 220-10

Διαθεσιμότητα

από 35.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Explore Mainalo

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.