×

Πλήρες πακέτο μαθημάτων Windsurf για αρχάριους στο Αγγελοχώρι, Θεσσαλονίκη

Εύκολο
8 ώρες
Απρ - Οκτ
από 8 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Το πλήρες σεμινάριο Windsurfing για αρχάριους θα σας δώσει όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε το windsurfing. Περιλαμβάνονται  μαθήματα Windsurfing αρχάριων 4 x 2 ώρες, και όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε σε επίπεδο να κάνετε windsurf μόνοι σας, σε χρόνο μηδέν με τα εξατομικευμένα δίδακτρα windsurfing στο Νο 1 μαθησιακό περιβάλλον της Κεντρικής Μακεδονίας, στον κόλπο Αγγελοχώρι!

Τι θα μάθετε

Ξεκινάτε τα μαθήματά σας για αρχάριους με μια συνεδρία στην παραλία για να εκτελέσετε τα βασικά και να αποκτήσετε «μυϊκή μνήμη» όταν στην συνέχεια ξανακάνετε τις κινήσεις στο νερό.

Το μάθημα Taster Windsurfing ξεκινά με την εκμάθηση των ονομάτων ορισμένων βασικών εξαρτημάτων του εξοπλισμού, τι κάνουν και πώς να μεταφέρουν τα πάντα με ασφάλεια στον άνεμο. Μαθαίνετε πώς να σηκωθείτε και να ισορροπήσετε στη σανίδα σε «θέση εκκίνησης», να κάνετε στροφή 180 μοιρών, πώς να φτάσετε σε «θέση ιστιοπλοΐας»!

Το πλήρες πρόγραμμα για αρχάριους Windsurfing βασίζεται στα βασικά για να σας δώσει το πλήρες σύνολο δεξιοτήτων που απαιτούνται για να είστε αρκετά ασφαλείς εκεί έξω μόνοι σας. Ξεκινάτε με μια ανανέωση των βασικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να κατευθύνεστε στους συναδέλφους σας windsurfers και να εξαλείψετε τα πλάγια ύπτια και μετά να προχωρήσετε για να μάθετε πώς να κάνετε windsurf προς τον άνεμο με μια πιο γρήγορη στροφή που ονομάζεται «τακ». Στη συνέχεια θα μάθετε πώς να απομακρυνθείτε από τον άνεμο και να κάνετε μια στροφή που ονομάζεται «jibe». Συνδυάζοντας όλες αυτές τις νέες δεξιότητες σας διδάσκουμε πώς να πλοηγηθείτε από οποιοδήποτε σημείο Α σε οποιοδήποτε σημείο Β, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιοδήποτε σημείο εκκίνησης. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων windsurf, καλύπτουμε επίσης τον τρόπο συναρμολόγησης του εξοπλισμού ιστιοσανίδας, ώστε να είστε αυτάρκεις.


Περιλαμβάνεται

• Εμπειρος εκπαιδευτής Windsurf
• 4 μαθήματα x 2 ώρες Windsurf
• Εξοπλιμός windsurf
• Σωσίβιο
• Εξοπλισμός ασφαλείας και επείγουσας ανάγκης
• Σωστική λέμβος

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Αντηλιακό
• Σαγιονάρες
• Πετσέτα θαλάσσης
• Γυαλιά ηλίου

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη

Διεύθυνση: Αγγελοχώρι

Σημειώσεις: Παραλία Αγγελοχώρι, 570 04

Διαθεσιμότητα

από 238.00 € / άτομο
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Active Sport Club Watersports

Δείτε επίσης

Μάθημα γνωριμίας windsurf στην Θεσσαλονίκη
Καλαμαριά
2 ώρες
από 80.00 € / άτομο
Aqua Twister στη Πιερία
Νέοι Πόροι
15 λεπτά
από 12.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.