×

Ποδηλασία στα Κόκκινα νερά της Ρόδου

Μέτριο
8 ώρες
Απρ - Οκτ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 12 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Η διαδρομή ξεκινά κατηφορικά και περνάει από τον πορτοκαλεώνα του Μαλώνα. Μια στάση στην κεντρική εκκλησία του χωριού δίνει στους ποδηλάτες την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα για λίγο στο χωριό και να ανακάμψουν λίγο.

Στη συνέχεια συνεχίζουμε με ποδηλασία δίπλα στην πορεία του ποταμού Γκαρούντα που κατευθύνεται προς την πηγή του ποταμού και το μικρό, αλλά εντυπωσιακό,καταρράκτη.

Αφήνοντας πίσω την πηγή του ποταμού περνάμε μέσα από ένα δάσος με ελαιόδεντρα και κατευθυνόμαστε προς τους αμπελώνες που περιβάλλουν το χωριό Μασάρι που παράγει μερικά από τα καλύτερα κρασιά που έχει να προσφέρει η Ρόδος.

Προχωρώντας προς τη γέφυρα του Γκαρούντα που χτίστηκε από τους Ιταλούς τη δεκαετία του 1930, έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε κάποιες παλιές στοές από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι ποδηλάτες μας μπορούν να ξεκουραστούν για μικρό χρονικό διάστημα δίπλα στην παλιά γέφυρα, προτού συνεχίσουν κατά μήκος του στεγνού ποταμού που κατευθύνεται προς την παραλία. Αυτή η διαδρομή μας περνάει από το διάδρομο του παλιού αεροδρομίου.

Η παραλία είναι το ιδανικό μέρος για να τελειώσετε τη βόλτα, να απολαύσετε μια δροσιστική βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και να απολαύσετε ελληνικά σνακ.


Περιλαμβάνεται

• Οδηγός δραστηριότητας
• Ελληνικό θρεπτικό και ελαφρύ γεύμα
• Μπουκάλι με νερό
• Παραλάβη και παράδοση στο ξενοδοχείο
• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
• Όλοι οι φόροι

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Ρόδος

Διεύθυνση: ΡΟΔΟΣ

Σημειώσεις: ΠΑΡΑΛΑΒH: μεταξύ 08:00 - 09:00 Ο ακριβής χρόνος παραλαβής θα επιβεβαιωθεί μέχρι τις 21:00 την ημέρα πριν την περιήγηση αφήνοντας ένα μήνυμα στη ρεσεψιόν ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ΠΑΡΑΔΟΣΗ: μεταξύ 15: 30-17: 00 Χρόνοι ανάλογα με την τοποθεσία του ξενοδοχείου ή τη διαμονή. Σημείο παραλαβής: Έξω από την υποδοχή του ξενοδοχείου σας ή στην είσοδο του καταλύματός σας

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.