×

Διθέσια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Αγρίνιο

ID Δραστηριότητας : 928
Εύκολο
15 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 4 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Με τη συνοδεία έμπειρου πιλότου, πολύ εύκολα και απλά… βρίσκεσαι στον αέρα, σε κάποια από τις πολλές και όμορφες απογειώσεις που το άθλημα διαθέτει σε όλη τη χώρα.

Η διθέσια πτήση είναι προσιτή σε όλους ανεξαρτήτου κατάστασης και ηλικίας. Αντίθετα απ’ ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι δεν υπάρχει αίσθημα υψοφοβίας και ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος και απόλυτα ασφαλής. Επίσης, στον εξοπλισμό υπάρχει πάντα και δεύτερο εφεδρικό αλεξίπτωτο για κάθε περίπτωση, παρ’ όλα αυτά στη σχολή μας δε χρειάστηκε ποτέ να κάνουμε χρήση εφεδρικού σε διθέσια πτήση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές που παρέχουμε σχετικά με τη διάρκεια της πτήσης ή τη χρήση βιντεοσκόπησης της εμπειρίας σας. Δημιουργείστε μαζί μας αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή!


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.