×

Μάθημα μαγειρικής στην Καλαμάτα

ID Δραστηριότητας : 711
Εύκολο
4 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 1 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Ένα πραγματικό κρυφό κόσμημα

Μια ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη της Καλαμάτας προς Καρδαμύλη, σε ένα κοντινό ορεινό χωριό, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πραγματικό κόσμημα.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι θα συναντήσετε μια κλασική γυναίκα, μητέρα, γιαγιά, νοικοκυρά αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό.

Τα λαμπερά μάτια της, το χαμόγελο της και το πάθος της για το μαγείρεμα του ψωμιού, της πίτας και των παξιμαδιων στον ξύλινο φούρνο που κατέχει, θα σε κάνουν να την θυμάσαι για πάντα. Είναι ένα άτομο που είναι πραγματικά ευτυχισμένη στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής της και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που θα την θαυμάσετε.

Επίσης, φανταστείτε το εξής: Το παραδοσιακό σπίτι της σε ένα μικρό άγνωστο χωριό, κρυμμένο σε ένα στενό πλακόστρωτο μονοπάτι. Πρίν εισέλθετε μια μεγάλη συκιά  σας καλωσορίζει μετά μια μικρή μπροστινή αυλή και μετά μπαίνετε στο διαμέρισμα του ισογείου.

Το εργαστήριο της και το καθιστικό σε ένα χώρο. Μια άλλη πόρτα θα σας οδηγήσει στον κήπο και στον ξύλινο φούρνο. Ελιές, πορτοκάλια & λεμονιές, λουλούδια, βότανα, περιβάλλουν την αυλή της, η οποία είναι ένας πραγματικός παράδεισος στη γη, ειδικά για τα δύο εγγόνια της.

Το ταλέντο στην παρασκευή ψωμιού και παξιμαδιού είναι μεγάλο, γι 'αυτό και η φήμη της έφθασε στην Καλαμάτα και παράγει και πουλάει σε μικρές ποσότητες σε συγκεκριμένα αρτοποιεία και καταστήματα τα καλούδια της.


Περιλαμβάνεται

• Ξενάγηση στο εργαστήριο
• Μάθημα μαγειρικής για ψωμί ή πίτες και πλήρες γεύμα
• Περίπατος στον κοντινό ιστορικό πύργο ή περίπατος στο χωριουδάκι

Δεν περιλαμβάνεται

• Μεταφορά
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Καλαμάτα

Σημειώσεις: Η μεταφορά για την δραστηριότητα γίνεται με δικό σας μέσο

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.