×

Scuba σαφάρι από σκάφος για πιστοποιημένους δύτες στη Μύκονο

Μέτριο
2 ώρες
Μαι - Οκτ
από 12 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Εξερευνήστε τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους, με μια fun καταδύση στη Μύκονο. Το Αιγαίο προσφέρει ήρεμες συνθήκες, με ήπιο έως μηδενικό κύμα,παράλληλα με την φανταστική ορατότητα. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση για την τοποθεσία και το τοπικό περιβάλλον που θα γίνει η κατάδυση, θα ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας. Οι τοποθεσίες μας για καταδύσεις επιλέγονται σε καθημερινή βάση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τα επίπεδα δεξιοτήτων των δυτών. Κατά τη διάρκεια των καταδύσεων μπορεί να συναντήσουμε σφυρίδες,μπαρακούντα, χταπόδια,γύλους, Μυραινίδες,γλώσσες και πολλά άλλα είδη!

  • Οι τιμές περιλαμβάνουν έναν τοπικό οδηγό και ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού Scubapro.
  • Καλύτερη επιλογή για πιστοποιημένους δύτες.

Τι να περιμένεις

Εισαγωγή και Ενημέρωση

Συναντιόμαστε στο κέντρο καταδύσεων της Μυκόνου μία ώρα πριν την αναχώρηση, θα συναντήσετε τον οδηγό σας και θα παρουσιαστείτε στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Ο οδηγός θα σας επιτρέψει να τσεκάρετε τον εξοπλισμό σας και να διασφαλίσει ότι σας ταιριάζει σωστά, θα κάνει επίδειξη για την ορθή χρήση του εξοπλισμού καθώς και τις κατάλληλες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πελατών και η προστασία της θαλάσσιας ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο οδηγός θα ενημερώσει τους δύτες για την τοποθεσία, την περιγραφή του τόπου, τα βάθη, την ορατότητα και τη θερμοκρασία του νερού και μια λεπτομερή περιγραφή της θαλάσσιας ζωής που μπορεί να αναμένεται.

Κατάδυση απο σκάφος

Κατά την επιβίβαση,ο οδηγός καταδύσεων θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει πάνω στη βάρκα και να αποθηκεύσει τον εξοπλισμό της με ασφάλεια.

Με το σκάφος θα μεταφερθούμε στην επιλεγμένη τοποθεσία για την κατάδυση σας, αφού αγκυροβολήσουμε κοντά στον βραχώδη ύφαλο και ο οδηγός θα βοηθήσει την ομάδα με τη φόρτωση του εξοπλισμού του, τον προληπτικό έλεγχο και την είσοδό του στο νερό.

Στο νερό ο οδηγός θα οδηγήσει την ομάδα σε μια εξερεύνηση του όμορφου υφάλου,όπου θα αναγνωρίζει τα μοναδικά θαλάσσια είδη που ζούν εκεί.


Περιλαμβάνεται

• Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Καταδύσεων
• Πλήρες σετ Scubapro εξοπλισμού

Μην ξεχάσω

• Επικοινωνία με την επιχείρηση πριν την πραγματοποίηση της δραστηριότητας
• Μαγιό
• Πετσέτα

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Πλατύς Γιαλός

Διεύθυνση: Mykonos dive center

Διαθεσιμότητα

από 75.00 € / άτομο
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Mykonos Diving Center

Δείτε επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Mύκονος Sunset Sailing Cruise
Μύκονος
2 ώρες 30 λεπτά
από 55.00 € / άτομο
Try a Dive, ανακάλυψε την κατάδυση στη Μύκονο
Καλαφάτη, Μύκονος
2 ώρες
από 140.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.