×

PADI Scuba Diver course στην Αμοργό

ID Δραστηριότητας : 1315
Μέτριο
2 ημέρες
Απρ - Οκτ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 10 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Η πιστοποίηση Scuba Diver ανοίγει την πόρτα στον υποβρύχιο κόσμο για όσους πιστεύουν ότι ένα μάθημα θα διαρκέσει πάρα πολύ ή θα είναι πολύ δύσκολο. Πάρτε την πιστοποίηση Scuba Diver και ολοκληρώστε το OPEN WATER DIVER όποτε θέλετε!

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα;

Έχετε λίγο στο και πολύ ανάγκη να γίνετε πιστοποιημένος δύτης; Η πιστοποίηση PADI Scuba Diver μπορεί να είναι για εσάς. Αυτό το μάθημα απαιτεί λιγότερο χρόνο από το μάθημα PADI OPEN WATER DIVER  καλύπτοντας μόνο τα πρώτα τρία από τα πέντε τμήματα της ανάπτυξης της γνώσης, τις τρεις πρώτες από τις πέντε συνεδρίες της πισίνας και τις δύο πρώτες από τις τέσσερις καταδύσεις ανοιχτού νερού, με αποτέλεσμα περιορισμένη πιστοποίηση. Αυτή η πιστοποίηση επιτρέπει την άπλετη εμπειρία κατάδυσης και είναι μια καλή προθέρμανση για το πρόγραμμα Open Water Diver, αν αυτό είναι ο απώτερος στόχος σας. Τα PADI Scuba Divers έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

  • Βυθιστείτε κάτω από την άμεση επίβλεψη ενός εκπαιδευτή PADI DIVEMASTER , βοηθού εκπαιδευτή ή εκπαιδευτή σε μέγιστο βάθος 12 μέτρων / 40 ποδιών
  • Αποκτήστε αέρας γεμίζει, νοικιάζει ή αγοράζει εξοπλισμό κατάδυσης και συμμετέχει σε άλλες δραστηριότητες κατάδυσης, εφόσον έχουν την απαιτούμενη επίβλεψη
  • Συνεχίστε την κατάρτισή τους και ολοκληρώστε την πιστοποίηση PADI OPEN WATER DIVER και άλλα μαθήματα όπως το Project AWARE και το ειδικό πρόγραμμα του εξοπλισμού.

Τι θα μάθετε;

Όλα τα βασικά στοιχεία της κατάδυσης μέσω της ανάπτυξης γνώσης, ενός συνόλου δεξιοτήτων κατάδυσης στην πισίνα που θα χρησιμοποιήσετε και πάλι κατά τη διάρκεια καταδύσεων σε ανοιχτό νερό και μια εκτίμηση για τον υποβρύχιο κόσμο που θα σας κρατήσει να επιστρέψετε για περισσότερες ώρες κάτω κάθε ευκαιρία που θα πάρετε ! Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα καλύψετε δεξιότητες υλικού και πρακτικής που σχετίζονται με θέματα όπως:

  • Δυνατότητα πλεύσης, συμπεριλαμβανομένων των άνετων αναρτήσεων και καταδύσεων, και αναπνοής υποβρύχια.
  • Να παραμένετε ζεστοί κάτω απ'το νερό, δεξιότητες κολύμβησης σας και τεχνικές καταδύσεις με φίλους.
  • Υποβρύχια περιβάλλοντα και υδρόβια ζωή που είναι πιθανό να συναντήσετε.
  • Πρόληψη των κοινών προβλημάτων υποβρύχια.
  • Εισαγωγή στην κατάδυση με σκάφος

Τι εξοπλισμό θα χρησιμοποιήσετε;

Θα χρησιμοποιήσετε όλα τα βασικά εργαλεία κατάδυσης και ορισμένα από αυτά μπορεί να συμπεριληφθούν στην πορεία σας. Μπορεί να θέλετε να επενδύσετε στη δική σας μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα δεδομένου ότι αυτά τα προσωπικά είδη είναι πολύ πιο διασκεδαστικά να χρησιμοποιηθούν όταν ταιριάζουν σωστά. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης ένα χιτώνιο αντιστάθμισης πλευστότητας που συγκρατεί τη δεξαμενή κατάδυσης σας, έναν ρυθμιστή ασκήσεων που παρέχει αέρα, ένα σύστημα βάρους και όργανα ελέγχου για το βάθος και την παροχή αέρα. Ανάλογα με το περιβάλλον καταδύσεων, μπορεί να φορέσετε επίσης ένα scuba wetsuit.

Ποια μαθησιακά υλικά θα χρειαστείτε;

Το PADI προσφέρει μια ποικιλία υλικών οικιακής μελέτης για το Scuba Diver. Ενώ η ηλεκτρονική μάθηση είναι η πιο βολική επιλογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα βιβλίο και βίντεο σε DVD ή ένα DVD-ROM πολυμέσων. Τα υλικά Scuba Diver της PADI παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των βασικών δεξιοτήτων κατάδυσης, της ορολογίας και των διαδικασιών ασφαλείας. Για κάθε έννοια θα διαβάσετε μια περιγραφή και θα παρακολουθήσετε μια επίδειξη βίντεο. Στη συνέχεια, θα μεταβείτε στην πισίνα (ή σε περιβάλλον που μοιάζει με πισίνα) για να εξασκήσετε αυτές τις δεξιότητες με τον εκπαιδευτή σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πάρτε την πιστοποίηση Scuba Diver! Αυτό το μάθημα είναι ένα υποσύνολο της σειράς PADI OPEN WATER DIVER. Αυτό το μάθημα είναι τέλειο αν πραγματικά θέλετε να γίνετε δύτης - ειδικά εάν αναμένετε να κάνετε καταδύσεις κυρίως με οδηγό καταδύσεων.

Έχεις περισσότερο χρόνο; Το σεμινάριο PADI OPEN WATER DIVER  μπορεί να είναι πιο σωστό για εσάς.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εγγραφείτε σε μια σειρά μαθημάτων PADI Scuba Diver, πρέπει να είστε 10 ετών ή μεγαλύτεροι. Χρειάζεστε επαρκείς δεξιότητες κολύμβησης και πρέπει να έχετε καλή σωματική υγεία. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με καταδύσεις, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα μέσω του προγράμματος DISCOVER SCUBA DIVING .

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ

Με την πρώτη σας ευκαιρία θα πρέπει να επιταχύνετε την πιστοποίηση OPEN WATER DIVER για να κάνετε ανεξάρτητη κατάδυση. Αλλά ως PADI Scuba Diver, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα εξειδικευμένα μαθήματα πιστοποίησης εξοπλισμού Specialist και Project AWARE Specialist.


Περιλαμβάνεται

• Εμπειρος πιστοποιημένος εκπαιδευτής PADI
• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας
• Εκπαιδευτικά υλικά - Log book - Πιστοποίηση
• Μεταφορά από το Καταδυτικό Κέντρο Αμοργού στο σημείο καταδύσεων

Μην ξεχάσω

• Μαγιό και πετσέτα
• Αντηλιακό
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
  • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Όρμος Αιγιάλης 840 08

Διεύθυνση: Αιγιάλη, Αμοργός 840 08

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Discover Scuba Diving στην Αμοργό
Όρμος Αιγιάλης 840 08
2 ώρες 30 λεπτά
από 70.00 € / άτομο
Bubblemaker Experience για παιδιά
Όρμος Αιγιάλης 840 08
2 ώρες 30 λεπτά
από 70.00 € / άτομο
PADI Advanced Open Water course στην Αμοργό
Όρμος Αιγιάλης 840 08
3 ημέρες
από 400.00 € / άτομο
PADI Open Water course στην Αμοργό
Όρμος Αιγιάλης 840 08
4 ημέρες
από 460.00 € / άτομο
Σεμινάριο PADI Rescue Diver στην Αμοργό
Αμοργός 840 08
4 ημέρες
από 380.00 € / άτομο
PADI Divemaster course στην Αμοργό
Όρμος Αιγιάλης 840 08
10 ημέρες
από 650.00 € / άτομο
PADI Reactive™ – Scuba Refresher Program
Όρμος Αιγιάλης 840 08
10 ώρες
από 70.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

Kitesurfing Μαθήματα in Naxos
Νάξος
2 ώρες
από 70.00 € / άτομο
Μαθήματα wing foil στη Νάξο
Νάξος
2 ώρες
από 70.00 € / άτομο
Μαθήματα Kitesurf IKO Semi-private στην Νάξο (Level 1 - 2)
Μικρή Βίγλα, Νάξος
6 ώρες
από 270.00 € / άτομο
Μαθήματα Kitesurf IKO Private στην Νάξο
Μικρή Βίγλα, Νάξος
6 ώρες
από 480.00 € / άτομο
Private Μάθημα Kitesurf στην Νάξο
Μικρή Βίγλα, Νάξος
2 ώρες
από 160.00 € / άτομο
Γνωριμία με το Kitesurf στην Νάξο
Νάξος, Νάξος
1 ώρα
από 80.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.