×

Εξερευνήστε τα Μυστικά της Παλιάς Πόλης των Χανίων και ζήστε ως ντόπιοι

ID Δραστηριότητας : 1300
Εύκολο
4 ώρες 30 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 6 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα Μικρά Μυστικά της Παλιάς Πόλης των Χανίων και να ζήσετε σαν τοπικός για λίγες ώρες σε μικρές ημι-ιδιωτικές ομάδες;

Ελάτε μαζί μας, δοκιμάστε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, μιλήστε με τους ντόπιους και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κρασιά από την Κρήτη.

Αυτό δεν είναι μια περιοδεία με έναν οδηγό που σας δίνει πολλές ιστορικές πληροφορίες. Αντ 'αυτού, είναι μια συνοδεία προνομιούχων περιοδεία και κύριος στόχος είναι να επισκεφθείτε μερικά αυθεντικά σημεία στην παλιά πόλη των Χανίων, να μιλήσετε με τους ντόπιους και να δοκιμάσετε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και κρασί.

Θα σας βοηθήσουμε να δείτε, πώς ζει η τοπική ζωή και να νιώσετε σαν ντόπιος για μερικές ώρες. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά περισσότερες από δώδεκα τοποθεσίες όλες εύκολα προσβάσιμες. Η επιλογή μας περιλαμβάνει εβραϊκά, τουρκικά, ελληνικά, βενετσιάνικα και χριστιανικά μνημεία.

Θα σας καθοδηγήσουμε κατά μήκος των γραφικών στενών δρόμων με μια συνοδεία εκδρομών που θα σας μεταφέρει σε ειδικά σημεία για να πάρετε μερικές θεαματικές φωτογραφίες και να δείτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα και μνημεία.

Στη συγκεκριμένη περιήγησης, θα σταματάμε συχνά ώστε να μιλάμε με τους ντόπιους και να δοκιμάζουμε τοπικά προϊόντα και ποτά όπως "κουλούρι", "Καλλιτσούνια", "λουκουμάδες", "γραβιέρα", "μιζύθρα", " αλατσολιές "," τσακιστές "," τσικουδιά ", φρέσκες ντομάτες και τοπικό κρητικό μέλι.

Προς το τέλος της περιοδείας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κρητική γεύση (4 διαφορετικά κρητικά κρασιά). Δοκιμάστε τι έχει δημιουργήσει ο Κρητικός για πάνω από 4.000 χρόνια.

Απόσταση: 3,5 km Διάρκεια: 4 - 4,5 ώρες Υψόμετρο: 0 m

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Πρόγραμμα: Καθημερινά εκτός Κυριακής
  • Χρόνος παραλαβής: η μεταφορά σας είναι διαθέσιμη έως και 25 χλμ από τα Χανιά. Θα σας ενημερώσουμε κατά τη διαδικασία κράτησης
  • Θυμηθείτε να μας ενημερώσετε εάν εσείς ή κάποιο άλλο μέλος του κόμματος είστε χορτοφάγοι ή έχετε τροφική αλλεργία.

 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.