×

Συχνές Ερωτήσεις συνεργατών

Δραστηριότητες

Δυσκολεύομαι να προσθέσω δραστηριότητα. Πως μπορώ να έχω βοήθεια;

Στο λογαριασμό σας πατήστε το τηλεφώνο που υπάρχει στα δεξία της οθόνης σας.Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και θα σας καθοδηγήσει να προσθέσετε τις δραστηριότητες που επιθυμείτε. Εάν επιθυμείτε μπορούμε να τις προσθέσουμε εμείς για εσάς.

Έχω όριο πόσες δραστηριότητες μπορώ να ανεβάσω;

Όχι δεν υπάρχει κάποιο όριο. Αντιθέτως προτείνουμε να ανεβάζετε όσες περισσότερες μπορείτε για να κάνετε πιο έντονη την παρουσία σας στη πλατφόρμα μας.

Δεν έχω φωτογραφία να ανεβάσω στη δραστηριότητα μου.

Συνήθως προτείνουμε να βάλετε όσες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο για να αναδείξετε την επιχείρηση σας. Παρ’όλα αυτά μη προβληματίζεστε! Αναρτήστε κανονικά τη δραστηριότητα σας. Εαν δεν έχετε φωτογραφία θα φροντίσουμε εμείς να σας βάλουμε μια φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας. Μπορειτε ανα πάσα στιγμή μελλοντικά να επεξεργαστείτε τη δραστηριότητα και να προσθέσετε δικές σας φωτογραφίες και βίντεο.

Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης που μπορώ να ακολουθήσω;

Η Unlimited Adrenaline προσφέρει 8 διαφορετικές πολιτικές ακυρώσεις και μπορείτε να επιλέξετε όποια σας ταιριάζει καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις πολιτικές ακύρωσης διαβάστε τους όρους χρήσης. Εάν κάποιο πακέτο δεν σας ικανοποιεί επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν κάποιος πελάτης έχει κάνει κράτηση και δεν εμφανιστεί τι γίνεται;

Εφαρμόζεται η πολιτική ακύρωσης που έχετε επιλέξει.Η κράτηση σας είναι εξασφαλισμένη! Ενημερωθείτε για τις πολιτικές ακύρωσης που προσφέρουμε στους όρους χρήσης.

Θέλω να εγγραφώ αλλά δεν έχω το χρόνο να υποστηρίξω τη πλατφόρμα σας.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε όλη τη δουλειά για εσάς! Εσείς απλά θα ενημερώνεστε με ένα email οπότε υπάρχει απαίτηση για κράτηση!

Πρέπει να ανανεώνω τις δραστηριότητες μου κάθε χρόνο;

Όχι. Η πλατφόρμα της Unlimited Adrenaline εχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι δραστηριότητες σας να είναι online επ' αόριστον.

Λογαριασμός

Πληρώνω κάποια συνδρομή για να χρησιμοποιήσω τη πλατφόρμα σας;

Όχι δεν υπάρχει κανένα κόστος στη χρήση της πλατφόρμα μας. Οι χρεώσεις μας είναι προμήθεια επι των πωλήσεων. Είμαστε συνεργάτες, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε κέρδος για να έχουμε κέρδος και εμείς.

Γιατί μου ζητάει να προσθέσω το προσωπικό / στόλο μου;

Η πλατφόρμα της Unlimited Adrenaline έχει real time ενημέρωση κρατήσεων για να βοηθήσουμε τους πελάτες σας να κάνουν πολύ πιο εύκολα μια κράτηση χωρίς να περιμένουν επιβεβαίωση. Η προσθήκη υπαλλήλων – συνεργατών σας είναι απαραίτητη προυπόθεση για να το επιτύχουμε αυτό. Σε περίπτωση που νοικιάζεται σκάφη, οχήματα ή παρέχετε ξεναγήσεις με ιστιοπλοϊκά κτλ. πρέπει να εισάγετε τα διακριτικά των οχημάτων αυτών για τον ίδιο λογο.Τα στοιχεία αυτά χρειάζονται μόνο για την σωστή διαχείρηση των διαθεσιμοτήτων σας και δεν εμφανίζονται στους χρήστες.Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρέπει να έχω ιστοσελίδα για να εγγραφώ στη πλατφόρμα σας;

Όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Αρκεί να έχετε μια νόμιμη επιχείρηση και να παρέχετε δραστηριότητες.

Έχω κάποια ρήτρα εάν διαγραφώ από τη πλατφόρμα;

Όχι μπορείτε να διαγραφείτε όποτε θέλετε. Εαν για οποιοδήποτε λόγο δε μείνατε ικανοποιημένοι από τις παροχές μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφορές

Τι είναι οι ‘’Προσφορές'' ; Γιατί να δημιουργήσω μια προσφορά;

Οι προσφορές είναι μια ακόμα λειτουργια που προσφέρει η Unlimited Adrenaline. Δημιουργήστε προσφορές για να αυξήσετε τους πελάτες σας κυρίως σε μέρες λιγότερο αποδοτικές. Υπάρχουν δύο ειδών προσφορές που μπορείτε να δημιουργήσετε:

  • Για έκπτωση με συγκεκριμένες μέρες (π.χ. Καθημερινές) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
  • Για μια περίοδο έκπτωσης με διάρκεια αντίστροφης μέτρησης.

Δημιουργήστε και αναρτήστε σε social media προσφορές για να προσελκύσετε πελάτες. Η Unlimited Adrenaline θα σας βοηθήσει σε αυτό! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκδηλώσεις

Τι είναι οι ''Εκδηλώσεις’’; Γιατί να προσθέσω εκδήλωση;

Η Unlimited Adrenaline προσφέρει τη δυνατότητα να εισάγετε εκδηλώσεις για να προσελκύσετε το κοινό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκδηλώσεις με πληρωμή ή και δωρεάν για λόγους διαφήμισης. Οι εκδηλώσεις αφορούν συγκεκριμένη ημερομηνία/ημερομηνίες (π.χ trekking στη Πάρνηθα το Σάββατο, Αγώνες downhill, Σεμινάρια SUP, Συνάντηση φίλων αναρρίχησης κ.τ.λ) Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να προβληθείτε όσο περισσότερο μπορείτε μέσα από τις ¨Εκδηλώσεις¨! Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμές

Πως θα γίνεται η πληρωμή μου;

Η Unlimited Adrenaline θα πραγματοποιεί τις πληρωμές σας με έμβασμα στο λογαριασμό σας το πρώτο 5ήμερο του μήνα για τις δραστηριότητες που έχουν πραγματοποιήθει. 

Κρατήσεις

Να επιλέξω ‘’Επιβεβαίωση πριν τη κράτηση’’ η ‘’Άμεση Κράτηση’’;

Η πλατφόρμα της Unlimited Adrenaline είναι η πρώτη πλαρφόρμα κρατήσεων δραστηριοτήτων που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα για να προσφέρει real time διαθεσιμότητες για την βέλτιστη εμπειρία ξενάγησης στους χρήστες . Εάν ενημερώνετε το ημερολόγιο κρατήσεων σας με κρατήσεις από άλλες πήγες τότε επιλέξτε ‘’Άμεση Κράτηση’’. Επίσης ‘’Άμεση Κράτηση’’ μπορείτε να επιλέξετε εάν έχετε μεγάλες διαθεσιμότητες στο πρόγραμμα σας(πχ. go carts, watersports, κτλ) . Εάν πάλι οι δρατηριότητες θέλουν οργάνωση και επιβεβαίωση πριν σας κανει κάποιος πελάτης μια κράτηση τότε επιλέξτε ‘’Επιβεβαίωση πριν την Κράτηση’’. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν έχω κρατήσεις απ’τη πλατφόρμα. Γιατί να παραμείνω;

Θα υπάρχουν επιχειρήσεις στις οποίες ο χρήστης δε θα κάνει κράτηση γιατί μπορεί να πάει να κάνει κάποια δραστηριότητα χωρίς να χρειάζεται κράτηση. Μεγαλύτερη σημασία όμως για μια επιχείρηση έχει η προβολή. Να κάνει αισθητή τη παρουσία της στο χώρο. Αυτό προσφέρουμε εμείς και μάλιστα δωρεάν! Χρησιμοποιήστε τη πλατφόρμα μας για να προβάλλετε τις παροχές σας. Κάθε τέλος του έτους θα σας αποστέλλουμε αναλυτική ενημέρωση για την επισκεψιμότητα και τις προβολές που είχατε από τη πλατφόρμα μας!

Ακυρώσεις

Ανέβασα μια προσφορά/δραστηριότητα/εκδήλωση αλλά θέλω να την ακυρώσω. Τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις προσφορές/δραστηριότητες/εκδηλώσεις σας από το διαχειριστικό σας. Εαν οι χρήστες προλάβανε και πραγματοποίησαν κρατήσεις και δεν μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε, θα πρέπει να τις ακυρώσετε από το ημερολόγιο κρατήσεων σας.Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.