×

Σχετικά με εμάς

Η Unlimited Adrenaline είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρεία. Είναι μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων που μοιράζονται ένα κοινό όραμα που συνοψίζεται σε λίγες λέξεις ως «παροχή αυθεντικών εμπειριών στη φύση». Αγάπη για τη φύση, δράση, ταξίδια!

Ανοιχτοί ορίζοντες και προσαρμογή στις τάσεις της αγοράς και της εποχής μας, αλλά πάνω από όλα η επιθυμία να μεταδώσουμε όλη τη γνώση, την τεχνογνωσία και την αγάπη για το αντικείμενο είναι τα συστατικά που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την Unlimted Adrenaline ως την κορυφαία εταιρεία στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού.

Ως βραβευμένη νεοφυής εταιρεία τεχνολογίας (TravelTech Start Up) από το Ξενοδοεχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ),  επικεντρωνόμαστε στο να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ψηφιακές εφαρμογές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κλάδου του εναλλακτικού τουρισμού!

Για Ταξιδιώτες:

Περιηγηθήτε στον οδηγό σας και ανακαλυψτε πάνω από 2.500 μοναδικές εμπειρίες σε 100 διαφορετικές κατηγορίες. Ανακαλύψτε τη συγκίνηση της περιπέτειας, την ηρεμία της φύσης ή την πρόκληση του αγνώστου. Η πλατφόρμα μας είναι το διαβατήριό σας σε εμπειρίες που εμπλουτίζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Για Παρόχους Δραστηριοτήτων:

Κάντε το μεγάλο βήμα προς την ψηφιακή εποχή με το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης μας. Αποχαιρετήστε τις χειρωνακτικές κρατήσεις και τις παραδοσιακές προωθήσεις. Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την ψηφιακή σας μετάβαση, να αυξήσουμε την προβολή σας και να αυτοματοποιήσουμε τις διαδικασίες σας.

Για Ξενοδοχεία & BnB's:

Ανεβάστε τις εμπειρία διαμονής των φιλοξενούμενών σας σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας τους μοναδικές εμπειρίες! Η πλατφόρμα μας, εφοδιασμένη με ισχυρά εργαλεία μεταπώλησης και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδικές εμπειρίες, εκμηδενίζοντας το φόρτο εργασίας σας.

Unlimited Adrenaline - Όπου Περιμένει η Επόμενη Περιπέτειά σας!

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.