×

Εξερευνήστε την Ρόδο με Jeep Safari - Βόρεια διαδρομή

Μέτριο
8 ώρες
Απρ - Οκτ
από 7 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Εξερευνήστε περισσότερα στο νησί των Ιπποτών, "Ρόδος" σε μια περιήγηση Τζιπ σαφάρι για έως 6 ή 8 άτομα ανά όχημα. Ανακαλύψτε την ορεινή βόρεια μη τουριστική πλευρά της Ρόδου από τη Δύση προς την Ανατολή, μακριά από τον μαζικό τουρισμό και τους πολυσύχναστους χώρους, μέσα από τη φυσική ομορφιά των βουνών, απολαμβάνοντας την καλύτερη πανοραμική θέα.

Ξεκινώντας την ξενάγησή μας με συνάντηση στο κέντρο της Ρόδου πηγαίνουμε προς την ανατολική πλευρά και το χωριό Κολύμπια μέχρι να φτάσουμε στο χωριό επτά πηγών για την πρώτη στάση και διάλειμμα. Μετά το διάλειμμά μας το πρωί ξεκινάει η ημέρα περιπέτειας ακολουθώντας μια γερμανική πολεμική διαδρομή μέσα από χωριά όπως η Αρχιπόλεως, η Ελεούσα, ο Άγιος Νικόλαος Φουντουκλή, ο Κτήμα Ηλίας και ο Έμβωνας. Κατά τη διάρκεια της βόλτας, οι έμπειροι συνοδεία οδηγών μας σε κάθε όχημα μας παρέχουν πολλές τοπικές ιστορίες και πληροφορίες, ιστορίες και ιδέες, καθώς περνούμε από τα μικρά χωριά, τα μοναστήρια και τα παρεκκλήσια. Τα κρυμμένα μονοπάτια εκτός δρόμου μέσα από την πυκνή βλάστηση μας δίνουν την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη φυσική ομορφιά και να απολαύσουμε την εγκάρδια φιλοξενία και την τοπική γνώση των συνοδών μας. Ετοιμαστείτε για μια μέρα με αναμήσεις από μοναδικά μέρη που μπορεί να προσεγγίσει μόνο ένα τετράτροχο όχημα. Συνεχίζοντας την ξενάγησή μας από την ανατολή προς τη δύση της Ρόδου, φτάνουμε στο μικρό παραδοσιακό χωριό Κάμερος Σκάλα όπου πραγματοποιείται η στάση του μεσημεριανού με την καλύτερη πανοραμική θέα στη δυτική Ρόδο.

Στη συνέχεια συνεχίζουμε την περιήγησή μας, ακολουθώντας μια εύκολη διαδρομή ασφάλτου πίσω στα ξενοδοχεία σας.

Οι οδηγοί συνοδών μας με τη βοήθεια των premium off-road οχημάτων της Uncharted Escapes θα σας προσφέρουν την πιο συναρπαστική μέρα στη Ρόδο, επιτρέποντάς σας να δείτε τις καλύτερες πανοραμικές όψεις της Βόρειας, Ανατολικής και Δυτικής Ρόδου με τις ευκαιρίες να συλλάβετε κάθε στιγμή, και να αγκαλλιαστείτε από την τοπική φιλοξενία απολαμβάνοντας την επαγγελματική αλλά χαλαρή εξυπηρέτηση.

Καλύτερες στιγμές

 • Απολαύστε την καλύτερη πανοραμική θέα της Ρόδου
 • Ξεκινήστε μια περιήγηση σε σαφάρι για έως και 6 ή 8 άτομα ανά όχημα
 • Μεσημεριανό με παραδοσιακό φαγητό και κρασί.
 • Εξερευνήστε παραδοσιακά χωριά
 • Απόσταση: 160χλμ
 • Υψόμετρο: 674

Περίληψη οδικού χάρτη

Κάντε λήψη του ‘’Εξερευνήστε την Ρόδο με Jeep Safari - Βόρεια διαδρομή’’ με τη λήψη του PDF ή την εκτύπωσή του.

Δείτε την διαδρομή εδώ: The Route on Google maps

Συμβουλές περιπέτειας

Το ταξίδι είναι ιδανικό για όλους όσους ψάχνουν για μια εμπειρία πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ομάδες νέων,μεμονωμένοι συμμετέχοντες ή ζευγάρια, οικογένειες με μεγάλα παιδιά και επιχειρήσεις για team bonding.

Το ταξίδι έχει στάσεις κάθε 30-40 λεπτά, για την ευκολία όλων.

Προκειμένου να μπορέσουμε να σας κανονίσουμε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με εναλλακτικό μενού για χορτοφάγους, ενημερώστε μας μετά την κράτηση. Αυτό ισχύει επίσης για κάθε είδους τροφικές αλλεργίες, έτσι ώστε να βρεθούν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.


Περιλαμβάνεται

• Παραλάβη και παράδοση στο ξενοδοχείο
• Premium οχήματα εκτός δρόμου (7 ή 9 καθίσματα) που οδηγούνται από έμπειρους οδηγούς
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και φόροι
• Μεσημεριανό με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και κρασί

Δεν περιλαμβάνεται

• Καφές ή μπύρα για αναψυκτικά στην ταβέρνα
• Φιλοδωρήματα

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Μην ξεχνάτε τα άνετα παπούτσια σας, για παράδειγμα, παπούτσια πεζοπορίας ή σανδάλια, φωτογραφική μηχανή, προστασία από τον ήλιο κλπ. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σας συμβουλεύουμε να φέρετε ένα σακάκι.
• Το ταξίδι δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από ναυτίες αυτοκινήτου, έχουν κινητικά προβλήματα ή προβλήματα πλάτης ή έγκυος ή για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών, καθώς δεν προσφέρουμε παιδικά καθίσματα ή άτομα υψηλότερα από 1,95cm ή βάρους άνω των 130kg . Η κατανάλωση οινοπνεύματος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.
• Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα όταν κρίνεται απαραίτητο. Για παράδειγμα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
• Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται το αργότερο 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Κάθε ακύρωση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης. Σε περίπτωση καθυστερημένων ακυρώσεων, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
• Εάν μια περιοδεία ακυρωθεί εξαιτίας ανεπαρκών συμμετεχόντων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Uncharted Escapes θα επιστρέψει το 100% των πραγματοποιηθεισών πληρωμών.

 

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Κρεμαστή, Ρόδος

Διεύθυνση: Κρεμαστή, Ρόδος

Σημειώσεις: Ώρες συνάντησης: 8:00 Κρεμαστή, 8:20 Κέντρο Ρόδου, 8:40 Καλλιθέα, 8:45 Αμμούδες, 8:55 Φαληράκι, 9:05 Αφάντου, 9:15 Κολύμπια

Διαθεσιμότητα

από 95.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 2
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Uncharted Escapes

Jeep Safari υπό το ηλιοβασίλεμα στη Κω
Καρδάμαινα
5 ώρες
από 72.00 € / άτομο
Εξερευνήστε τα Λευκά Όρη της Κρήτης με jeep
Άγιος Ιωάννης
8 ώρες
από 85.00 € / άτομο
Jeep safari στα Χανιά και στα Λευκά Όρη, Κρήτη
Άγιος Ιωάννης
7 ώρες
από 89.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Βόρεια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Νότια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Jeep Safari Riviera στην ακτή του Σούνιο, Αθήνα
Κάτω Σούνιο
8 ώρες
από 138.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

Αναρρίχηση και ραπέλ στην Ρόδο
Ρόδος, Ρόδος
5 ώρες 30 λεπτά
από 95.00 € / άτομο
Οδηγήστε 4x4 Τζιπ σε Σαφάρι, Νότια Ρόδο
Ρόδος, Ρόδος
6 ώρες
από 80.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.