×

Εξόρμηση στο βουνό Παντοκράτορος στην Κέρκυρα

Μέτριο
7 ώρες
Ιαν - Δεκ
από 7 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Εξερευνήστε το βόρειο τμήμα της Κέρκυρας και το Όρος του Παντοκράτορα σε μια περιοδεία σαφάρι για έως και 6 άτομα ανά όχημα!

Ανακαλύψτε το Όρος του Παντοκράτορα, απολαύστε την καλύτερη πανοραμική θέα της Κέρκυρας από ψηλά και μάθετε τα πάντα για την τοπική ιστορία και τον τρόπο ζωής.

Η μέρα περιπέτειας μας ξεκινάει από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, όπου οι έμπειροι συνοδοί μας σε κάθε όχημα σας παραλαμβάνουν ακολουθώντας μια διαδρομή από την ακτογραμμή, εισάγοντάς σας στο νησί της Κέρκυρας. Μετά από λίγο, φτάνουμε στην πρώτη στάση του καφέ που γίνεται σε ένα παραδοσιακό χωριό της Κέρκυρας.

Μετά το πρωινό μας διάλειμμα, παίρνουμε έναν μικρό δρόμο μέσα από την άγρια ​​βλάστηση, με τις πιο μαγευτικές πανοραμικές θέες που μας οδηγούν στην κορυφή του βουνού Παντοκράτορος, όπου η θέα είναι εκπληκτική. Πολύ μακριά από τουριστικές περιοχές, όπου μπορεί να πάει μόνο μια τετράτροχη διαδρομή, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το νησί από την Ανατολή προς τη Δύση.

Η περιήγηση εκτός δρόμου συνεχίζεται μέσα από κρυφά μονοπάτια στα βουνά με εκπληκτική θέα μέχρι να φτάσουμε στα παλιά Σινιές, ένα παλιό εγκαταλελειμμένο χωριό, ένα κρυμμένο θησαυρό της Κέρκυρας. Επιπλέον, στα βουνά, περνάμε από μικρά χωριά και μαθαίνουμε μερικές ιστορίες από τους επαγγελματίες συνοδούς μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταγράψουμε κάθε στιγμή με τη φωτογραφική μηχανή πριν φτάσουμε στο μικρό παραδοσιακό χωριό Παλαιά Περίθεια για μεσημεριανή μας στάση, όπου τοπικά πιάτα και γεύσεις που συνοδεύονται από τοπικό κρασί και την περίφημη ελληνική φιλοξενία θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το τοπικό γεύμα σας.

Τελείωνουμε την περιπέτεια μας γεμάτη από αναμνήσεις και εικόνες σε μια εύκολη διαδρομή άσφαλτου μέσα από τα γραφικά χωριά που μας οδηγούν πίσω στο λιμάνι.

Οι οδηγοί συνοδείας μας με τη βοήθεια των οχημάτων Uncharted Escapes premium off-road θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη μέρα με τις καλύτερες αναμνήσεις της Βόρειας, Ανατολικής και Δυτικής Κέρκυρας με ευκαιρίες να φωτογραφήσετε κάθε στιγμή, εμπειρίες με τοπική γεύση και εγκάρδια φιλοξενία, αλλά χαλαρή εξυπηρέτηση.

Καλύτερες στιγμές

 • Απολαύστε την καλύτερη πανοραμική θέα της κεντρικής και νότιας Κέρκυρας
 • Ξεκινήστε μια ημιδιατροφή περιήγηση σε σαφάρι για έως και 6 ή 8 άτομα ανά όχημα
 • Απολαύστε τον καφέ, το τσάι ή το χυμό σε ένα παραδοσιακό καφενείο
 • Μεσημεριανό με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και κρασί
 • Εξερευνήστε παραδοσιακά χωριά

Περίληψη οδικού χάρτη

Κάντε λήψη της εκδρομής ‘’Εξόρμηση στο βουνό Παντοκράτορος στην Κέρκυρα’’ με τη λήψη του PDF ή την εκτύπωσή του.

Δείτε την διαδρομή εδώ: The Route on Google maps

Συμβουλές περιπέτειας

Το ταξίδι είναι ιδανικό για όλους όσους ψάχνουν για μια εμπειρία πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ομάδες νέων,μεμονωμένοι συμμετέχοντες ή ζευγάρια, οικογένειες με μεγάλα παιδιά και επιχειρήσεις για team bonding.

Το ταξίδι έχει στάσεις κάθε 30-40 λεπτά, για την ευκολία όλων.

Προκειμένου να μπορέσουμε να σας κανονίσουμε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με εναλλακτικό μενού για χορτοφάγους, ενημερώστε μας μετά την κράτηση. Αυτό ισχύει επίσης για κάθε είδους τροφικές αλλεργίες, έτσι ώστε να βρεθούν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.


Περιλαμβάνεται

• Παραλάβη και παράδοση στο ξενοδοχείο
• Premium οχήματα εκτός δρόμου (7 ή 9 καθίσματα) που οδηγούνται από έμπειρους οδηγούς
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και φόροι
• Μεσημεριανό με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και κρασί
• Καφές ή τσάι ή χυμός σε παραδοσιακό καφενείο

Δεν περιλαμβάνεται

• Καφές ή μπύρα για αναψυκτικά στην ταβέρνα
• Φιλοδωρήματα

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Μην ξεχνάτε τα άνετα παπούτσια σας, για παράδειγμα, παπούτσια πεζοπορίας ή σανδάλια, φωτογραφική μηχανή, προστασία από τον ήλιο κλπ. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σας συμβουλεύουμε να φέρετε ένα σακάκι.
• Το ταξίδι δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από ναυτίες αυτοκινήτου, έχουν κινητικά προβλήματα ή προβλήματα πλάτης ή έγκυος ή για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών, καθώς δεν προσφέρουμε παιδικά καθίσματα ή άτομα υψηλότερα από 1,95cm ή βάρους άνω των 130kg . Η κατανάλωση οινοπνεύματος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.
• Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα όταν κρίνεται απαραίτητο. Για παράδειγμα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
• Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται το αργότερο 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Κάθε ακύρωση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης. Σε περίπτωση καθυστερημένων ακυρώσεων, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
• Εάν μια περιοδεία ακυρωθεί εξαιτίας ανεπαρκών συμμετεχόντων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Uncharted Escapes θα επιστρέψει το 100% των πραγματοποιηθεισών πληρωμών.

 

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Κέρκυρα, Κέρκυρα

Διεύθυνση: Λιμάνι Κέρκυρας

Σημειώσεις: Ώρες συνάντησης: 8:15 Έξω από τον τερματικό σταθμό

Σημείο δραστηριότητας

Περιοχή: Παλιό Χωριό, Κέρκυρα

Διαθεσιμότητα

από 95.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 2
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Uncharted Escapes

Jeep Safari υπό το ηλιοβασίλεμα στη Κω
Καρδάμαινα
5 ώρες
από 72.00 € / άτομο
Εξερευνήστε τα Λευκά Όρη της Κρήτης με jeep
Άγιος Ιωάννης
8 ώρες
από 85.00 € / άτομο
Jeep safari στα Χανιά και στα Λευκά Όρη, Κρήτη
Άγιος Ιωάννης
7 ώρες
από 89.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Βόρεια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Εξερευνήστε την Κέρκυρα με Jeep Safari - Νότια διαδρομή
Παλιό Χωριό, Κέρκυρα
7 ώρες
από 95.00 € / άτομο
Jeep Safari Riviera στην ακτή του Σούνιο, Αθήνα
Κάτω Σούνιο
8 ώρες
από 138.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

Εμπειρία Ιππασίας στην Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα
Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα
2 ώρες
από 20.00 € / άτομο
Ιππασία για Παιδιά στην Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα
Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα
1 ώρα
από 10.00 € / άτομο
Πεζοπορία στο φαράγγι του Αχέροντα
Αχέροντας, Θεσπρωτία
2 ώρες
από 12.00 € / άτομο
Πεζοπορία στις πηγές του Αχέροντα
Αχέροντας, Θεσπρωτία
1 ώρα
από 5.00 € / άτομο
Ιππασία στον Αχέροντα - Μεγάλη Διαδρομή
Αχέροντας, Θεσπρωτία
1 ώρα 30 λεπτά
από 30.00 € / άτομο
Ιππασία για αρχάριους στον Αχέροντα
Αχέροντας, Θεσπρωτία
20 λεπτά
από 10.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.