×

Ιστορική ξενάγηση στην Επίδαυρο

Εύκολο
1 ώρα 30 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 8 ετών
Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Μάθετε για το πρώτο θεραπευτικό κέντρο στον κόσμο!

Εδώ, στη θεραπευτική γη της Επιδαύρου, ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Αργολικό Κόλπο, με τα βουνά, τα δάση, τις μικρές πεδιάδες, τις κοιλάδες, τις χαράδρες, τις ιαματικές πηγές και τις μαγευτικές θάλασσες ... ιστορία, φύση, ιατρική και πνευματική υγεία συναντιούνται. Η λατρεία των θεών της θεραπείας στην Επίδαυρο πηγαίνει πίσω στην προϊστορική περίοδο.

Οι μύθοι και τα ιστορικά γεγονότα έχουν τις ρίζες τους στο βάθος του χρόνου στην Επίδαυρο και μαζί με το πανέμορφο και διαφοροποιημένο περιβάλλον έχουν καθορίσει τη ζωή και τις ανθρώπινες δραστηριότητες της περιοχής. Κάθε μικρή γωνιά, κάθε μικρή πέτρα έχει μια ιστορία να πει!

Σε αυτή την ξενάγηση θα τις ακούσετε όλες. Αν ψάχνετε για μια λεπτομερή ιστορική αρχαιολογική ξενάγηση, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες ξεναγούς. Η μαγευτική περιήγηση στην Επίδαυρο ξεκινά από τον ιερό χώρο του Ασκληπιού. Στην αρχαιότητα, η θρησκευτική ζωή ήταν στενά συνδεδεμένη με τη δημόσια και επομένως ο ναός του προστάτη θεού δεν ήταν μόνο θρησκευτικός τόπος αλλά και το κέντρο της πολιτικής ζωής.

Ο ναός του Ασκληπιού στην πόλη της Επιδαύρου έγινε γνωστός παγκοσμίως ως "σημείο εκκίνησης της ιατρικής που ασκείται ως δύναμη και δίνεται στον άνθρωπο ως γνώση από τον Θεό".


Περιλαμβάνεται

• Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο
• Ξεναγός
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Παλαιά Επίδαυρος

Διεύθυνση: J5M5+FV Παλαιά Επίδαυρος, Επίδαυρος

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.