×

Ολοήμερη E-bike Ξενάγηση σε Κρητικά χωριά με Γευσιγνωσία κρασιού

ID Δραστηριότητας : 4957
Εύκολο
6 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 12 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Ξεκινήστε μια συναρπαστική ολοήμερη περιήγηση στα χωριά με e-bikes, μια αξέχαστη περιπέτεια που θα σας μεταφέρει σε μαγευτικά τοπία και γοητευτικά χωριά στην καρδιά της Κρήτης. Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στην τοπική κουλτούρα, να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις και να ανακαλύψετε τον πλούτο της κρητικής κληρονομιάς.

Η περιπέτειά σας ξεκινά από το Ηράκλειο, όπου οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας υποδεχτούν με ενθουσιασμό και θα σας εξοπλίσουν με υψηλής ποιότητας οικολογικά ποδήλατα. Ξεκινώντας τη διαδρομή σας, θα πετάξετε μέσα από λόφους, πράσινες κοιλάδες και ειδυλλιακά τοπία, ανακαλύπτοντας σε κάθε στροφή μια νέα και συναρπαστική εικόνα.

Εξερευνήστε γραφικά χωριά που διατηρούν την αυθεντικότητά τους, με πέτρινα σπίτια, γραφικά καλντερίμια και φιλόξενους ντόπιους που σας υποδέχονται με θερμότητα. Αλληλεπιδράστε με την τοπική κοινότητα, μάθετε για τα έθιμα και τις παραδόσεις τους και εμβαθύνετε στον αυθεντικό τρόπο ζωής τους.

Για να ικανοποιήσετε τις γευστικές σας επιθυμίες, απολαύστε μια οινογευστική εμπειρία σε ένα τοπικό αμπελώνα, όπου θα δοκιμάσετε εκλεκτά κρητικά κρασιά με μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Αφήστε τους ειδικούς οινοποιούς να σας ξεναγήσουν σε μια απόλαυση γευσιγνωσίας, μοιραζόμενοι την πάθος και την εμπειρία τους στην τέχνη της οινοποίησης.

Αλλά η εξερεύνηση δεν σταματά εκεί. Κάντε ένα βήμα πίσω στον χρόνο με μια επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου, όπου θα δείτε την αρχαία τέχνη της ελαιολαδοποίησης. Από τη συγκομιδή των ελιών μέχρι το πατημα του καρπού, θα ζήσετε τη διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου και θα μάθετε για τη σημασία και τη χρησιμότητά του στην κρητική κουζίνα και πέρα από αυτήν.

Καθώς η μέρα φθάνει στο τέλος της, αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την ηρεμία του τοπίου και την ευλογία των γεύσεων που ανακαλύψατε. Η ολοήμερη περιήγησή μας στο χωριό EcoBike υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη περιπέτεια, πολιτισμό και γεύσεις, αφήνοντας σας με αναμνήσεις που θα αγαπάτε για πάντα.


Περιλαμβάνεται

• E-Bike - Fat Tyre
• Helmet - Bike Bags
• Winery tour
• Wine Tasting
• Small group setting for personalized experience

Μην ξεχάσω

• Αναπαυτικά ρούχα και παπούτσια
• Καπέλο
• Αντηλιακό
• Γυαλιά Ηλίου
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Επιστροφή του ποσού της κράτησης σας στο ακέραιο.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Ηράκλειο, Ηράκλειο

Διεύθυνση: Ηράκλειο Κρήτης

Σημειώσεις: Η επιβεβαίωση και το σημείο συνάντησης θα ληφθούν κατά τη στιγμή της κράτησης.

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.