×

Ολοκληρωμένο πακέτο αρχαρίων windsurfing στη Νάξο

ID Δραστηριότητας : 1664
Μέτριο
6 ώρες
Μαι - Σεπ
Για όλες τις ηλικίες
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Προσφέρουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης για όλους, ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους.
Τον εκπαιδευτικό τομέα αναλαμβάνουν προπονητές που θα σου δώσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να μπεις στον κόσμο του windsurf. Ακόμα και αν έχεις τις βασικές γνώσεις μπορείς να επιλέξεις ένα στάδιο πιο προχωρημένης εκπαίδευσης για να βελτιωθείς και να μάθεις καινούργιες τεχνικές.
Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής θα είναι δίπλα σου μαθαίνοντας σου ότι χρειάζεται, βήμα προς βήμα.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη για δράση. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τον κατάλληλο εξοπλισμό: Μεγάλα σκάφη και ελαφριά πανιά για αρχάριους καθώς και εξοπλισμό για παιδιά κάθε ηλικίας.

Το ‘μελτέμι’ είναι ο χαρακτηριστικός άνεμος των κυκλάδων τη θερινή περίοδο. Δυνατοί, κλιμακωτοί Βορινοί άνεμοι που συνήθως ξεκινούν τις πρωινές ώρες, κορυφώνονται το μεσημέρι και από το απόγευμα και μετά μειώνονται και έτσι σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα σχεδόν καθημερινά. Η πίστα που προσφέρουμε στους windsurfers είναι απέραντη, χωρίς εμπόδια ξέρες, βράχια και ενοχλητικούς αχινούς. Η συνήθης διεύθυνση της πορείας κατά το windsurf είναι προς την Πάρο, η θέα της οποίας ολοκληρώνει το πανέμορφο τοπίο.

Ολοκληρωμένο πακέτο αρχαρίων

  • 6 ώρες θεωρητική και πρακτική εκμάθηση.

1 ώρα θεωρητικής εκμάθησης συμπεριλαμβανομένου του σωστού τριμαρίσματος του πανιού. 1 ώρα πρακτικής εξάσκησης στην παραλία χρησιμοποιώντας, για καλύτερη κατανόηση, simulator και τριμαρισμένο πανί. Ακολουθεί 1 ώρα πρακτικής με την πρώτη επαφή στο νερό. Οι 3 ώρες που ακολουθούν αφορούν την πρακτική εκμάθηση μέσα στο νερό με την συνοδεία πάντα του προπονητή ο οποίος δίνει οδηγίες και τις σωστές κατευθύνσεις στον εκπαιδευόμενο ώστε αυτός να κατανοήσει και να κατευθύνει το σκάφος του. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα βασικά, εκκίνηση, κατεύθυνση, στάση σώματος, μετατόπιση βάρους, beachstart και εισαγωγή στην μπότζα (πιθανή χρήση κρεμαστικού – γάντζου).

*Σημείωση: Η διάρκεια είναι 4 μέρες. Από 1 έως 4 άτομα. Η διάρκεια καθορίζεται και προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες. (Η τιμή περιλαμβάνει εξοπλισμό και φόρμα.)

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι ζήτημα μεγάλης σημασίας για εμάς στο οποίο έχουμε επενδύσει. Για το λόγο αυτό δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα σχετικό με την ασφάλεια των πελατών στα 15 χρόνια λειτουργίας της σχολής.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχει προσωπικό το οποίο μεριμνά για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων. Δύο μηχανοκίνητα σκάφη είναι πάντοτε διαθέσιμα να εκτελέσουν οποιαδήποτε αποστολή διάσωσης. Ακόμη, η χρήση σωσιβίων είναι υποχρεωτική σε όλες τις προσφερόμενες δραστηριότητες.


Περιλαμβάνεται

• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Επιστροφή του ποσού της κράτησης σας στο ακέραιο.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Νάξος

Διεύθυνση: Μαραγκάς

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

Discover scuba diving στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ώρες 30 λεπτά
από 60.00 € / άτομο
Bubblemaker κατάδυση για παιδιά στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ώρα 30 λεπτά
από 55.00 € / άτομο
PADI Scuba Diver Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ημέρες
από 300.00 € / άτομο
PADI Open Water Diver Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
4 ημέρες
από 410.00 € / άτομο
Εκπαιδεύσου σαν PADI Divemaster στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
10 ημέρες
από 600.00 € / άτομο
Σχολείο PADI Advanced Open Water Diver στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ημέρες
από 350.00 € / άτομο
PADI Rescue Diver Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
3 ημέρες
από 430.00 € / άτομο
Σχολείο PADI Enriched Air Diver στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ημέρα
από 200.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.