×

Πάρε τους φίλους σου και αγωνιστείτε στο Mετέωρα Race Park

ID Δραστηριότητας : 825
Εύκολο
10 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 5 ετών
Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Σ’ έναν σύγχρονο και  ειδικά διαμορφωμένο χώρο, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων, προσφέρεται η δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό να σας κατευθύνει σε κάθε σας  βήμα για όσους ξεκινούν πρώτη φορά καθώς επίσης και για όσους διαθέτουν σχετική εμπειρία.

Με έναν «ολοκαίνουριο στόλο» go-karts για ηλικίες από 5-105, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε έναν ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης τηρώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφάλειας.

Σε μια καταπράσινη έκταση 17στρ. με μήκος πίστας 700μ μπορείτε να ζήσετε έντονες στιγμές συγκίνησης  και αδρεναλίνης. Στο καφέ που λειτουργεί με πανοραμική θεά της διαδρομής μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.