×

Πεζοπορία στην Δρακόλιμνη Γκαμήλας

Δύσκολο
9 ώρες
Μαι - Οκτ
από 10 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Πεζοπορικές διαδρομές σε καλντερίμια και σκάλες προηγούμενων αιώνων, πάνω από πέτρινα τοξωτά γεφύρια σπάνιας αρχιτεκτονικής, κατά μήκος των μεγαλύτερων και βαθύτερων φαραγγιών, με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, παρέα με τους έμπειρους συνοδούς μας, θα γνωρίσουμε τους μύθους και την ιστορία της περιοχής απολαμβάνοντας τη μοναδική ομορφιά της Ηπειρώτικης φύσης.

  • Διάρκεια: 8-9 ώρες
  • Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο μονοπάτι

Το γραφικό Πάπιγκο με τα πέτρινα σπίτια θα γίνει η αφετηρία της πεζοπορίας μας. Οι πηγές που θα συναντήσουμε στο ανηφορικό, αλλά καλά σημαδεμένο μονοπάτι, της πιο πολυσύχναστης διαδρομής, θα μας ξεδιψάσουν μέχρι το καταφύγιο της Αστράκας. Συνεχίζουμε για την Δρακόλιμνη με τους τρίτωνες, στη κορυφή της Τύμφης σε υψόμετρο 2070 μέτρων με θέα την χαράδρα του Αώου και το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Ελλάδος, τον Σμόλικα. Μετά από 8-9 ώρες πορείας θα επιστρέψουμε στο Πάπιγκο και στις “κολυμπήθρες’’, φυσικές νεροτσουλήθρες, για ξεκούραση και κολύμπι.


Περιλαμβάνεται

• Έμπειροι οδηγοί βουνού

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Κλειστό παπούτσι τύπου ορειβατικό, ή αθλητικό , καθώς επίσης ζεστά και άνετα ρούχα
• Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα μπουκάλι νερό και πολλή ενέργεια!

 

  • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
  • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Κλειδωνιά

Διεύθυνση: Γέφυρα Κλειδωνιάς ΖΑΓΟΡΙ

Διαθεσιμότητα

από 50.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 3
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Via Natura - Zagori

Πεζοπορία στο Βραδέτο - Μπελόη
Κλειδωνιά
4 ώρες
από 36.00 € / άτομο
Πεζοπορία στο Φαράγγι Βοϊδομάτη
Κλειδωνιά
2 ώρες
από 22.00 € / άτομο
Πεζοπορία στην Κόνιτσα - Στόμιο
Κλειδωνιά
4 ώρες
από 32.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.