×

Ποδηλασία στην θεραπευτική γη του Ασκληπιού

Εύκολο
3 ώρες
Ιαν - Δεκ
από 8 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Νιώστε τη θεραπευτική ενέργεια

Η περιήγησή μας ξεκινά μπροστά από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με κατεύθυνση προς το Λυγουριό.Κάνουμε ποδηλασια για 5χλμ μέσα σε ελαιόδεντρα και χωματόδρομο και μετά 1χμ downhill προς τον κεντρικό δρόμο. Μετά από 10 λεπτά συναντάμε στην αριστερή μας πλευρά το διατηρητέο ​​αρχαίο μονοπάτι. Μας χαιρετίζει μια επιγραφή του 3ου αιώνα π.Χ., το ακριβές αντίγραφο έχει χαραχθεί στην είσοδο του ανασχηματισμένου χώρου και μας λέει: «Αυτός ο ταξιδιώτης θα σας οδηγήσει στο ιερό του Θεού της θεραπείας». Συνεχίζουμε την ποδηλασία μέσα στην βλάστιση και τα πεύκα με τα κελαηδίσματα των πουλιών να μας συνοδεύσουν. Σε λίγα λεπτά πλησιάζουμε στο ποτάμι στο οποίο το χειμώνα, το φθινόπωρο και την άνοιξη θα βρούμε νερό. Συνεχίζουμε...Το μονοπάτι ανεβαίνει και θα δούμε μέσα στα μονοπάτια τα δύο αρχαία ερμάρια και τα διατηρημένα αποτυπώματα των λωρίδων των αρμάτων. Στο τέλος αυτής της διατηρημένης διαδρομής θα βρούμε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι όπου ο Παυσανίας έχει μια ιστορία να μας πει. Θα κυκλοφορήσουμε συνολικά 1.800 μέτρα στο σημερινό αρχαίο μονοπάτι επιβίωσης που συνέδεε το ιερό της αρχαίας Επιδαύρου με το λιμάνι της Επιδαύρου και ήταν το μοναδικό αρχαίο μυκηναϊκό μονοπάτι που συνέδεε τις αργολικές πόλεις με το αρχαίο λιμάνι του Κεχρή του Σαρωνικού κόλπου.

Συνεχίζουμε... Ποδηλατούμε ακόμα 6 χιλιόμετρα στον κατηφορικό δρόμο με μικρή ανάβαση. Μέσα σε αυτά τα 6 χλμ, βλέπουμε με πανοραμική θέα τα γύρω βουνά και τη θάλασσα. Η περιήγησή μας τελειώνει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου και στην βυθισμένη παραλία που μπορείτε να παρατηρήσετε αρχαία ερείπια! Τελειώστε την ημέρα σας στην τοπική εταιρεία ελαιολάδου με δοκιμή ελαιολάδου και μίνι μπουφέ ή σε μια παραδοσιακή ταβέρνα με φρέσκα ψάρια!

  • Συνολική απόσταση:15χμ

Περιλαμβάνεται

• Ξεναγός
• Ποδήλατα
• Κράνη
• Αυτοκίνητο που ακολουθεί για λόγους ασφαλείας
• Snacks

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Παλαιά Επίδαυρος

Διαθεσιμότητα

από 135.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 2
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες GrecoPaths

Δείτε επίσης

30' Αγωνιστικής οδήγησης με κάρτ 270CC στον Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος, Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής
30 λεπτά
από 54.00 € / άτομο
Κάρτ στον Ασπρόπυργο 270CC 10 λεπτά
Ασπρόπυργος, Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής
10 λεπτά
από 18.00 € / άτομο
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
30' Αγωνιστικής οδήγησης με Birel kart 200cc στον Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος, Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής
30 λεπτά
από 45.00 € / άτομο
10' Αγωνιστικής οδήγησης με Birel kart 200cc στον Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος, Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής
10 λεπτά
από 15.00 € / άτομο
Παιδικό πάρτυ σε πίστα Go Karts στον Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος, Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής
3 ώρες
από 28.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.