×

Ψυχαγωγικό πατινάζ

Εύκολο
10 ώρες
Ιαν - Ιουν, Σεπ - Δεκ
από 5 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Καθημερινά, στο παγοδρόμιό μας, μπορείτε να κάνετε ελεύθερα πατινάζ με την παρέα σας, τις καθημερινές από 10 το πρωί ως 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 12.15 το μεσημέρι ως 11 το βράδυ.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα κατάλληλα παγοπέδιλα, να δώσουμε τις πρώτες συμβουλές βασικής ισορροπίας στους αρχάριους, ή να σας ενημερώσουμε για ότι άλλο χρειαστείτε.

Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες υπάρχει πάντα επόπτης στην παγοπίστα που θα συντονίσει την κίνηση μέσα στην πίστα, ενώ τις περιόδους των γιορτών που η κίνηση αυξάνεται.

Κάθε μήνα, στο παγοδρόμιο ICENSKATE, θα βρείτε τουλάχιστον μία ημέρα προσφοράς για πατινάζ με πολύ μειωμένο εισιτήριο. Τσεκάρετε συχνά μέσα στη σεζόν τα νέα και τη σελίδα μας στο facebook για να μη χάνετε καμία προσφορά!

Σε όλες τις γιορτές του χρόνου, στο παγοδρόμιό μας διοργανώνονται events όπου μπορείτε να παρευρεθείτε μπαίνοντας στο κλίμα κάθε φορά. Ειδικά αν έχετε παιδιά, τα Χριστούγεννα μπορείτε να περάσετε μαζί μας αξέχαστες στιγμές, αφού αυτή είναι και επίσημα η πιο “παγωμένη” περίοδος του χρόνου!

Αν λοιπόν θέλετε να διασκεδάσετε, να εκτονωθείτε, να δοκιμάσετε μια δραστηριότητα που ως τώρα δεν είχατε τολμήσει γιατί φοβόσασταν, το πατινάζ είναι εδώ για να σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Μόλις αποκτήσετε λίγη άνεση στον πάγο, η αίσθησή του είναι πραγματικά απελευθερωτική και σας καλούμε να τη δοκιμάσετε!


Περιλαμβάνεται

• Παγοπέδιλα

 

  • Ακύρωση 24 ωρών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο. 


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Αιγάλεω

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Παππά 7, Αιγάλεω, Αθήνα 12242

Διαθεσιμότητα

από 7.00 € / άτομο
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Ice n' Skate

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.