×

Δημιουργίες Ξύλου

Στην είσοδο της μαγευτικής Ελάτης, δίπλα στα έλατα και την μοναδική ομορφιά του δάσους, ο Χρήστος Σιμόπουλος αναπαλαίωσε και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το παλιό συνεταιριστικό εργαστήριο επεξεργασίας ξύλου, δημιουργώντας μια ζεστή καλλιτεχνική γωνιά στην καρδιά του Μαινάλου.
Εμπνευσμένος απο το μεγαλείο του ορεινού τοπίου και και την μαγεία της πανέμορφης Ελάτης, ο Χρήστος δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα και έπιπλα από ιδιαίτερης αξίας και ποιότητας ξύλα, που ο ίδιος μαζεύει όλο το χρόνο μέσα απο τα πυκνά δάση του Μαινάλου και τα οποία μεταφέρει με την βοήθεια του υπομονετικού γαιδάρου του.

Η αγάπη του Χρήστου για τη φύση της Ελάτης και των ζώων δημιούργησε ένα πανέμορφο χώρο για άλογα που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια βόλτα στο δάσος με  ενα ευγενικό και ήρεμο άλογο.

Σταθμός λοιπόν και σημείο αναφοράς για την Ελάτη το εργαστήριο του Χρήστου και τόπος συνεύρευσης φίλων, περαστικών, ταξιδιωτών και κατοίκων της Ελάτης και μια ευκαιρία για λίγο τσίπουρο δίπλα στην ξυλόσομπα μαζί με λίγα καρύδια,σύκα ή κάστανα που υπάρχουν πάντα στο μικρό τραπέζι του εργαστηρίου.

Δραστηριότητες Δημιουργίες Ξύλου

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.