×

Οδηγήστε σε 4x4 Jeep Σαφάρι στη Βόρεια Ρόδο

ID Δραστηριότητας : 1468
Εύκολο
6 ώρες 30 λεπτά
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 4 ετών
Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Υπάρχει τρόπος, να ζήσεις «αληθινά» το νησί. Μπορείς να διαλέξεις. Να περάσετε φανταστικά οδηγώντας ένα από τα οχήματά μας εκτός δρόμου. Σε αυτήν την περιοδεία, θα σας μεταφέρουμε σε μέρη που δεν θα μπορούσατε ποτέ να δείτε διαφορετικά. Θα σας δοθεί μια ασυνήθιστη και οικεία ματιά στις πολλές πτυχές που έχει να προσφέρει αυτό το νησί. Αυτό το εξαιρετικό ταξίδι ξεκινά από το ξενοδοχείο σας και τελειώνει στην καρδιά σας.

Self-drive Jeep Safari

Σε αυτή την περιήγηση χρησιμοποιούμε κλιματιζόμενα Suzuki Jimnys για 4 άτομα. Σε περίπτωση που οι επισκέπτες είναι με λιγότερα από 4 άτομα, το αυτοκίνητο θα μοιραστεί ή θα γίνει ιδιωτική κράτηση με επιπλέον χρέωση ανά άδεια θέση. Οι επισκέπτες επιτρέπεται να οδηγούν μόνοι τους εάν έχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον 2 ετών και είναι τουλάχιστον 21 ετών. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την έγκυρη άδεια οδήγησης. Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή, απαιτούνται τουλάχιστον 8 συμμετέχοντες συνολικά.

Self-drive Program North:

Ξεκινήστε με την παραλαβή σας από το ξενοδοχείο σας και οδηγήστε μέσα από την όμορφη φύση, τους διασκεδαστικούς εκτός δρόμου και τα παραδοσιακά χωριά μέχρι τις Επτά Πηγές. Περπατήστε στο διάσημο μικροσκοπικό τούνελ, εξερευνήστε τις πηγές ή απολαύστε τον καφέ σας. Κάντε τη δεύτερη προγραμματισμένη στάση στην Αρχίπολη για μερικές γευσιγνωσίες. Δοκιμάστε μια ποικιλία από διαφορετικά τοπικά προϊόντα, όπως διάφορα μέλια, σούμα, ελαιόλαδο, τοπικά γλυκά και φρέσκα φρούτα εποχής. Η τρίτη στάση σε ένα όμορφο μικρό παρεκκλήσι του 15ου αιώνα, όπου μπορούν να γεμίσουν άδεια μπουκάλια νερού με νερό πηγής. Η τελευταία στάση είναι σε ένα οινοποιείο στα βουνά. Μάθετε μερικά ωραία στοιχεία για την παραγωγή κρασιού σε μια μικρή περιήγηση στους αμπελώνες, ακολουθούμενη από προαιρετική οινογευσία και ένα παραδοσιακό γεύμα "Μεζέ". Ο «Μεζές» είναι ο πρωτότυπος τρόπος για να γνωρίσετε την ελληνική κουζίνα. Πολλά διαφορετικά μικρά πιάτα με τις συνταγές της γιαγιάς για να μοιραστείτε. Μην το χάσετε! (το γεύμα είναι προαιρετικό και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή).

Τιμές:

 • Ενήλικες: 65€ ανά άτομο
 • Παιδιά: 45 € ανά άτομο (παιδιά μεταξύ 4-12 ετών)
 • Πρόσθετη χρέωση ανά άδεια θέση για πριβέ αυτοκίνητο: 35€ ανά άδεια θέση. Ιδανικό για οικογένειες 3 ατόμων αν δεν θέλετε να χωρίσετε!

Τιμές για το προαιρετικό μενού στο οινοποιείο (αποφασίζεται από τους επισκέπτες επιτόπου):

 • Μόνο γεύμα: 18€/άτομο
 • Παιδικό μενού με 1 αναψυκτικό: 10€/άτομο
 • Μόνο γευσιγνωσία: 5€/άτομο
 • Γεύμα + γευσιγνωσία: 20€/άτομο

Πολιτική ασφάλισης οχήματος

Σε περίπτωση αυτοοδηγούμενου σαφάρι με τζιπ, ο οδηγός θα υπογράψει σύμβαση ενοικίασης αυτοκινήτου. Με την ασφάλιση  υπάρχει απαλλαγή 650€ για ζημιές στο όχημα. Ο πελάτης θα χρεωθεί το πολύ 650€, ανάλογα με τη ζημιά, σε περίπτωση ατυχήματος από υπαιτιότητα. Αυτό θα εξηγηθεί το πρωί σε κάθε οδηγό και κάθε οδηγός πρέπει να υπογράψει τη σύμβαση. Επίσης, κάθε πελάτης καλείται να υπογράψει μια φόρμα που λέει ότι ο πελάτης βρίσκεται σε καλή υγεία και συμμετέχει στο σαφάρι με δική του ευθύνη. Εκτός από την τακτική ασφάλιση αυτοκινήτου, έχουμε και Αστική Ευθύνη.


Περιλαμβάνεται

• Επαγγελματικό προσωπικό
• Όλοι οι φόροι
• Αυτοκίνητα (Suzuki Jimny)
• Παραλαβή από το ξενοδοχείο (Δυτικά από την πόλη της Ρόδου προς Φάνες, ανατολικά από την πόλη της Ρόδου προς Κολύμπια)
• Καύσιμα
• Ασφάλεια αυτοκινήτου
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Μην ξεχάσω

• Δίπλωμα οδήγησης
• Νερό
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 24 ωρών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
 • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο. 


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Ρόδος, Ρόδος

Διεύθυνση: Ρόδος

Σημειώσεις: Παραλαβή από το ξενοδοχείο σας (Δυτικά από την πόλη της Ρόδου προς Φάνες, ανατολικά από την πόλη της Ρόδου προς Κολύμπια),

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.