×

Γίνε αρχαίος Έλληνας για μια μέρα

ID Δραστηριότητας : 712
Εύκολο
4 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 1 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Οικογενειακή ή επαγγελματική εκδήλωση

Μια πολύ ξεχωριστή και αυθεντική εκδήλωση, όπως η επόμενη, μπορεί να οργανωθεί με την ευκαιρία της επέτειου του γάμου, ώστε να είναι ένα οικογενειακό γεγονός ή κάτι μεγαλύτερο, όπως μια επαγγελματική εκδήλωση.

Αυτή η εκδήλωση ήταν για μια νορβηγική οικογένεια που γιόρτασε την 40ή επέτειό της, με τα παιδιά και τα εγγόνια της και έλαβε χώρα σε ένα ορεινό χωριό, κοντά στην περιοχή της Στούπας.

Παρόλο που μπορεί να οργανωθεί σε οποιοδήποτε από τα επιθυμητά μέρη της πόλης σας στην Ελλάδα.

Το θέμα ήταν «να είσαι αρχαίος  Έλληνας για μια μέρα» και εμπνέεται από το δέντρο της ζωής .. ποιός θα το εκπροσωπούσε καλύτερα  από την Ήρα και το Δία ..; Οι υπόλοιποι αρχαίοι Έλληνες Θεοί και Θεές ακολουθούσαν, σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, την ηλικία και την προσωπικότητά τους.

Κοστούμια, διακόσμηση, φαγητό και παιχνίδια μεταξύ των μελών της οικογένειας, εμπνεύστηκαν από τα περίφημα ελληνικά συμπόσια - επίσημα δείπνα στην αρχαία Ελλάδα.

Το φαγητό ήταν εμπνευσμένο από την απλότητα και την αυθεντικότητα, αλλά και από την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα. Αρνιά, αγριογούρουνα, όλα ψημένα αργά σε φωτιά από ξύλο ελιάς, πράσινες πίτες, κατσικίσια τυριά, βιολογικό κρασί, είναι μερικά από τα καλούδια που θα δοκιμάσετε. Όλοι τους προετοιμάζονται για 2 μέρες από τον σεφ μας, δίνοντάς τους το στυλ των τροφίμων, που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη περίσταση.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, η ελληνική παραδοσιακή μουσική, που πάντα συνδέει το παρελθόν με το παρόν, θα αποτελέσει το επίκεντρο της ημέρας σας.5 επαγγελματίες χορευτές θα παρουσιάσουν διάσημους ελληνικούς χορούς και στο δεύτερο μέρος του προγράμματος τους θα σας διδάξουν πώς χορεύονται!

Μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

Η διασκέδαση, η χαρά, οι μνήμες των τροφίμων, οι αυθεντικές εμπειρίες, τα νόστιμα φαγητά, με τους τοπικούς εμπειρογνώμονες, είναι μερικές από τις βασικές λέξεις που χρειάζεστε για να κάνετε αυτή την εμπειρία για εσάς, την οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας!

Αδράξτε τη στιγμή..!!!


Περιλαμβάνεται

• Κουστούμια
• Ενοικίαση εστιατορίου
• Σεφ
• Χορευτές
• Ξεναγός
• Διακόσμηση
• Παιχνίδια
• Εκπλήξεις

Δεν περιλαμβάνεται

• Μεταφορά
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 14 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
  • Ακύρωση μεταξύ 7 και 14 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 7 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Καλαμάτα

Διεύθυνση: καλαματα

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.