×

10-ήμερη Εξόρμηση Ιστορίας και δραστηριοτήτων - Πόρο, Ναύπλιο, Ολυμπία, Αθήνα

ID Δραστηριότητας : 2979
Εύκολο
10 ημέρες
Απρ - Οκτ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 12 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Ένα μοναδικό ταξίδι 10 ημερών στην Αρχαία Ελλάδα. Γνωρίστε τα πιο σημαντικά πολιτιστικά μνημεία όπως η Ακρόπολη της Αθήνας, το Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ταξιδέψτε στο παρελθόν με ένα μασάζ όπως στην Αρχαία Ελλάδα και δοκιμάστε τα πιο υγιεινά πιάτα και τα διάσημα κρασιά της σύγχρονης Ελλάδας.

Τι περιλαμβάνεται:

 • Δίκλινο δωμάτιο σε ένα τοπικό boutique ξενοδοχείο
 • Καθημερινά πρωινά
 • Δύο δείπνα
 • Όλα τα απαραίτητα εισιτήρια και φόροι
 • Ημερήσιες μεταφορές από και προς τις δραστηριότητες

Το μοναδικό μας πρόγραμμα

 • ΗΜΕΡΑ 01 - Άφιξη στον Πόρο

Ο Πόρος είναι ένα νησί που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το πράσινο του πευκοδάσους. Το παλιό σύμβολο ρολογιού του νησιού στέκεται ψηλά στην κορυφή του νησιού από το 1927.

Γνωρίστε τον ναό του θεού Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας και κολυμπήστε στις γραφικές αμμώδεις και οργανωμένες παραλίες.

Η πρώτη μας συνάντηση θα είναι το δείπνο καλωσορίσματος.

 • ΗΜΕΡΑ 02 - Τοπική κληρονομιά του Ναυπλίου

 Η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας. Θα ανεβούμε στο Παλαμήδι και θα κοιτάξουμε από πάνω από το Ναύπλιο και ολόκληρη την Αργολική πεδιάδα.

Στη συνέχεια, επισκεφτούμε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το μεγαλύτερο αρχαίο θέατρο στην Ελλάδα. Και τα δύο είναι μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

 • ΗΜΕΡΑ 03 - ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ & ΜΑΣΑΖ

Στο μονοπάτι πεζοπορίας μας, θα απολαύσετε την εκπληκτική θέα στον Σαρωνικό κόλπο (Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο) και μακρινή θέα στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Η χερσόνησος των Μεθάνων έχει 30 κρατήρες και αυτό που περπατάμε είναι το πιο εμφανές. Τα μονοπάτια στο δρόμο προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό «έργων» της φύσης, συμπεριλαμβανομένων των όμορφων τοπίων λάβας.

Όταν φτάσουμε στην κορυφή, έχουμε την επιλογή να εισέλθουμε σε μια σπηλιά περίπου 20 μέτρα ύψος. Οι φωτογραφίες μέσα στο σπήλαιο είναι απαραίτητες καθώς η αντανάκλαση του φωτός δημιουργεί μοναδικό τοπίο.

Αυτή τη μέρα θα απολαύσετε επίσης το Πραγματικό Αρχαίο Ελληνικό Μασάζ. Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

 • ΗΜΕΡΑ 04 - ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Την 4η ημέρα θα επισκεφθούμε την Ακρόπολη της Αθήνας, η οποία είναι μια αρχαία ακρόπολη που βρίσκεται σε ένα βραχώδες περίγραμμα πάνω από την πόλη της Αθήνας και περιέχει τα ερείπια αρκετών αρχαίων κτηρίων μεγάλης αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας, με το πιο διάσημο να είναι ο Παρθενώνας.

Είναι ένα αρχαιολογικό μουσείο που εστιάζει στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών.

Μετά θα επισκεφθούμε το μουσείο της Ακρόπολης. Το μουσείο χτίστηκε για να στεγάσει κάθε τεχνούργημα που βρέθηκε στο βράχο και στις γύρω πλαγιές, από την Ελληνική Εποχή του Χαλκού έως τη Ρωμαϊκή και τη Βυζαντινή Ελλάδα. Βρίσκεται επίσης πάνω στα ερείπια ενός τμήματος της ρωμαϊκής και πρώιμης βυζαντινής Αθήνας.

Τελευταία θα κάνουμε μια βόλτα στους δρόμους της αρχαίας πόλης της Αθήνας, του Μοναστηρακίου και της Πλάκας.

 • ΗΜΕΡΑ 05 - 4Χ4 JEEP TOUR & ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΕ ΦΑΡΑΓΓΙ

Την 5η ημέρα, θα οδηγήσουμε στην οροσειρά των Αδερών με τα αυτοκίνητα 4x4 εκτός δρόμου και θα δούμε ολόκληρο τον κόλπο του Αργοσαρωνικού με τα νησιά του (Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Σπέτσες) και αν ο ορίζοντας είναι καθαρός βλέπουμε επίσης η πρωτεύουσα της Αθήνας.

Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας πηγαίνοντας στο αρχαίο χωριό Troizina και θα επισκεφθούμε τη γέφυρα του διαβόλου για μια βουτιά σε ένα μοναδικό φυσικό φαράγγι.

 • ΗΜΕΡΑ 06 - ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Την 6η ημέρα, θα επισκεφθούμε την Αρχαία Πόλη της Ολυμπίας. Η Ολυμπία είναι μια μικρή πόλη στη χερσόνησο της Πελοποννήσου στην Ελλάδα. Είναι διάσημη για τον κοντινό αρχαιολογικό χώρο με το ίδιο όνομα, που ήταν ένα σημαντικό πανελλήνιο θρησκευτικό ιερό της αρχαίας Ελλάδας. Και εκεί πραγματοποιήθηκαν οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

 • ΗΜΕΡΑ 07 - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ & ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Θα επιστρέψουμε στον Πόρο και θα μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα σας κολυμπώντας και χαλαρώνοντας. Μπορείτε να κάνετε μια περιπέτεια καγιάκ ηλιοβασιλέματος μαζί μας.

Το ταξίδι μας μας πηγαίνει από τον ρωσικό κόλπο στο όμορφο νησάκι του Δασκαλιού, με μια μικρή εκκλησία πάνω του, όπου γίνονται ακόμα γάμοι. Θα συνεχίσουμε στο Λιμανάκι της Αγάπης και τον ήρεμο μικρό κόλπο του Νεωρίου όπου θα δούμε όμορφες βάρκες και θα απολαύσουμε τη φύση.

Καθώς ο ήλιος δύει, θα καγιάκ αργά θαυμάζοντας την εκπληκτική θέα του περιβάλλοντος χώρου - απλά το παίρνουμε αργά, χαλαρώνοντας και είμαστε στη στιγμή. Θα νιώσετε την ομορφιά και τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος σε αυτήν την περιοχή.

 • ΗΜΕΡΑ 08 - Κληρονομιά του Πόρου

Σήμερα θα επισκεφθούμε το μουσείο του Πόρου. Το μουσείο χτίστηκε τη δεκαετία του 1960 σε ένα οικόπεδο που δωρίστηκε από την οικογένεια Κορυζή. Οι εκθέσεις του μουσείου χρονολογούνται από τη μυκηναϊκή εποχή έως τους ρωμαϊκούς χρόνους. Το μουσείο περιέχει μια αξιοσημείωτη συλλογή αντικειμένων που έχουν σκαφτεί από τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή στο Troezen.

Αργότερα θα επισκεφθούμε τον Ναό του Ποσειδώνα του Πόρου. Το ιερό του Ποσειδώνα βρίσκεται στην ηγετική θέση της Παλαιάς στο νησάκι της Καλαυρίας του Πόρου, 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Σύμφωνα με την ιστορική παράδοση, ο Αθηναίος ρήτορας και πολιτικός Δημοσθένης αναζήτησαν καταφύγιο στο ιερό και αυτοκτόνησαν το 322 π.Χ., προκειμένου να αποφευχθεί η σύλληψη από τον Αντίπατρο της Μακεδονίας.

 • ΗΜΕΡΑ 09 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά γλυκά και ποτά στην πόλη του Πόρου. Το αποχαιρετιστήριο δείπνο θα είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν από το τέλος αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

 • ΗΜΕΡΑ 10 - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιλαμβάνεται

• Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο σε Boutique Hotel
• Καθημερίνα πρωινά
• 2 δείπνα
• Όλα τα απαραίτητα εισιτήρια και φόρους
• Μετακινήσεις για τις δραστηριότητες

Δεν περιλαμβάνεται

• Ότι δεν αναφέρεται παραπάνω

Μην ξεχάσω

• Επικοινωνία με την επιχείρηση πριν την πραγματοποίηση της δραστηριότητας
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 14 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 7 και 14 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 7 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Πόρος, Νήσοι

Διεύθυνση: Πόρος

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Πεζοπορία στο Ηφαίστειο Μεθάνων
Γαλατάς 180 20
3 ώρες
από 70.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.