×

7 ήμερη εκδρομή με Καταμαράν στον Σαρωνικό (Ναύπλιο, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος)

ID Δραστηριότητας : 2139
Εύκολο
6 ημέρες 14 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 12 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Απολαύστε μία μοναδική κρουαζιέρα στον Σαρωνικό με τα κοσμοπολίτικα νησιά του και τους κρυμμένους θησαυρούς του!

Περιγραφή σκάφους

Το καταμαράν SoMi, που κατασκευάστηκε το 2022, βρίσκεται στην Ολυμπιακή Μαρίνα της Ελλάδας. Το καταμαράν ταιριάζει σε όλους όσους θέλουν διακοπές κοντά στη φύση, αλλά με κομψή άνεση και πολλή ιδιωτικότητα.

Το SoMi είναι ιδανικό για κρουαζιέρες και χαλάρωση. Αυτό το Nautitech 40 είναι το καλύτερο για ένα ταξίδι ιστιοπλοΐας με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αυτό το καταπληκτικό καταμαράν μπορεί να γίνει κράτηση με ή χωρίς καπετάνιο.

Το καταμαράν προσφέρει πολύ χώρο και διαθέτει 4 καμπίνες με 8 κρεβάτια και μπορεί να φιλοξενήσει όλοι μαζί 8 επιβάτες. Υπάρχουν 2 WC / ντους στο πλοίο. Σεντόνια και πετσέτες παρέχονται κατά τη διάρκεια της ενοικίασης - βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις Επιλογές και τις Υπηρεσίες μας.

Το Nautitech 40 είναι τεχνικά πολύ καλά εξοπλισμένο και διαθέτει Autopilot, Chart plotter, ηχεία Cockpit, Generator και TV. Περισσότερη άνεση στο σκάφος εξασφαλίζεται από την τσάντα Bimini, Dinghy και Lazy. Στις Επιλογές και τις Υπηρεσίες μας, θα βρείτε μια επισκόπηση του τι μπορείτε να κάνετε επιπλέον κράτηση για το ταξίδι σας.

Το ιστιοπλοϊκό καταμαράν SoMi βρίσκεται στην Olympic Marina, μια ωραία βάση στην Ελλάδα. Δείτε τα προτεινόμενα Δρομολόγια Ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα και απολαύστε μια αξέχαστη ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, γεμάτη χαλάρωση και περιπέτεια.

Year Of Construction: 2022, Cabins: 4, Berths: 8, Heads: 2, Jib: Furling, Main Sail: Full Batten, Lenght Over All: 12,07 m, Beam: 6,62 m, Draft: 1.21 m, Displacement: 19.62112,12lb, Number Of Engines: 2, Engine Type: Volvo Penta D1, Engine Power (hp): 30 HP, Fuel Type: Diesel, Fueltank (l): 300, Watertank (l): 530, Generator: 6KW 220V 50HZ genset, Water Maker: 2V 60L/h at low consumption, Barbecue: Gas Operated / Cockpit

*Για να πραγματοποιήσετε την εκδρομή με διαφορετικό σκάφος, επικοινωνείστε μαζί μας.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρα 1: Λαύριο έως Ύδρα 35 nm

Η Ύδρα είναι ένα όμορφο νησί, παραδοσιακό και δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα.

Ημέρα 2: Ύδρα προς Σπέτσες, κολύμπι στη νότια Ύδρα: 17,5 nm

Πλέουμε κατά μήκος της ακτής της Ύδρας και επισκεπτόμαστετις απομακρυσμένες μικρές παραλίες και τα ιστορικά σπίτια του καπετάνιου. Οι Σπέτσες, ο προορισμός μας για τη βραδιά είναι άλλο ένα όμορφο και παραδοσιακό νησί.

Ημέρα 3: Σπέτσες προς Ναύπλιο: 25 nm

Κολυμπάμε στη Ζωγεριά στις Σπέτσες, έναν καταπράσινο κόλπο με καταπράσινα νερά και πεύκα που κατεβαίνουν στη θάλασσα και ταξιδεύουμε στην πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, το ιστορικό Ναύπλιο. Το Ναύπλιο είναι μια μικρή πόλη με ζωντανό λιμάνι, με θέα από ένα κάστρο που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και πολλά όμορφα καταστήματα και καφέ.

Ημέρα 4: Ναύπλιο προς Τυρό: 19 nm

Ο Τυρός είναι ένα μικρό χωριό σε έναν προστατευμένο κόλπο και ένα όμορφο περιβάλλον. Ένας ήσυχος προορισμός, πολύ διαφορετικός από το ζωντανό Ναύπλιο.

Ημέρα 5: Τυρός προς Ερμιόνη: 24 nm

Ταξιδεύουμε βόρεια στην Ερμιόνη, ένα χωριό στην ακτή της Πελοποννήσου με δύο λιμάνια, το καθένα προστατευμένο από διαφορετικές κατευθύνσεις του ανέμου. Ο τόπος προσφέρει πολλές επιλογές για κολύμπι στις Σπέτσες, το Ντόκο ή την ακτή της Πελοποννήσου.

Ημέρα 6: Ερμιόνη στον Πόρο: 20 nm

Μία σύντομη διαδρομή για τον Πόρο, ένα νησί που χωρίζεται από ένα στενό κανάλι από την Πελοπόννησο. Ανάλογα με τον άνεμο υπάρχουν πολλοί κολπίσκοι για κολύμπι. Ο Πόρος προσφέρει πολλές επιλογές σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και ένα πολύ προστατευμένο λιμάνι.

Ημέρα 7: Πόρος προς Λαύριο: 33 nm

Η μεγαλύτερη μέρα της εβδομάδας, πλέουμε βόρεια με στάση για κολύμπι στο Ακρωτήριο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα.

Ημέρα 8: Αναχώρηση στις 09:00 - Αποβίβαση

* Το παραπάνω δρομολόγιο είναι ενδεικτικό και η τελική απόφαση πρέπει να βασίζεται στις καιρικές συνθήκες και στην κρίση του καπετάνιου.


Περιλαμβάνεται

• Ενοικίαση καταμαράν
• ΦΠΑ
• Αυτόματο πιλότο
• Λέμβος και εξωλέμβια μηχανή
• Πρώτη και τελευταία νύχτα στη μαρίνα
• GPS plotter
• Ασφάλιση Yacht
• Όλος ο εξοπλισμός Yacht

Δεν περιλαμβάνεται

• Κόστος καθαρισμού: € 260 πάγιο
• Απεριόριστο 4G/WIFI: €80/εβδομάδα
• Κατανάλωση καυσίμου και νερού
• Ασφάλιση καπετάνιου
• Τέλη λιμένα και μαρίνας
• Τέλη μετεγκατάστασης (απλής μετάβασης)
• Τρόφιμα & ποτά
• Προσωπική και ταξιδιωτική ασφάλιση
• Skipper + φαγητό (€190/μέρα)
• Security deposit: € 3.000 (εναλλακτικά 400€ damage waiver μη επιστρέψιμο, και επιστρέψιμη εγγύηση 0€)
• Πακέτο ασφαλείας - δίχτυ ασφαλείας / σωσίβια για παιδιά: 200 € Ενιαία χρέωση

Μην ξεχάσω

• Επικοινωνία με την επιχείρηση μετά την κράτηση
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 30 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Επιστροφή του ποσού της κράτησης σας στο ακέραιο.
  • Ακύρωση μεταξύ 14 και 30 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 14 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Λαύριο, Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής

Διεύθυνση: 77 km Αθήνας-Σουνίου 19500, Olympic Marine – Α1-03

Σημειώσεις: Check-in Σάββατο στις 17:00. Επιστροφή στο λιμάνι Παρασκευή απόγευμα έως τις 18:00 και check-out Σάββατο στις 09:00.

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού Sun Odyssey 490 (7 ημέρες)
Λαύριο, Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής
6 ημ 16 ώρες
από 2750.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.