×

8 ημέρες θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα από την Ρόδο

ID Δραστηριότητας : 4649
Μέτριο
7 ημέρες 10 ώρες
23/06/2024
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 14 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Το θαλάσσιο καγιάκ 8 ημερών στα Δωδεκάνησα εξερευνά τα καλύτερα από αυτά που έχουν τα Νησιά των Δωδεκανήσων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης με θαλάσσιο καγιάκ, μπορείτε να ζήσετε μια περιπέτεια όπως καμία άλλη, να πλησιάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ελληνική νησιωτική ζωή, να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά, να κωπηλατήσετε σε κρυμμένους κόλπους και να πάτε σε μέρη που λίγοι πήγαν. Αυτό το ταξίδι συνδυάζει την κοσμοπολίτικη και την ιστορική Ρόδο, την κομψή Σύμη και το Καστελόριζο, ένα από τα μικρότερα ελληνικά νησιά και το πιο απομακρυσμένο Ανατολικά. Το θαλάσσιο καγιάκ 8 ημερών στα Δωδεκάνησα σας επιτρέπει να ξεφύγετε από τα πλήθη και να ζήσετε την πραγματική, αυθεντική πλευρά της περιοχής. Έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πώς ζουν οι ντόπιοι σήμερα, πώς η θάλασσα μοιάζει συνεχώς να πολεμά με τη γη, πόσα μικρά λευκά παρεκκλήσια κρύβονται συχνά στα πιο παρθένα μέρη και, τέλος, πώς η ζωή μπορεί να είναι εξαιρετική ακόμα και όταν είναι απλή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της επιλογής μόνο της βασικής περιήγησης δραστηριοτήτων ή της πλήρους περιήγησης πακέτων μας - η οποία καλύπτει επίσης τη διαμονή και τη μεταφορά σας.

HIGHLIGHTS:

 • Ο κόλπος του Άντονι Κουίν
 • Το χωριό Λίνδος και η Ακρόπολη
 • Πόλη της Σύμης και Άγιος Γεώργιος Δισαλώνα
 • Μπλε σπήλαιο στο Καστελόριζο
 • Παραλία με κόκκινη άμμο
 • Νήσος Νίμος

Σε όλες τις ξεναγήσεις μας χρησιμοποιούμε τον παρακάτω εξοπλισμό και κάνουμε όλη την απαραίτητη συντήρηση

 • KAYAKS Dag Biwok Evo Tandem Sea Kayaks
 • PFDs Feel free Basic  (CE)
 • PADDLES Carlisle (two parts)
 • SPRAY SKIRTS Beluga

Όλοι οι οδηγοί μας καγιάκ έχουν τα ακόλουθα προσόντα

 • BCU CERTIFIED
 • Facilitator of Outdoor Activities (2020 – University of Thessaly, Greece)
 • First Aid Certificate (Hellenic Red Cross)

Ημέρα 1η Άφιξη στη Ρόδο

Την 1η ημέρα του Sea Kayaking Tour, θα εγκατασταθείτε στο κατάλυμα δίπλα στην παραλία και θα απολαύστε τη ζεστασιά του Ροδίτικου ήλιου! 

Διανυκτέρευση στη Ρόδο

Ημέρα 2: Anthony Quinn's Bay

Να είστε έτοιμοι να χαζέψετε τη διαύγεια του νερού, τα εκπληκτικά χρώματα και τους υπέροχους κόλπους στην περιοχή της πρώτης μας θαλάσσιας περιήγησης με καγιάκ.

Στη λίστα των σημερινών δραστηριοτήτων είναι ο κόλπος του Anthony Quinn, το Ladiko Beach, μερικές θαλάσσιες σπηλιές για εξερεύνηση και μια όμορφη περιοχή γνωστή ως Tραουνού, όπου απολαμβάνουμε ένα σπιτικό γεύμα πικνίκ.

Αφιερώνεται πολύς χρόνος στη στάση μας εδώ για να κολυμπήσετε και για να εξερευνήσετε το πλούσιο περιβάλλον της θάλασσας σε αυτήν την περιοχή, και ακόμη και να κάνετε cliff diving για όσους έχουν τολμούν.

 • Μίλια: 6.5
 • Διάρκεια: 5 ώρες
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 2,5 ώρες

Διανυκτέρευση στη Ρόδο

Ημέρα 3: Χαρακάκι

Σήμερα στο Sea Kayaking Tour ξεκινάμε από ένα πιο νότιο σημείο στην Ανατολική Ακτή, ένα γοητευτικό ψαροχώρι με το όνομα Χαράκι. Το τοπίο εδώ είναι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη μέρα και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει - για διαφορετικούς λόγους από χθες! Στη λίστα του σημερινού προγράμματος, το μεσαιωνικό κάστρο του Φεράκλου, τη χρυσή αμμώδη παραλία του Αγάθου και το παρθένο στολίδι της Ρόδου, γνωστή ως παραλία με κόκκινη άμμο. Δεν θα ήταν ωραίο να έχετε μια λίστα με παρόμοια πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι;

Μετά από λίγο χρόνο για κολύμπι, snorkeling και χαλάρωση, ένα μπάρμπεκιου θα αποσπάσει την προσοχή σας με τα γευστικά αρώματά του στο ήσυχο μέρος για πικνίκ ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

 • Μίλια: 5.5
 • Διάρκεια: 5 ώρες
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 2,5 ώρες

Διανυκτέρευση στη Ρόδο

Ημέρα 4: Σύμη

Ημέρα 4 από 8 ημέρες Το θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα μας βρίσκει στο τοπικό πλοίο για τη Σύμη - το πιο γραφικό νησί των Δωδεκανήσων.

Από την πρώτη σας ματιά αυτού του νησιού έως το τελευταίο θα έχετε αναμφίβολα δυσκολία να αποκτήσετε αρκετό από αυτό το όμορφα μοναδικό νησί.

Η εκδρομή με θαλάσσιο καγιάκ ξεκινά αμέσως στον Γυαλό - ακριβώς δίπλα όπου αποβιβαστήκαμε από το πλοίο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας αντικείμενα και τις αποσκευές σας, καθώς όλα θα μεταφέρονται αυτόματα στο κατάλυμα.

Ο προορισμός μας σήμερα είναι ο κόλπος του Αγίου Γεωργίου Δισαλώνα - μια περιοχή προσβάσιμη μόνο με πλοίο. Το υπέροχο βράχο πίσω από την παραλία, συμπληρώνει το μοναδικό και μαγευτικό τοπίο. Απολαύστε κολυμπώντας στα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά του και θα ολοκληρώσουμε με ένα υπέροχο μπάρμπεκιου δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Απόψε μένουμε στο Pedi - ένας πραγματικός παράδεισος για όσους αναζητούν γαλήνη! Εάν σας ενδιαφέρει κάποια βραδινή εξερεύνηση στο Γυάλο, την κύρια πόλη της Σύμης, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια!

 • Μίλια: 8.5
 • Διάρκεια: 7 ώρε
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 3,5 ώρες
 • Ταξίδι με φέρι: 1 ώρα

Διανυκτέρευση στη Σύμη

Ημέρα 5: Σύμη και πίσω στη Ρόδο

Ένα πρωινό νωρίς συνιστάται την 5η ημέρα του Sea Kayaking Tour για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρώματα του πρωινού ουρανού και την ηρεμία της παραλίας Pedi. Μετά από γευστικό πρωινό, θα ξεκινήσουμε την επόμενη εξόρμηση με καγιάκ. Θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα στα πολύχρωμα σπίτια του Γυαλιού και του Νημπορίου πριν φτάσουμε στο Νίμο - σε απόσταση αναπνοής από τη Σύμη!

Ο Νίμος είναι ένα ακατοίκητο νησί και ως εκ τούτου έχει άφθονα κατσίκια.

Σήμερα απολαμβάνουμε το χαλαρό γεύμα μας, που σερβίρεται στην αυλή της μικρής εκκλησίας της Παναγίας Ιπάκων.

Το απόγευμα, είναι δυστυχώς η ώρα να πείτε αντίο σε αυτόν τον μικρό βραχώδη παράδεισο και να πάρετε το πλοίο για να ετοιμαστείτε για την επόμενη μοναδική περιπέτεια κωπηλασίας!

 • Μίλια: 9.5
 • Διάρκεια: 5 ώρες
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 4 ώρες
 • Ταξίδι με φέρι: 1 ώρα

Διανυκτέρευση στη Ρόδο

Ημέρα 6: Εκδρομή δτο Καστελόριζο

Ημέρα 6 από 8 ημέρες Το θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα μας βλέπει στη μακρύτερη διαδρομή, στο ανατολικότερο σημείο της Ελλάδας.

Kastellorizo, Castello Rosso ή Megisti όπως είναι επίσης γνωστό - περιμένει να το εξερευνήσουμε!

Αυτό το μικρό νησί έχει το πιο εκπληκτικό κρυφό θαλάσσιο σπήλαιο που έχει βρεθεί ποτέ στην Ευρώπη. Εχει μήκος 40 - 50 μέτρα, πλάτος 25 - 30 μέτρα και ύψος 20 - 25 μέτρα. Μέσω της μικροσκοπικής εισόδου του, μπαίνουμε και εξερευνούμε αυτό το καταπληκτικό μπλε σπήλαιο. Το φως του ήλιου αντανακλά στο εσωτερικό του σπηλαίου, παράγοντας έτσι ένα εκθαμβωτικό γαλάζιο χρώμα. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το τοπίο - μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι οι φωτογραφίες μας θα μπορέσουν! Σήμερα δεν είμαστε μόνοι καθώς οι θαλάσσιες χελώνες αφθονούν σε αυτήν την περιοχή, οπότε φροντίστε να τις προσέχετε!

Μετά την επίσκεψή μας, είναι και πάλι η ώρα να απολαύσετε ένα υπέροχο μεσημεριανό γεύμα, αυτή τη φορά στο ήσυχο χωριό Καστελόριζο, με θέα στην τουρκική ακτή. Μετά το χαλαρό γεύμα επιστρέφουμε στη Ρόδο.

 • Μίλια: 7
 • Διάρκεια: 4 ώρες
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 3 ώρες
 • Ταξίδι με φέρι: 4 ώρες και 40 λεπτά (μετ 'επιστροφής)

Διανυκτέρευση στη Ρόδο

Ημέρα 7: Στη Λίνδο για kayaking 

Σήμερα το Sea Kayaking Tour μας βλέπει πίσω στη Ρόδο για την τελευταία σας εμπειρία καγιάκ σε 8 ημέρες Sea Kayaking στα Δωδεκάνησα. Τώρα ετοιμαζόμαστε για μερικές πραγματικά τέλειες στιγμές καρτ ποστάλ στη Λίνδο - το διαχρονικό στολίδι του νησιού της Ρόδου. Μικρά, γραφικά ασβεστωμένα σπίτια έρχονται σε αντίθεση με τις ροζ μπουκαμβίλιες, τα όμορφα γαλάζια νερά, τη χρυσή αμμώδη παραλία και την αρχαία Ακρόπολη στην κορυφή του λόφου. Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει κανείς; Πραγματικά σαν μια ζωντανή καρτ-ποστάλ! Στη σημερινή λίστα είναι ο κόλπος του St Paul και ο κόλπος Navarone.

Κανένα ταξίδι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μεσημεριανό γεύμα σε μια ταβέρνα εκεί για να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα, ενώ χαλαρώνετε και αναζωογονείτε και υπάρχει προφανώς μια προαιρετική επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Αθηνάς της Λίνδιας, αν αισθάνεστε διατεθειμένοι.

 • Μίλια: 9
 • Διάρκεια: 9 ώρες
 • Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 4,5 ώρες

Διανυκτέρευση στο Φαληράκι

Ημέρα 8: Ημέρα Αναχώρησης

Μετά από ένα χορταστικό πρωινό (για την έκδοση πλήρους πακέτου), ήρθε η ώρα να φύγετε από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα – υποσχόμενοι για άλλη μια περιπέτεια πολύ σύντομα!


 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

3ήμερη απόδραση στη Ρόδο
Ρόδος, Ρόδος
3 ημέρες
από 320.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.