×

All Games Pass για παιδια στην Παλλήνη

ID Δραστηριότητας : 1021
Εύκολο
1 ώρα
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 4 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
5 / 5

Περιγραφή Δραστηριότητας

Πακέτο διασκέδασης για παιδιά

Περιλαμβάνει:

 • 30 λεπτά αναρρίχηση
 • 1 φορά bungee τραμπολίνο
 • 1 γύρο rope course game
 • 15 λεπτά Go Kart
 • αθλητικό τραμπολίνο
 • slack line

Η αναρρίχηση αποτελεί ένα πολυσύνθετό και τεχνικό άθλημα. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε κύκλους μαθημάτων για αρχάριους αλλά και προχωρημένους αναρριχητές.

Το bungee-τραμπολίνο.Η τελευταία λέξη στο χώρο του fun-θεάματος που παντρεύει αρμονικά καταξιωμένες και θεαματικές δραστηριότητες.Έχει μεγάλη απήχηση τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους.

Η επιτυχία του είναι ότι επιτρέπει σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες και ειδική προπόνηση για να πετύχουν άλματα και τούμπες και ότι άλλες φιγούρες θελήσουν, με απόλυτη ασφάλεια.

Ο κάθε συμμετέχων δένεται από το ειδικευμένο προσωπικό με τα ειδικά λάστιχα στη ζώνη ασφαλείας της μέσης. Αυτά του προσδίδουν την κατάλληλη βοήθεια και ασφάλεια στην αναπήδηση και σταθεροποίηση του άλματος του. Το εντυπωσιακό με την καινούργια και μοναδική αυτή κατασκευή, είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε 4 συμμετέχοντες να πραγματοποιούν φιγούρες την ίδια στιγμή στα αντίστοιχα τραμπολίνο που υπάρχουν στη βάση της.Είναι ο μοναδικός σχεδιασμός στο είδος του που μπορεί και εξυπηρετεί 4 πελάτες συγχρόνως.

To Rope Course Game για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Παιχνίδι ισορροπίας, παιχνίδι με ακροβατικά σε σχοινιά με εναέριες Νεπαλέζικες γέφυρες γεμάτο ROPE COURSES και εναέρια περάσματα.Τα παιδιά σαν μικροί INDIANA JONES, θα προσπαθήσουν να περάσουν σχοινένιες γέφυρες (Νεπαλέζικη γέφυρα και Ινδιάνικη γέφυρα), κορμούς ισορροπίας και δίχτυα αράχνης, με ένα υπερσύγχρονο τρόπο συνεχόμενης ασφάλισης.

Τα  ποδήλατα Go Kart, είναι ότι καλύτερο και ασφαλέστερο στο χώρο των 4 τροχών για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θέλουν να γίνουν παιδιά. Είναι ιδανικά για να τα οδηγούν σε όλους τους επίπεδους(ή με μικρή κλίση) χώρους. Επίσης είναι κατάλληλα για μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια, και σε διάφορα μεγέθη. Ξετρελαίνουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.


Περιλαμβάνεται

• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας
• Εμπειρος εκπαιδευτής

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
 • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Παλλήνη

Διεύθυνση: Αγίου Αθανασίου 12

Αξιολογήσεις

Μαρινα Ρ

Δείτε επίσης

Παιδικό party Paintball στο Μαρούσι
Μαρούσι, Περιφερειακή ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών
2 ώρες
από 25.00 € / άτομο
Παιχνίδι Paintball κοντά στην Αθήνα, Μαρούσι
Μαρούσι, Περιφερειακή ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών
2 ώρες
από 25.00 € / άτομο
Παιδικό party Paintball στην Αθήνα
Κρωπία, Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής
3 ώρες
από 25.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.