×

Ποδηλατική περιήγηση της κλασικής Αθήνας

ID Δραστηριότητας : 2759
Εύκολο
3 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 14 ετών
Αγγλικά, Γαλλικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Κάνουμε βόλτα γύρω από τον βράχο της Ακρόπολης δίπλα στους αρχαίους περιπάτους των φιλοσόφων και διάσημων πολιτικών της δημοκρατίας της Αθήνας. Κάνουμε ποδήλατο στη Βόρεια πλαγιά και αφού ανακαλύψουμε ένα παλιό μικρό αλλά σημαντικό Πανεπιστήμιο, φτάνουμε στα σοκάκια της γραφικής Αναφιώτικης γειτονιάς.

Συνεχίζουμε να κάνουμε ποδήλατο ανάμεσα σε πολύ παλιές περιοχές μόνο για να θαυμάσουμε τα ερείπια ενός μεγάλου πολιτισμού. Η Ρωμαϊκή Αγορά και η Αρχαία Αγορά κυριαρχούν σε αυτό το μέρος της περιήγησης πριν φτάσουμε στην τοποθεσία Κεραμεικός. Συνεχίζουμε διασχίζοντας την περιοχή του Ψυρρή με τοίχους γκράφιτι, πολύχρωμους δρόμους και καφετέριες.

Προχωράμε στην καρδιά και στο πιο αυθεντικό μέρος της Αθήνας. Περπατούμε σε πλακόστρωτα σοκάκια για να εξερευνήσουμε το κρυμμένο πρόσωπο της αρχαίας πόλης. Θρύλοι, ανέκδοτα και γραφικά σημεία συνδυάζονται αρμονικά για να διεγείρουν τη φαντασία σας.

Η περιήγησή μας θα συνεχιστεί με τη φορτισμένη ατμόσφαιρα του αρχικού σταδίου των Ολυμπιακών Αγώνων, το εντυπωσιακό περιβάλλον και τον επιβλητικό Ναό του Διός. Επιστρέφουμε στο γραφείο για να ολοκληρώσουμε την ποδηλατική περιήγησή σας στην Αθήνα.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

Private ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, Αθήνα
Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών
2 ώρες
από 33.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.