×

Flyboard στη Σαντορίνη

Μέτριο
20 λεπτά
Απρ - Σεπ
από 16 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Ζήστε τη θάλασσα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο! Κάντε τα πιο τρελά όνειρά σας πραγματικότητα, όπως έχετε την ευκαιρία να πετάξει σαν Iron Man ή ακόμα και να κολυμπήσετε σαν δελφίνι σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Ατελείωτες δυνατότητες, ατελείωτη διασκέδαση. Μπορείτε να αιωρείστε πάνω από το νερό ή ακόμα και να πετάξετε τόσο ψηλά όσο 14 μέτρα. Είναι πολύ εύκολο να το μάθεις και είναι τόσο διαισθητικό όσο το να καβαλάς ένα ποδήλατο, καθιστώντας το κατάλληλο για σχεδόν όλους με λίγα σε σχέση με τη σωματική διάπλαση του αναβάτη.

Υπάρχει ένας εκπαιδευτής στο τζετ σκι που ελέγχει την ώθηση αφήνοντας τίποτα στον αναβάτη εκτός από το να απολαμβάνει την πτήση. Σας διαβεβαιώνουμε άριστη επικοινωνία και ασφάλεια σε όλη την εμπειρία σας.

Το Flyboard έχει επιτύχει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιεί το σύστημα πρόωσης ενός τζετ σκι για να σας αιωρείται πάνω από το νερό με οποιαδήποτε επιθυμητή ταχύτητα καθιστώντας το πολύ ασφαλές ακόμη και για μη έμπειρους αναβάτες.

*Το παράρτημά μας στον Περίβολο βρίσκεται απέναντι από τα beach bars "Τσίλι" και "JoJo", στην παραλία.

*Το παράρτημά μας στην Περίσσα βρίσκεται απέναντι από το beach bar "Tranquilo" στην παραλία.

Και τα δύο παραρτήματα απέχουν μόλις 8 χιλιόμετρα από τα Φηρά (πρωτεύουσα του νησιού), 12 χλμ από το αεροδρόμιο και 6 χλμ από το λιμάνι του Αθηνιού (το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού).

Η Σαντορίνη είναι το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος. Βρίσκεται 200 ναυτικά μίλια νότια της Αθήνας και 63 ναυτικά μίλια βόρεια του νησιού της Κρήτης.

Πώς να έρθετε σε μας:

 • Ίδια μεταφορικά μέσα: Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο τηλέφωνό σας, ακολουθώντας την κατεύθυνση
 • Λεωφορείο: Η στάση του λεωφορείου που βρίσκεται πλησιέστερα στο παράρτημά μας στον Περίβολο ονομάζεται "Περίβολος" και υπάρχουν λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια κάθε 30'. Βρισκόμαστε 2 λεπτά μακριά, περπατώντας.
 • Η στάση του λεωφορείου που βρίσκεται πλησιέστερα στο παράρτημά μας στην Περίσσα ονομάζεται "Μπαρ του Μπομπ" και υπάρχουν λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια κάθε 30'. Βρισκόμαστε 4 λεπτά μακριά, περπατώντας.

Περιλαμβάνεται

• Καύσιμα και φόροι
• Σωσίβιο
• Κράνος
• Wet suit (κατόπιν αιτήματος)

Μην ξεχάσω

• Τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση πριν τη δραστηριότητα
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
 • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Περίσσα, Σαντορίνη

Σημειώσεις: *Το παράρτημά μας στον Περίβολο βρίσκεται απέναντι από τα beach bars "Τσίλι" και "JoJo", στην παραλία. *Το παράρτημά μας στην Περίσσα βρίσκεται απέναντι από το beach bar "Tranquilo" στην παραλία.

Δείτε επίσης

Ανακαλύπτοντας τη κατάδυση στη Σαντορίνη Πακέτο 1
Άγιος Γεώργιος
2 ώρες 30 λεπτά
από 65.00 € / άτομο
Parasailing στη Σαντορίνη
Άγιος Γεώργιος
10 λεπτά
από 60.00 €
Flyboard στη Σαντορίνη
Άγιος Γεώργιος
15 λεπτά
από 100.00 € / άτομο
Σαφάρι Jet Ski σε 9 περιοχές της Σαντορίνης Tour 3
Άγιος Γεώργιος
3 ώρες 30 λεπτά
από 500.00 €
Σαφάρι Jet Ski σε 9 περιοχές της Σαντορίνης Tour 2
Άγιος Γεώργιος
2 ώρες 30 λεπτά
από 340.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.