×

Jeep Safari στο πάρκο της Πάρνηθας

Μέτριο
7 ώρες
Ιαν - Δεκ
από 7 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Αποδράστε στο Εθνικό Πάρκο της Πάρνηθας με ένα σαφάρι για 6 ή 8 άτομα ανά όχημα.

Το όρος Πάρνηθα είναι μια πυκνοκατοικημένη οροσειρά 40 χλμ βόρεια της Αθήνας. Είναι ιδανικό μέρος για τους κατοίκους ή τους επισκέπτες της Αθήνας, καθώς προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση και να χαλαρώσετε αφήνοντας πίσω σας το άγχος της πόλης. Το εθνικό πάρκο της Πάρνηθας είναι γεμάτο πευκοδάσος και έλατα. Είναι μια αληθινή όαση για πολλά είδη άγριας πανίδας, όπως ελάφι, αλεπούδες και πολλά είδη πουλιών, καθώς και η κύρια απόδραση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και μια τεράστια παιδική χαρά που καλύπτεται από χιόνι το χειμώνα.

Η μέρα μας ξεκινάει αφού σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας ή από ένα σημείο κοντά στο αναφερόμενο ξενοδοχείο, αν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση με αυτοκίνητο. Θα ακολουθήσουμε τον εθνικό δρόμο που οδηγεί στο όρος Πάρνηθα και θα πάρουμε τον πρωινό μας καφέ, τσάι ή χυμό στο δρόμο.

Θα περάσει λιγότερο από μία ώρα οδήγησης για να φύγετε από το θορυβώδες κέντρο της Αθήνας και θα μπείτε στην είσοδο των βουνών. Η πρώτη μας στάση θα λάβει χώρα σε υψόμετρο 600 μ., Στη λίμνη Μπελέτση, μια τεχνητή λίμνη που φαίνεται να ανήκει σε ένα παραμύθι. Το τοπίο μοιάζει με τις Άλπεις και δεν θυμίζει καθόλου την Αθήνα, την Ελλάδα. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας προς το όρος Πάρνηθα ακολουθούμε μια μοναδική διαδρομή εκτός δρόμου μέσα από το δάσος γεμάτο πεύκα, αίγες, παρεκκλήσια, μοναστήρια και φυσικές πηγές. Μετά την μικρή μας περιπέτεια, θα πλησιάσουμε το χωριό Αυλώνας. Περνώντας στο χωριό και κατευθύνοντας προς τα εμπρός, η περιπέτεια στο βουνό ξεκινά πάλι μέσω μιας οδού εκτός δρόμου προς το καταφύγιο άγριας φύσης Βούτημα. Η μοναδικότητα του εδάφους, η πυκνή βλάστηση, τα σπάνια είδη ενδημικών φυτών, τα διαφορετικά είδη θηλαστικών και τα είδη πουλιών διασκορπίζονται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες περιοχές του βουνού. Φτάνοντας στη δυτική πλαγιά του βουνού Πάρνηθα θα φανεί μπροστά στα μάτια μας μια πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα του Σαρωνικού κόλπου με τα νησιά Σαλαμίνα και Αίγινα.

Έπειτα κατευθυνόμαστε στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο και απομακρυνόμαστε με την πανοραμική θέα του Σαρωνικού κόλπου από ψηλά. Καθώς μας ανοίγει η όρεξη φτάνουμε στο χωριό Χασιά. Εκεί θα επισκεφθούμε μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα όπου θα μας υποδεχτεί ο ιδιοκτήτης. Θα μας παρουσιάσει την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και την εγκάρδια ελληνική φιλοξενία με άφθονο τοπικό φαγητό και κρασί.

Μετά το μεσημεριανό μας διάλειμμα, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο πίσω στην Αθήνα μέσα από γραφικά χωριά πριν φτάσουμε στην Αθήνα. Οι οδηγοί των premium off road οχημάτων μας θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη μέρα με την καλύτερη πανοραμική θέα στο βουνό της Πάρνηθας και τις καταπληκτικές ευκαιρίες για φωτογράφηση κάθε στιγμή!

Μια μοναδική διαφυγή, μια συναρπαστική περιπέτεια για να σας αγκαλιάσει η φημισμένη ελληνική φιλοξενία,να απολαύστε τα αξιοθέατα και την επαγγελματική αλλά χαλαρή εξυπηρέτηση!

Καλύτερες στιγμές

 • Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο της Πάρνηθας και απολαύστε την πανοραμική θέα
 • Ξεκινήστε ένα σαφάρι μέχρι 6 άτομα ανά όχημα
 • Ακολουθήστε απίστευτες διαδρομές εκτός δρόμου μέσα από πυκνή βλάστηση
 • Δοκιμάστε καφέ, τσάι ή χυμό
 • Μεσημεριανό με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και κρασί

Περίληψη οδικού χάρτη

Κάντε λήψη της εκδρομής ‘’Jeep Safari στο πάρκο της Πάρνηθα’’ με τη λήψη του PDF ή την εκτύπωσή του.

Δείτε την διαδρομή εδώ: The Route on Google maps

Συμβουλές περιπέτειας

Το ταξίδι είναι ιδανικό για όλους όσους ψάχνουν για μια εμπειρία πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ομάδες νέων,μεμονωμένοι συμμετέχοντες ή ζευγάρια, οικογένειες με μεγάλα παιδιά και επιχειρήσεις για team bonding.

Το ταξίδι έχει στάσεις κάθε 30-40 λεπτά, για την ευκολία όλων.

Προκειμένου η Uncharted Escapes να κανονίσει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με εναλλακτικό μενού για χορτοφάγους, ενημερώστε μας μετά την κράτηση. Αυτό ισχύει επίσης για κάθε είδους τροφικές αλλεργίες, έτσι ώστε να βρεθούν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.


Περιλαμβάνεται

• Παραλάβη και παράδοση στο ξενοδοχείο
• Μεσημεριανό με παραδοσιακό φαγητό και κρασί
• Premium οχήματα εκτός δρόμου (7 ή 9 καθίσματα) που οδηγούνται από έμπειρους οδηγούς
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης και φόροι
• Καφές, τσάι ή χυμός

Δεν περιλαμβάνεται

• Καφές ή μπύρα για αναψυκτικά στην ταβέρνα
• Φιλοδωρήματα

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Μην ξεχνάτε τα άνετα παπούτσια σας, για παράδειγμα, παπούτσια πεζοπορίας ή σανδάλια, φωτογραφική μηχανή, προστασία από τον ήλιο κλπ. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σας συμβουλεύουμε να φέρετε ένα σακάκι.
• Το ταξίδι δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από ναυτίες αυτοκινήτου, έχουν κινητικά προβλήματα ή προβλήματα πλάτης ή έγκυος ή για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών, καθώς δεν προσφέρουμε παιδικά καθίσματα ή άτομα υψηλότερα από 1,95cm ή βάρους άνω των 130kg . Η κατανάλωση οινοπνεύματος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.
• Η Uncharted Escapes διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα όταν κρίνεται απαραίτητο. Για παράδειγμα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
• Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται το αργότερο 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Κάθε ακύρωση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης. Σε περίπτωση καθυστερημένων ακυρώσεων, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων από τα Uncharted Escapes.
• Εάν μια περιοδεία ακυρωθεί εξαιτίας ανεπαρκών συμμετεχόντων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Uncharted Escapes θα επιστρέψει το 100% των πραγματοποιηθεισών πληρωμών.

 • Ακύρωση 7 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας
  Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα
 • Ακύρωση μεταξύ 3 και 7 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας
  Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%
 • Ακύρωση 3 ημερών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής
  Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Αθήνα

Διεύθυνση: Αθήνα, κέντρο

Σημειώσεις: Ώρες συνάντησης: (Δευτ. - Τετάρτη - Παρασκ): 8:00 Νέος Κόσμος, 8:10 Φιξ, 8:15 Κουκάκι, 8:20 Ακρόπολη, 8:35 Πλάκα, 8:40 Ζάππειο, 8:40 Σύνταγμα, 8:55 Μοναστηράκι, 9 : 10 Ψυρρή, 9:20 Ομόνοια, 9:25 Κεραμεικός, 9:30 Μεταξουργείο, 9:35 Σταθμός Λαρίσης (Κυριακή): 8: 00 Νέα Σμύρνη, 8:10 Hilton, 8:15 Ιλίσια, 8:25 Πλατεία Μαβίλης, 8:35 Αμπελόκηποι, 8:50 Λυκαβηττός, 9:00 Πεδίο Άρεως, 9:05 Γκύζη, 9:10 Πολυτεχνείο

Σημείο δραστηριότητας

Περιοχή: Πάρνηθα

Διαθεσιμότητα

από 138.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 2

Παρόμοιες δραστηριότητες Uncharted Escapes

Jeep Safari υπό το ηλιοβασίλεμα στη Κω
Καρδάμαινα
5 ώρες
από 71.00 € / άτομο
Premium Sunset Safari Tour στα Χανιά
Χανιά, Χανιά
5 ώρες
από 71.00 € / άτομο
Jeep Safari Riviera στην ακτή του Σούνιο
Πειραιάς
8 ώρες
από 138.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Πεζοπορία στα μυστικά του Ολύμπου
Αθήνα
3 ημέρες
από 155.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Ξέχασα τον κωδικό μου

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.