×

Outdoor Experience

Η Outdoor Experience είναι μια ιδέα που γεννήθηκε και υλοποιήθηκε μέσα από την ενασχόληση με την ορειβασία και τον θαυμασμό για την ελληνική φύση.

Ο ενθουσιασμός μας για εξερεύνηση και η αγάπη μας για το βουνό μας οδήγησε να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και να δημιούργησουμε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μονοήμερες και πολυήμερες εξορμήσεις και εκδηλώσεις πεζοπορικού/ορειβατικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος σε γνωστούς (και όχι μόνο) προορισμούς της Ελλάδας.

Γιατί διαφέρει η Outdoor Experience;

Μοναδικοί προορισμοί

Οι άνθρωποι της Outdoor Experience αναζητούν συνεχώς νέους προορισμούς και δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουμε από τα mainstream.

Περιπέτεια

Μας περιμένουν κορυφές, παγετωνικές λίμνες, 4×4 safari, κατασκήνωση, rafting και πολλά άλλα!!!

Ευελιξία

Τα 7θέσια 4×4 με το οποία θα μετακινηθείτε μας επιτρέπουν να είμαστε ευέλικτοι και να κινούμαστε με ασφάλεια σε κάθε terrain.

Ασφάλεια

Είμαστε όλοι πολύτιμοι και η ασφάλειά σας είναι το σημαντικότερο. Σε κάθε εκδήλωση θα συνοδεύεστε από τουλάχιστον δύο συνοδούς της Outdoor Experience. Αυτό σημαίνει ότι ένας συνοδός αντιστοιχεί σε 6 συμμετέχοντες maximum. Ο μικρός αριθμός συμμετοχών επιτρέπει στους οδηγούς μας να εποπτεύουν αποδοτικά το γκρούπ αλλά και τις συνθήκες του περιβάλλοντα χώρου.

Προτεραιότητα μας εσείς

Τα μικρά γκρούμ της Outdoor Experience (10-14 άτομα) προσδίδουν χαρακτήρα ανθρωποκεντρικό στις εκδηλώσεις μας .Και αυτό είναι κάτι που επιδιώκουμε από το ξεκίνημά μας. Στο πυρήνα της Outdoor Experience βρίσκονται το φιλικό και ζεστό περιβάλλον με στόχο να γνωριστούμε και να γίνουμε ομάδα.

Δραστηριότητες Outdoor Experience

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.