×

PADI Open Water Diver Course στη Νάξο

ID Δραστηριότητας : 2237
Εύκολο
4 ημέρες
Μαι - Οκτ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 10 ετών
Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Αποκτήστε την πιστοποίηση PADI scuba.

Αν πάντα θέλατε να μάθετε πώς να κάνετε καταδύσεις, να ανακαλύπτετε νέες περιπέτειες ή απλά να βλέπετε τον θαυμάσιο κόσμο κάτω από τα κύματα, εδώ ξεκινάνε όλα.

Το σχολείο PADI Open Water Diver είναι το πιο δημοφιλές σεμινάριο scuba στον κόσμο και έχει εισαγάγει εκατομμύρια ανθρώπους στην περιπέτεια κατάδυσης. Ξεκινήστε την πιστοποίησή σας online.

Διάρκεια του μαθήματος

Είναι 3 - 4 ημέρες ανάλογα με το αν η θεωρία γίνεται εκ των προτέρων με το elearning.

Τι μαθαίνεις

Το μάθημα PADI Open Water Diver αποτελείται από τρεις κύριες φάσεις:

 • Ανάπτυξη γνώσεων (διαδικτυακή, οικιακή μελέτη ή σε τάξη) για την κατανόηση των βασικών αρχών της κατάδυσης
 • Μάθημα σε πισίνα για να μάθετε τις βασικές δεξιότητες κατάδυσης
 • Καταδύσεις στη θάλασσα για να δοκιμάσετε τις νέες σας δεξιότητές σας και να εξερευνήσετε!

Εάν έχετε δοκιμάσει να κάνετε καταδύσεις με μια εμπειρία Discover Scuba Diving, οι δεξιότητες που μάθατε μπορεί να πιστωθούν σε ένα μέρος της πλήρους πιστοποίησης του PADI Open Water Diver.

Προαπαιτούμενα

Για να εγγραφείτε στο μάθημα PADI Open Diver ή στο Junior Open Water Diver, πρέπει να είστε 10 ετών και άνω (το PADI eLearning απαιτεί ένα επιπλέον βήμα εγγραφής για μαθητές κάτω των 13 ετών λόγω της διεθνούς νομοθεσίας για το Διαδίκτυο)

Δομή του μαθήματος

Εάν η θεωρία γίνει εκ των προτέρων συναντιόμαστε στο κέντρο καταδύσεων που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Προκοπίου, 5 χλμ. από την πόλη της Νάξου.

Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα χαρτιά και γνωρίζετε τον εκπαιδευτή σας. Μετά από μια σύντομη θεωρία πηγαίνουμε για την πρώτη κατάδυση νερού που πραγματοποιείται στον ύφαλο ακριβώς μπροστά από το κέντρο κατάδυσης.

Τελειώνοντας την κατάδυση έχουμε ένα διάλειμμα μίας ώρας και μετά κάνουμε κάποια θεωρία και μια δεύτερη κατάδυση.

Τη δεύτερη μέρα κάνουμε δύο καταδύσεις στην θάλασσα, στον ύφαλο της παραλίας μας σε μεγαλύτερο βάθος από την πρώτη μέρα.

Την τρίτη ημέρα κάνουμε μια βουτιά στον ύφαλο της παραλίας μας και μια βουτιά έως τα 18 μέτρα σε έναν άλλο ύφαλο ή ακόμα και στο ναυάγιο.

Το διασκεδαστικό μέρος

Το διασκεδαστικό μέρος αυτού του μαθήματος είναι. . . Λοιπόν, σχεδόν όλα επειδή είναι φανταστικό να μαθαίνεις κατάδυση. Αναπνέετε υποβρύχια για πρώτη φορά (κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ) και θα μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε πιστοποιημένος δύτης. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα κάνετε τουλάχιστον πέντε καταδύσεις πισίνας και τέσσερις καταδύσεις σε τοπικές τοποθεσίες κατάδυσης υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή σας PADI.

Ο εξοπλισμός Scuba που χρησιμοποιούμε

Στο μάθημα PADI Open Water Diver, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε βασικό εξοπλισμό scuba, όπως έναν υπολογιστή κατάδυσης και τυπικά αξεσουάρ. Ο εξοπλισμός που φοράτε ποικίλλει κάπως, ανάλογα με το αν κάνετε καταδύσεις σε τροπικό, εύκρατο ή κρύο νερό. Ελέγξτε με το τοπικό καταδυτικό σας κατάστημα για τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος. Μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα στο κατάστημα καταδύσεων στην περιοχή σας.

Το εκπαιδευτικό υλικό που χρειάζεστε

Το PADI προσφέρει μια ποικιλία υλικών οικιακής μελέτης για το μάθημα Open Water Diver. Ενώ το eLearning είναι η πιο βολική επιλογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πακέτο βιβλίων και DVD ή ένα DVD-ROM πολυμέσων.

Τα υλικά Open Water Diver της PADI καλύπτουν όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις βασικές δεξιότητες κατάδυσης, την ορολογία και τις διαδικασίες ασφάλειας. Για κάθε θέμα θα διαβάσετε μια περιγραφή και θα παρακολουθήσετε μια επίδειξη βίντεο. Στη συνέχεια, θα βουτήξετε στην πισίνα (ή σε περιβάλλον που μοιάζει με πισίνα) για να εξασκήσετε αυτές τις δεξιότητες με τον εκπαιδευτή σας. Αργότερα, ως πιστοποιημένος δύτης, χρησιμοποιήστε τα υλικά του μαθήματος ως οδηγό αναφοράς για μελλοντικές καταδύσεις και για να δείτε τι μάθατε.

Σημείωση: Εγγραφείτε στο PADI Open Water Diver Course Online για άμεση πρόσβαση από υπολογιστή σε εγχειρίδιο και βίντεο ενσωματωμένο σε απρόσκοπτη, καθοδηγούμενη διαδικτυακή μάθηση.

Για να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας εκπαιδευτή PADI, καταδυτικό κατάστημα ή θέρετρο.

Ξεκινέιστε τώρα!

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ξεκινήσετε. Με το PADI eLearning και το PADI Open Water Diver Course Online, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το PADI Open Water Diver Course Online σας επιτρέπει να μάθετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε πριν από κάθε κατάδυση με τον δικό σας ρυθμό μέσω φιλικής, διαδραστικής μάθησης. Σας βοηθά ακόμη και να επιλέξετε το κατάστημα καταδύσεων PADI όπου θα κάνετε αυτές τις καταδύσεις.


Περιλαμβάνεται

• Εμπειρος πιστοποιημένος εκπαιδευτής
• Όλος ο εξοπλισμός για την υλοποίηση της δραστηριότητας

Δεν περιλαμβάνεται

• eLearning (50€ επιπλέον)

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

 • Ακύρωση 14 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
 • Ακύρωση μεταξύ 7 και 14 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
 • Ακύρωση 7 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.


 

 • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
 • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
 • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Άγιος Προκόπιος, Νάξος

Διεύθυνση: Άγιος Προκόπιος Νάξος

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Discover scuba diving στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ώρες 30 λεπτά
από 60.00 € / άτομο
Bubblemaker κατάδυση για παιδιά στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ώρα 30 λεπτά
από 50.00 € / άτομο
PADI Scuba Diver Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ημέρες
από 270.00 € / άτομο
Σχολείο PADI Advanced Open Water Diver στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ημέρες
από 320.00 € / άτομο
PADI Rescue Diver Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
3 ημέρες
από 420.00 € / άτομο
Εκπαιδεύσου σαν PADI Divemaster στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
10 ημέρες
από 600.00 € / άτομο
Σχολέιο PADI Enriched Air Diver στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ημέρα
από 200.00 € / άτομο
Σχολέιο PADI Wreck Diver στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
2 ημέρες
από 300.00 € / άτομο
PADI Emergency First Response Course στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ημέρα
από 150.00 € / άτομο
Σχολέιο Τελειοποίησης Πλευστότητας PADI στη Νάξο
Άγιος Προκόπιος, Νάξος
1 ημέρα
από 170.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.