×

Parkour μάθημα γνωριμίας σε εξωτερικό χώρο

Μέτριο
1 ώρα 30 λεπτά
Ιαν - Ιουλ, Σεπ - Δεκ
Για όλες τις ηλικίες
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Εξωτερικές Προπονήσεις Parkour με στόχο την εκμάθηση των τεχνικών του αθλήματος και της βελτιστοποίησης της κίνησης, του ελέγχου και της δύναμης του σώματος. 

Κλείστε ένα μάθημα γνωριμίας και μυηθείτε στο parkour

  • Τα Μαθήματα προορίζονται για όλα τα επίπεδα, για όλες τις ηλικίες, και για τα δύο φύλα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνεται προπόνηση-ενδυνάμωση φυσικής κατάστασης και εκμάθηση τεχνικών.
  • Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. 

Η δουλειά της Athens Parkour Academy επικεντρώνεται στην εξωτερίκευση και την ανάπτυξη των απεριόριστων σωματικών και ψυχικών δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, που στη σύγχρονη ζωή παραμένουν πολλές φορές ανεκμετάλλευτες.

Το Parkour / Free Running μπορεί να προσφέρει πολλά όταν εξασκείται με ασφάλεια και ο αθλητής θέτει προσωπικούς στόχους. Όμως, η παραπληροφόρηση, η άγνοια, ο ενθουσιασμός αλλά και η ανυπομονησία των νέων που θέλουν να μάθουν γρήγορα και να δοκιμάσουν άλματα και τεχνικές, που πολλές φορές βλέπουν σε βίντεο στο διαδίκτυο, μπορούν να καταλήξουν σε αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σκοπός μας είναι να δείξουμε στους νέους αυτούς το δρόμο και τον τρόπο για μια συνεχή βελτίωση των προσωπικών τους δυνατοτήτων μέσω μιας ασφαλούς προπόνησης. 


Περιλαμβάνεται

• Μάθημα γνωριμίας parkour 1 ώρας

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα

 

  • Ακύρωση 24 ωρών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο. 


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Αθήνα

Διεύθυνση: Μίνωος, Αθήνα

Διαθεσιμότητα

από 7.00 € / άτομο
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Athens Parkour

Parkour μάθημα γνωριμίας σε κλειστό χώρο
Αθήνα
1 ώρα 30 λεπτά
από 7.00 € / άτομο

Δείτε επίσης

Κυνήγι Θησαυρού στην Αθήνα
Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών
4 ώρες
από 225.00 €
Μάθετε Ελληνικά σε 1 Ημέρα
Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών
4 ώρες
από 220.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.