×

Ski Camps

Εύκολο
2 ημέρες
Ιαν - Φεβ
από 12 ετών
Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Μαζί με τα χιόνια ερχονται και τα SKI CAMP! Έτσι και εμείς όπως κάθε χρόνο, οργανώνουμε τα Ski Camp, πρώτα για αρχάριους και προχωρημένους που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους, και αργότερα το Free ride Camp, στο πιο ιδανικό τοπίο και στις απάτητες πλαγιές της Βασιλίτσας!

Ο σκοπός που ξεκινήσαμε αυτή την ιστορία είναι να γίνουν "συμπυκνωμένα" μαθήματα, ολοήμερα και με συνεχή επαφή στο χιόνι, ώστε αυτός που θα ασχοληθεί να μάθει σωστά και να βάλει γερές βάσεις ώστε να συνεχίσει με άνεση να εξελίσεται.

Όταν μαθαίνουμε λάθος ή μόνο με μια ώρα μάθημα, όπως γίνεται στις περισσότερες σχολές σκι, δεν μας δίνεται η δυνατότητα να καταλάβουμε καν, τι είναι αυτό το άθλημα! Ο σκοπός μας είναι η συνεχόμενη επαφή ώστε να μπει στο νόημα ο αρχάριος η αυτός που θα έρθει να διορθώσει τυχόν λάθη του και να προχωρήσει!

Μεθοδικότητα: Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ μαξ. 8 ατόμων. Είναι συνολικής διάρκειας 4 ωρών με μια ώρα διάλειμμα κάθε ημέρα. Εδώ εφαρμόζουμε την μέθοδο που χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι στις Αυστριακές ‘Αλπεις. Δίνεται χρόνος στον μαθητή να έχει ολοήμερη επαφή με το σκι και μέσω πολυμορφικών ασκήσεων να κατανοήσει την τεχνική του σκι.

Θεωρία:

Σε αίθουσα του κεντρικού σαλέ του χιονοδρομικού γίνονται θεωρητικά μαθήματα πάνω στην ιστορία του σκι στον κόσμο και στη χώρα μας, στην επιλογή υλικών, των κανόνων χιονοδρομίας και χιονοδρομικών κέντρων, θεωρία πάνω στην τεχνική του σκι κ.α. Η κάθε κατηγορία έχει και διαφορετική θεωρία, π.χ. για το camp αρχαρίων, “πως επιλέγω τα υλικάμου” κ.τ.λ.

Video analysis:

Μια πολύ καλή μέθοδος βελτίωσης τεχνικής, χρησιμοποιείται από αθλητικές ομάδες, σχολές δασκάλων σκι. Βλέποντας τα λάθη μας μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε!

Διασκέδαση:

Σκι χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται! Όμορφες βραδιές στο σαλέ ή και στα γύρω χωριά του χιονοδρομικού… Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικά camps, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις τεχνικές τους.

Τα Ski Camps τα χωρίζουμε σε τρεις κατηγορίες, αρχαρίων (ξεκινάμε από το μηδέν), προχωρημένων (κατεβαίνουμε άνετα μπλε πίστα) και βελτίωση τεχνικής (κατεβαίνουμε άνετα κόκκινη πίστα).

Free Ride Camp:

Ο ιδανικός προορισμός στην Ελλάδα για απάτητο είναι η Βασιλίτσα! Σε αυτό το Camp μαθαίνουμε τεχνικές για το απάτητο χιόνι, απολαμβάνοντας τις πλαγιές του βουνού. Απαραίτητη καλή τεχνική στο σκι στην πίστα.

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η Μέρα (Παρασκευή): Συνάντηση στο σαλέ όπου διανυκτερεύουμε, γνωριμία με όλους τους συμμετέχοντες και τους δασκάλους, παραλαβή εξοπλισμού για όσους δεν έχουν.

2η Μέρα (Σάββατο): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά από ξεκούραση στις 18:00 υπάρχει 2ωρο θεωρητικό μάθημα.

3η Μέρα (Κυριακή): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά το μάθημα παράδοση εξοπλισμού και ανάλυση βίντεο

Κόστος Συμμετοχής:  80 ευρώ / άτομο


Περιλαμβάνεται

• Θεωρητικά μαθήματα
• Ανάλυση Βίντεο
• Εκπαιδευτικό υλικό (συγγράματα)
• Έμπειρος εκπαιδευτής
• Ολοήμερα μαθήματα σκι

Δεν περιλαμβάνεται

• Οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται παραπάνω
• Ενοικίαση εξοπλισμού
• Διανυκτέρευση
• Μεταφορά

Μην ξεχάσω

• Σκούφο
• Γάντια
• Ζεστά αδιάβροχα ρούχα για σκι

 

  • Ακύρωση 24 ωρών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο. 


 

  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 30 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Σμίξη, Γρεβενά

Διεύθυνση: Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Διαθεσιμότητα

από 80.00 € / άτομο
Ελάχιστος αριθμός ατόμων: 2
Κουπόνι Δώρου

Παρόμοιες δραστηριότητες Mountain Goat

Περιήγηση με σκι στην Ελλάδα / Πίνδος
Μέτσοβο
8 ημέρες
από 892.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.