×

The Lifetime Experience

H The Lifetime Experience είναι αποτέλεσμα του πάθους μας για τα ταξίδια και την περιπέτεια. Διοργανώνοντας θεματικά ταξίδια, με επίκεντρο για παράδειγμα τη φωτογραφία, αλλά και την ορειβασία ή το ορεινό τρέξιμο, επιδιώκουμε να φέρουμε κοντά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που πάντα ελπίζουμε να γίνουν μια δεμένη παρέα. Μεγάλη μας αδυναμία είναι τα road trips, τα οποία προσφέρονται για μικρά γκρουπ και δίνουν την ευκαιρία να επισκεφθούμε πολλά μέρη, σταματώντας για να δούμε και να φωτογραφίσουμε ό,τι μας τραβάει το ενδιαφέρον.

Η φύση, τα δάση και τα βουνά είναι τα μέρη που, οπουδήποτε στον κόσμο, μας ελκύουν και μας φωνάζουν κοντά τους, ενώ συνειδητά αποφεύγουμε τα μεγάλα αστικά κέντρα. Σας καλούμε να μοιραστείτε τις εμπειρίες που και εμείς οι ίδιοι απολαμβάνουμε, σε μικρές ομάδες συνταξιδιωτών – που ευχόμαστε ότι θα γίνουν και φίλοι – χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την ποιότητα και την συνέπεια.

Δραστηριότητες The Lifetime Experience

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
3ήμερο Φωτογραφικό Road Trip στη Μάνη στις 14/5
Ανατολική Μάνη, Λακωνία
3 ημέρες
από 260.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.