×

Κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου με το ιστιοπλοϊκό ''Velos''

ID Δραστηριότητας : 1746
Εύκολο
7 ημέρες
Απρ - Νοε
Για όλες τις ηλικίες
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Το Ιόνιο Πέλαγος είναι μια από τις πιο ειδυλλιακές περιοχές κρουαζιέρας της Μεσογείου. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, όμορφα μικρά χωριά, εντυπωσιακή ύπαιθρο, και ένα ευχάριστο βόρειο-δυτικό αεράκι που σπάνια υπερβαίνει τα 5 μποφόρ, το καθιστούν παράδεισο ναύτη! Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της ηπειρωτικής Ελλάδας και εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από την Κέρκυρα στα βόρεια μέχρι τη Ζάκυνθο στα νότια. Το Ιόνιο πέλαγος είναι μια από τις αγαπημένες μας περιοχές κρουαζιέρας, έτσι θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε τα νησιά για σας εδώ, αν και είναι δύσκολο να πούμε με λόγια την πραγματική ομορφιά τους!

  • Νησιά Κεντρικού Ιονίου: Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι, Κάλαμος, Κάστος, Άτοκος, Αρκούδι, Σκορπιός
  • Νησιά Βορείου Ιονίου: Κέρκυρα, Παξοί, Αντίπαξοι
  • Νότιο Ιόνιο: Ζάκυνθος, αρχαία Ολυμπία (όχι στην πραγματικότητα νησί αλλά στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Όταν φτάσετε στο πλοίο το πρώτο βράδυ και μετά από ένα ποτό καλωσορίσματος, θα καθίσουμε όλοι γύρω από το χάρτη και θα σας ενημερώσουμε για την περιοχή και όλα τα πιθανά μέρη για να επισκεφθείτε. Μετά από τη συζήτηση και τις προτιμήσεις όλων ένα γενικό δρομολόγιο θα συνταχθεί. Ωστόσο, η εμπειρία μας έχει δείξει ότι κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας μπορεί να αλλάξει ελαφρώς, καθώς θα πάρετε νέες ιδέες στην πορεία! Μετά από όλα αυτά, οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό, σχετίζονται με την ελευθερία και την εξερεύνηση!

Α. 1 εβδομάδα - Κεντρικό Ιόνιο (χαλαρή κρουαζιέρα)

  • Κυριακή         Έναρξη και αναχώρηση για Μεγανήσι (Βαθύ) 13 ν.μ.
  • Δευτέρα         Κάλαμος 13 ν.μ.
  • Τρίτη               Ιθάκη (Βαθύ) 18 ν.μ.
  • Τετάρτη          Κεφαλονιά (Σάμη) 16 ν.μ.
  • Πέμπτη           Κεφαλονιά (Φισκάρδο) 18 ν.μ.
  • Παρασκευή    Λευκάδα (Σύβοτα) 18 ν.μ.
  • Σάββατο         Λευκάδα (Πόλη Λευκάδας) 18 ν.μ.
  • Κυριακή          Αποβίβαση στις 9 π.μ. μετά το πρωινό

Β. 1 εβδομάδα - Κεντρικό Ιόνιο (χαλαρή κρουαζιέρα)

  • Κυριακή        Έναρξη και αναχώρηση για Μεγανήσι (Βαθύ) 13 μ.μ.
  • Δευτέρα        Κάστος 14 ν.μ.
  • Τρίτη              Ιθάκη (Κιώνη) 12 ν.μ.
  • Τετάρτη         Κεφαλονιά (Αγία Ευφημία) 16 ν.μ.
  • Πέμπτη          Κεφαλονιά (Φισκάρδο) 10 ν.μ.
  • Παρασκευή     Μεγανήσι (Σπαρτοχώρι) 17 ν.μ.
  • Σάββατο          Λευκάδα (Πόλη Λευκάδας) 14 ν.μ.
  • Κυριακή           Αποβίβαση από τον ήλιο στις 9 π.μ. μετά το πρωινό

Γ. 1 εβδομάδα - Κεντρικό/Νότιο Ιόνιο (χαλαρό δρομολόγιο αλλά 1 μεγάλη μέρα στη θάλασσα)

  • Κυριακή        Έναρξη και αναχώρηση για Μεγανήσι (Βαθύ) 13 μ.μ.
  • Δευτέρα        Ζάκυνθος (Άγιος Νικόλαος) 48 ν.μ.
  • Τρίτη             Κεφαλονιά (Πόρος) 15 ν.μ.
  • Τετάρτη        Κεφαλονιάς (Σάμη ή Αγία Ευφημία) 12 ν.μ.
  • Πέμπτη         Κεφαλονιά (Φισκάρδο) ή Ιθάκη (Βαθύ) 14 ν.μ.
  • Παρασκευή  Λευκάδα (Σύβοτα) ή Μεγανήσι (Σπαρτοχώρι) 15 ν.μ.
  • Σάββατο       Λευκάδα (Πόλη Λευκάδας) 11 ν.μ.
  • Κυριακή        Αποβίβαση από τον ήλιο στις 9 π.μ. μετά το πρωινό

56' Yacht Velos για ναύλωση με πλήρωμα στην Ελλάδα

Φιλοξενεί 8 άτομα σε 4 διπλές/δίδυμες καμπίνες με ιδιωτικό μπάνιο - πλήρως κλιματιζόμενες

  • Αυτό που μας προσέλκυσε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος 'Velos 'δεν ήταν μόνο οι όμορφες γραμμές του και το σκούρο μπλε κύτος, αλλά και οι πραγματικά ευρύχωρες καμπίνες, το διπλό σαλόνι και ο κλιματισμός. Για τις κρουαζιέρες μας στα Ελληνικό Νησιά γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα για το ναυλωμένο γιοτ είναι να είναι ευρύχωρο και άνετο, τόσο στο κατάστρωμα όσο και κάτω, και το ‘’Velos’’ είναι ακριβώς αυτό! Είναι ένα υπέροχο γιοτ, σχεδιασμένο και ενσωματωμένο το 2007 από ένα γνωστό ελληνικό ναυπηγείο (OceanYachts) για τους σκοπούς της ναύλωσης στη Μεσόγειο και την Καραϊβική Θάλασσα, καθώς και για μεγάλα περάσματα των ωκεανών.
  • Το μοντέλο είναι το «Ocean Star 56.1» και μπορεί να βρεθεί σε μια έκδοση καμπίνας 5 ή 6, αλλά καθώς ο χώρος και η άνεση είναι πολύ πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μας από έναν μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, αποφασίσαμε να έχουμε την έκδοση 5 καμπίνας (4 καμπίνες επισκεπτών συν 1 καμπίνα πληρώματος).
  • Είναι ένα sloop με δύο μεγάλα πανιά, ένα furling genoa και ένα furling mainsail, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο να χειριστεί ακόμη και από ένα άτομο και μόνο. Με συνολικά 150 τετραγωνικά μέτρα πανιού, το ‘’Velos’’  μπορεί να προσφέρει γρήγορη και συναρπαστική ιστιοπλοΐα και οι 25 τόνοι εκτοπισμού του το καθιστούν πολύ σταθερό σε οποιαδήποτε θαλάσσια κατάσταση!
  • Αλλά δεν είναι μόνο ένα πολύ αξιόπλοο σκάφος, είναι και πολυτελές. Όντας ένα 56 πόδια, έχει ένα μεγάλο teak κατάστρωμα με άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία ή απλά για απολαυστικό διάβασμα ενός βιβλίου έχοντας παρέα ένα ποτό! Με ισχυρό προστατευτικό κιγκλίδωμα παντού, το καθιστά ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά που πάντα τους αρέσει να περιπλανώνται και να συμμετέχουν στην ιστιοπλοΐα του σκάφους, κατά τη διάρκεια της οικογενειακής μας κρουαζιέρας.
  • Φυσικά, το πιλοτήριο είναι η καρδιά ενός σκάφους και έτσι έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει όλους (για ένα γεύμα ή ένα ποτό) και εξακολουθούν να παραμένουν πρακτικά για να κάνουμε τα «sailing stuff». Το τραπέζι στο κέντρο του πιλοτηρίου χρησιμεύει επίσης ως ψυγείο για ποτά, έτσι δεν χρειάζεται να πάτε κάτω κάθε φορά που θέλετε ένα ποτό.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας, θα απολαύσετε την ομορφιά των ελληνικών νησιών, αλλά θα δοκιμάσετε και μερικά από τα ωραιότερα σπιτικά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.

 Εδώ είναι μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε:

  • λαχανικά και φρούτα: τα περισσότερα καλλιεργούνται στον κήπο του πατέρα του Θάνου που μας τα στέλνει κάθε Σάββατο!
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: Η Alicia διαλέγει τις ελιές από τα δέντρα μας κάθε Νοέμβριο και φτιάχνουμε το ελαιόλαδο μας με τη μέθοδο του «ψυχρού πιεστήριου»
  • ελιές: Η Αλίσια τα διαλέγει από τα ελαιόδεντρα μας κάθε χρόνο τον Νοέμβριο και τις φτιάχνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα
  • μαρμελάδες και κονσέρβες: όλα γίνονται από Αlicia, χρησιμοποιώντας τα φρούτα από τον κήπο μας
  • μέλι: το παίρνουμε από έναν φίλο που έχει τις δικές του κυψέλες, ψηλά στα βουνά της Πελοποννήσου
  • λικέρ: λικέρ πορτοκαλιού και limoncello που γίνονται από την Αlicia από τα φρούτα και τα tentsoura μας (ένα λικέρ κανέλας που γίνεται στη γενέτειρά μας)

Πρωινό (όλα τα παρακάτω προϊόντα σερβίρονται κάθε πρωί σε μπουφέ)

  • φρεσκοψημένο ψωμί
  • σπιτικές μαρμελάδες και κονσέρβες (βερίκοκο, πορτοκάλι, σύκο, δαμάσκηνο – όλα με βάση τα δικά μας φρούτα που καλλιεργούνται στο σπίτι)
  • τοπικό μέλι
  • Ελληνικό γιαούρτι
  • ποικιλία δημητριακών
  • Γάλα
  • Τυρί
  • Βούτυρο
  • ποικιλία νωπών φρούτων (εξαρτάται από την εποχή: πορτοκάλια, ροδάκινα, βερίκοκα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα, μήλα, ακτινίδια, σύκα, σταφύλια, πεπόνι μέλι, κ.λπ.)
  • Καφέ
  • ποικιλία από τσάγια και φυτικές εγχύσεις
  • χυμοί φρούτων (πορτοκάλι, ροδάκινο)

Μεσημεριανό γεύμα (ποικιλία ορεκτικών, κεντρικών αεριών και σαλατών)

Ορεκτικά/Ορεκτικά

  • Τζατζίκι – Σάλτσα γιαουρτιού με αγγούρι και σκόρδο
  • Ελιές (σπιτικές)
  • Φέτα στη σχάρα με ντομάτα, ρίγανη και ελαιόλαδο
  • Σαγανάκι - ψητό χαλούμι
  • Μελιτζανοσαλάτα - μελιτζάνα (μελιτζάνα) βουτιά
  • Τυροκαυτερή - πικάντικη σάλτσα τυριού
  • Χούμους – πουρέ ρεβίθι με ταχίνι, χυμό λεμονιού, κόλιανδρο, σκόρδο και ελαιόλαδο
  • Σάλτσα γιαουρτιού και καρότου με καρύδια
  • Χταπόδι με βότανα, ελαιόλαδο και ξύδι
  • Bruschetta με ντομάτα και φέτα πασπαλισμένη με βασιλικό και ελαιόλαδο
  • Bruschetta με σύκα, φέτα και βαλσάμικο ξύδι
  • Ρολό σπανάκι με τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό
  • Κολοκυθάκια στη σχάρα (κολοκυθάκια) και μπέικον γεμιστά με φέτα
  • Φρέσκος τόνος sashimi με χυμό λεμονιού, σάλτσα σόγιας και ελαιόλαδο

Σαλάτες

  • Ελληνική σαλάτα
  • Πράσινη σαλάτα φακών και μαϊντανό ντυμένη με βινεγκρέτ
  • Σαλάτα caprese (ντομάτα, μοτσαρέλα, βασιλικός, ελαιόλαδο)
  • Μαυρομάτινη σαλάτα φασολιών με μαϊντανό, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο
  • Πράσινη σαλάτα φασολιών με φέτα και δυόσμο
  • Tabouleh - σαλάτα μαϊντανό με ντομάτες και αγγούρια ντυμένα με βινεγκρέτ λεμονιού
  • Μικτή πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, σταφίδες και καρύδια

Κύρια πιάτα

  • Μουσακάς - πολυεπίπεδη πιάτο παρόμοια με λαζάνια, με ψητές μελιτζάνες, κιμά και ντομάτες που συμπληρώνονται με σάλτσα μπεσαμέλ
  • Μαροκινό κοτόπουλο με λαχανικά και orzo
  • Φριτάτα με κολοκυθάκια (κολοκυθάκια), ντοματίνια και φέτα
  • Ισπανική τορτίγια με πατάτες τέλος κόκκινα κρεμμύδια
  • Ψητό κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
  • Φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μέλι, σάλτσα σόγιας και σκόρδο με ρύζι basmati
  • Χοιρινό ή κοτόπουλο με δαμάσκηνα και αμύγδαλα που σερβίρονται με ρύζι λεμονιού

     Ψάρια και θαλασσινά

  • Αντσούγιες ψημένες σε σάλτσα ντομάτας με σκόρδο και μαϊντανό
  • Barracuda ψημένο με ντομάτες και βότανα
  • Χταπόδι στιφάδο - ψημένο με σάλτσα ντομάτας και κόκκινο κρεμμύδι
  • Μύδια σαγανάκι - ψημένα με ντομάτες και φέτα
  • Γαρίδες σαγανάκι- ψημένες με ντομάτες και φέτα
  • Ριζότο θαλασσινών
  • Μύδια στον ατμό με λευκό κρασί, σκόρδο και μαϊντανό

     Vegetarian

  • Κολοκυθοκεφτές - κολοκυθάκια (κολοκυθάκια)
  • Πιπεριές στη σχάρα γεμιστές με φέτα
  • Φασολάκια με ντομάτες
  • Κολοκυθάκι (κολοκυθάκια) σούπα βελουτέ
  • Κολοκυθόπιτα (κολοκυθάκια)
  • Ratatouille - μια κατσαρόλα με καλοκαιρινά λαχανικά
  • Ριζότο σπανάκι

Ζυμαρικά

  • Pasticcio - πένες και σάλτσα bolognaise ψημένη κάτω από ένα στρώμα μπεσαμέλ/σάλτσα τυριού)
  • Ψημένη καρμπονάρα
  • Ταλιατέλες με κεφτεδάκια σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας
  • Καπνιστός σολομός και σαλάτα ζυμαρικών
  • Ζυμαρικά με πέστο καρυδιάς

Επιδόρπια

  • Φρέσκα φρούτα - ποικιλία εξαρτάται από την εποχή: σύκα, σταφύλια, μέλι πεπόνι, καρπούζι, ροδάκινα, βερίκοκα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα κλπ.
  • Γιαούρτι με μέλι
  • Γιαούρτι με τριμμένο φρέσκο ξύσμα λεμονιού και χυμό λεμονιού
  • Πάνα κότα
  • Μπράουνις με παγωτό
  • Πίτα με θρυμματισμένο δαμάσκηνο/σύκο
  • 'Γλυκά κουταλιού' - σπιτικά ζαχαρωμένα φρούτα

Περιλαμβάνεται

• Kράτηση ολόκληρου του σκάφους
• Ο καπετάνιος και η οικοδέσποινα / μάγειρας
• Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρι, ένα σετ πετσέτες μπάνιου (πετσέτα σώματος και πετσέτα προσώπου/χεριού) και μία πετσέτα κατάστρωμα/θάλασσα ανά άτομο
• Πρόσβαση στο μπαρ με δωρεάν μπύρα, κρασί και ούζο (Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα ποτά ανά πάσα στιγμή, αλλά όταν πλέουν ή κολυμπούν δεν επιτρέπεται να πίνουν για λόγους ασφαλείας, καθώς και για την ευημερία των συνεπιβατών τους. Ο καπετάνιος έχει την τελευταία λέξη για την ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να καταναλωθεί επί του σκάφους.)
• Συσκευή αναπαραγωγής CD και ραδιόφωνο με ηχεία μέσα και στο κατάστρωμα
• Εξοπλισμός για πρόσβαση στο INTERNET (ωστόσο θα χρεωθείτε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, όπως αυτό γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου)
• Όλα τα τέλη πρόσδεσης στις μαρίνες
• ΦΠΑ και Ελληνικοί Φόροι
• Καύσιμα και τρεχούμενο νερό
• Όλα τα άλλα έξοδα λειτουργίας του σκάφους
• Ασφάλιση σκαφών αναψυχής έναντι ζημιών στο σκάφος ή σε τρίτους σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα ναυλωμένα πλοία
• Όλος ο εξοπλισμός του σκάφους, συμπεριλαμβανομένου του φουσκωτού και του εξωλέμβιου κινητήρα του
• Πρωινό, το οποίο αποτελείται από φρεσκοψημένο ψωμί, βούτυρο, σπιτική μαρμελάδα, μέλι, καφέ, τσάι, γάλα και δημητριακά, χυμό πορτοκαλιού, φρέσκα τοπικά φρούτα και γιαούρτι
• Μεσημεριανό, το οποίο αποτελείται από ελληνικά πιάτα, σαλάτες (λαχανικά ή ζυμαρικά), μεζέδες (που είναι τα παραδοσιακά ελληνικά τάπας όπως τζατζίκι, χούμο κ.λπ.) και φρέσκα φρούτα
• Πόσιμο νερό και μη αλκοολούχα ποτά (πορτοκάλι. λεμόνι, σόδα, κόκα κόλα, κ.λπ.)
• 3 ώρες κλιματισμού ανά διανυκτέρευση που είναι αρκετό για έναν καλό ύπνο, καθώς το γιοτ παραμένει δροσερό για το υπόλοιπο της νύχτας και 3 ώρες το απόγευμα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κλιματισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε οποιεσδήποτε επιπλέον ώρες χρεώνονται με 6 Ευρώ ανά ώρα (που είναι το κόστος λειτουργίας της γεννήτριας) - στις κρουαζιέρες «που μοιράζεται το γιοτ», χωρίζεται μεταξύ όλων των επισκεπτών που θέλουν τον κλιματισμό.
• Η ιδέα είναι ότι δεν έχετε καμία πρόσθετη δαπάνη σε όλα τα σχετικά με την κρουαζιέρα σας, εκτός από τα δείπνα σας

Δεν περιλαμβάνεται

• Δείπνο θα πρέπει να δοκιμάσετε την νόστιμη ελληνική κουζίνα στις τοπικές ταβέρνες (μέσο κόστος 15-20 ευρώ για ένα γεύμα και κρασί ή μπύρα). Αν θέλετε ο μάγειρας/οικοδέσποινα σας να μαγειρέψει ένα από τα διάσημα δείπνα μας (κοκτέιλ sundowner, ορεκτικά, ηλεκτρικό δίκτυο, κρασί ή μπύρα & επιδόρπιο) το κόστος είναι 30 Ευρώ ανά άτομο (τουλάχιστον 4 άτομα).
• Απεριόριστη χρήση του κλιματισμού. 6 ώρες την ημέρα του κλιματισμού περιλαμβάνονται στην τιμή και για τα δύο σκάφη αναψυχής, 3 ώρες τη νύχτα που είναι αρκετό για έναν καλό ύπνο (το σκάφος παραμένει δροσερό για το υπόλοιπο της νύχτας) και 3 ώρες το απόγευμα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κλιματισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε οποιεσδήποτε επιπλέον ώρες χρεώνονται με 6 Ευρώ ανά ώρα (που είναι το κόστος λειτουργίας της γεννήτριας) - στις κρουαζιέρες «μοίρασμα του γιοτ», που κατανέμεται μεταξύ όλων των επισκεπτών που θέλουν τον κλιματισμό.
• Περισσότερες από μία πετσέτες μπάνιου και κατάστρωμα / πετσέτα θαλάσσης ανά άτομο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές πετσέτες όπως κάνουν στα ξενοδοχεία και αυτό είναι για πρακτικούς λόγους, καθώς οι πετσέτες είναι αρκετά ογκώδεις και ο αποθηκευτικός χώρος είναι περιορισμένος σε ένα γιοτ
• Προσωπική ταξιδιωτική ασφάλιση σας
• Πτήσεις
• Φιλοδώρημα για το πλήρωμα
• Μεταφορές από/προς το σκάφος ( επιπλέον κόστος)

Μην ξεχάσω

• Tηλεφωνική επικοινωνία πριν την δραστηριότητα
• Ταυτότητα ή διαβατήριο
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 180 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή δραστηριότητα.
  • Ακύρωση μεταξύ 60 και 180 ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 60 ημερών ή αργότερα δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας, σας επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Ρίο, Αχαΐα

Διεύθυνση: Ζαΐμη 52, Ρίο

Παρόμοιες δραστηριότητες συνεργάτη

Δείτε επίσης

Μάθημα Kite με Hydrofoil στο Δρέπανο
Ρίο, Αχαΐα
2 ώρες
από 160.00 € / άτομο
Κατάδυση Open Water Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 450.00 € / άτομο
Advanced Open Water Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 340.00 € / άτομο
Enriched Air (Nitrox) Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 220.00 € / άτομο
Rescue Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 350.00 € / άτομο
Deep Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 170.00 € / άτομο
Night Diver στην Πάτρα
Πάτρα, Αχαΐα
45 λεπτά
από 170.00 € / άτομο
Ενοικίαση εξοπλισμού Sup στο Δρέπανο
Ρίο, Αχαΐα
1 ώρα
από 15.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.