×

Ξενάγηση και οινογευσία στη Μύκονο

ID Δραστηριότητας : 3127
Εύκολο
2 ώρες
Απρ - Οκτ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 18 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Η επίσκεψη στα όμορφα ελληνικά οινοποιεία είναι μια υπέροχη εμπειρία και ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους περισσότερους από εμάς. Εάν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε τις τοπικές ανέσεις και τοποθεσίες, καθώς και κάποιο υπέροχο κρασί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην περιήγησή μας. Θα εξερευνήσουμε το τοπικό μας οινοποιείο και θα σας διευκολύνουμε να δείτε από πού προέρχεται το ελληνικό κρασί και μπορείτε ακόμη και να το δείτε και να το απολαύσετε μόνοι σας.

Είναι μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία και μια εμπειρία που θα ξεπεράσει τα όρια, παρέχοντας ορισμένα ηχηρά οφέλη και αποτελέσματα κάθε φορά. Η δέσμευση είναι η αξία και η ποιότητα, και θα εντυπωσιαστείτε πολύ με τα αποτελέσματα και την όλη διαδικασία με επαγγελματικό τρόπο.

Η περιήγησή μας διαρκεί 2 ώρες, θα σας ξεναγήσει στον ελαιώνα και μετά θα σας φέρει στους αμπελώνες. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς φτιάχνεται το κρασί και μπορείτε να το απολαύσετε και να το αγαπάτε με έναν τρόπο που είναι πολύ διαφορετικός και διασκεδαστικός όλη την ώρα. 

Μπορείτε να απολαύσετε μερικούς πολύ νόστιμους μυκονιάτικους μεζέδες και να ακούσετε παραδοσιακή μουσική.


Περιλαμβάνεται

• Κρασί
• Μεζέδες
• Ζωντανή Μουσική
Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης

 

  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Επιστροφή του ποσού της κράτησης σας στο ακέραιο.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας. Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.

 

*Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχειρήση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας κτλ.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας, επιστρέφεται στο ακέραιο.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Τοποθεσία

Loading...

Σημείο συνάντησης

Περιοχή: Μύκονος, Μύκονος

Διεύθυνση: Μαράθι, Μύκονος

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.