×

Πεζοπορία και Photography Tour στα Μετέωρα

ID Δραστηριότητας : 1034
Μέτριο
4 ώρες
Ιαν - Δεκ
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 6 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε το τεράστιο δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας σε αυτήν την περιοχή, που μας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζουμε από μοναδικές και ανεμπόδιστες οπτικές. Θα δείτε τα Μοναστήρια και τους βράχους να είναι αναρτημένα από διαφορετικές γωνίες. Θα σας οδηγήσουμε σε δρομολόγια που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι μας, δίνοντάς σας το πλεονέκτημα να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες, ακολουθώντας το καλύτερο φως και εξερευνώντας αυτό το μαγευτικό τοπίο. Η Πεζοπορία Meteora Photography Tour είναι ιδιωτική με τοπικό φωτογράφο.

Μετά από μονοπάτια πεζοπορίας στα Μετέωρα που μας οδηγούν στις πιο μαγευτικές τοποθεσίες και σας δίνουν την ευκαιρία να φωτογραφίσετε το εκπληκτικό τοπίο και την αρχιτεκτονική των μοναστηριών, θα δούμε τα μοναστήρια και τα αιωρούμενα-αιώνια πετρώματα από μοναδικά σημεία με ανεμπόδιστη θέα. Αν και δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξερευνήσετε και να φωτογραφίσετε τα Μετέωρα, αυτή η επιλογή θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε τη φυσική ομορφιά αυτού του μαγευτικού τοπίου.

Περπατήσαμε και φωτογραφήσαμε κάθε γωνιά των Μετεώρων τα τελευταία 30 χρόνια, δίνοντας μας την εμπειρία για το πού θα σας πάμε για να πάρετε τις καλύτερες λήψεις. Διασφαλίζουμε ότι μόνο άτομα που γνωρίζουν καλά την περιοχή μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε αυτή την πλευρά των Μετεώρων και της γύρω περιοχής. Ελάτε να κάνετε αυτή την απίστευτη πεζοπορία στα Μετέωρα με Photography Tour με έναν τοπικό φωτογράφο για μια μοναδική εμπειρία ζωής σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τα μαγικά βράχια των Μετεώρων!


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Δείτε επίσης

Πεζοπορία στα μονοπάτια των Μετεώρων
Καλαμπάκα, Τρίκαλα
6 ώρες
από 60.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.