×

Meteora Photo Tour

Η Meteora Photo Tour είναι μια εταιρεία με άδεια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που προσφέρει εξειδικευμένες φωτογραφικές εκδρομές στα Μετέωρα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το Meteora Photo Tour έχει εργαστεί εδώ και αρκετά χρόνια για να οργανώσει μοναδική και αυθεντική εμπειρία για ταξιδιώτες όταν επισκέπτονται τα Μετέωρα. Όλοι οι φωτογράφοι και οι οδηγοί μας είναι έμπειροι, επαγγελματίες φωτογράφοι και ντόπιοι, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία που θα θέλατε στην επίσκεψή σας στην περιοχή των Μετεώρων ή στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με σόλο ταξιδιώτες, φωτογράφους όλων των επιπέδων, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες φίλων. Με την κράτηση μιας περιήγησης φωτογραφίας με το Meteora Photo Tour, θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και οποιαδήποτε περιττή ταλαιπωρία όπως η εξεύρεση μεταφορικού μέσου, μέρος για διαμονή και σωστές θέσεις για φωτογραφία. Θα σας παραλάβει και θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο, το τρένο ή το σταθμό λεωφορείων το άνετο όχημά μας,και θα αποφύγετε την ενοικίαση άλλου οχήματος και το κόστος του. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τα πιο γνωστά και άγνωστα σημεία της περιοχής και να καταγράψετε μοναδικές εικόνες που σίγουρα θα σας αφήσουν ανεξίτηλες μνήμες απο την επίσκεψη και τις εμπειρίες σας στα Μετέωρα. Πολλοί λένε ότι το ταξίδι τους στα Μετέωρα είναι το αγαπημένο τους. Είμαστε υπερήφανοι γι 'αυτό και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε την εμπειρία σας αξέχαστη.

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να έχετε μια ποιοτική εμπειρία ενώ ταξιδεύετε και την εμπεριστατωμένη έρευνα που πραγματοποιείται πριν από την κράτηση μιας εταιρείας ή μιας εμπειρίας, επειδή το κάνουμε μόνοι μας όταν ταξιδεύουμε. Έτσι, θα θέλαμε να μοιραστούμε λίγο για το ποιος και τι είναι στο επίκεντρο της επιχείρησής μας, βοηθώντας σας να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση όταν προγραμματίζετε μια επίσκεψη σε αυτήν την μαγευτική περιοχή. Ελπίζουμε να βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε και να επιλέξετε να περάσετε λίγες ώρες ή λίγες μέρες από αυτή την εμπειρία μαζί μας!

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.