×

Ikarus Water Sports

Το Ikarus Water Sports βρίσκεται δίπλα στη μαρίνα του Ρεθύμνου. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ από το 1989. Η επιχείρησή μας παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό με υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Jet ski και Jet Ski Safari, flyboard, αλεξίπτωτο, θαλάσσιο σκι, kite surfing είναι μερικές μόνο από τις θαλάσσιες δραστηριότητες μας. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και γι 'αυτό η ασφάλεια για εμάς έρχεται πρώτη. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν επίσης ναυαγοσώστη όλη την ημέρα και ο εξοπλισμός μας ελέγχεται καθημερινά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό της Ikarus Water Sports παρέχει ασφαλείς συναρπαστικές δραστηριότητες και μαθήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι θα απολαύσουν όλα τα θαλάσσια σπορ λόγω του υψηλής ποιότητας εξοπλισμού μας, των τζετ σκι και των ταχύπλοων σκαφών.

Οι υπηρεσίες μας παρέχουν επίσης έμπειρους οδηγούς που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια συναρπαστική βόλτα με tube ride, sofa ride ή banana, από χαλαρές ή extreme διαδρομές.

Μια μέρα με την Ikarus Water Sports θα είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Θα διασφαλίσουμε ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Δραστηριότητες Ikarus Water Sports

Parasailing στο Ρέθυμνο
Ρέθυμνο, Ρέθυμνο
10 λεπτά
από 40.00 € / άτομο
Jet Ski Safari στις Σπηλιές του Γεροπόταμου, Ρέθυμνο
Ρέθυμνο, Ρέθυμνο
1 ώρα 30 λεπτά
από 125.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.