×

Meteora E-Bike

Αγάπη και πάθος για δύο πράγματα: ποδήλατα και φύση.

Η ανάγκη μας να μοιραζόμαστε και να διαδίδουμε αυτό το συναίσθημα, όταν οδηγείτε το ποδήλατό σας περισσότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, πέρα ​​από τα όρια της πόλης και ποτέ να σταματήσετε να εξερευνάτε. Αυτό είναι το κίνητρό μας στο e-bike Meteora. Ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική εμπειρία ποδηλασίας, ενώ επισκέπτεστε ένα από τα πιο εξωπραγματικά τοπία της γης.

Βασίλης

Ο Βασίλης γεννήθηκε στην Καλαμπάκα της Ελλάδας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Αθήνα, το οποίο ήταν το πρώτο του επάγγελμα μέχρι που ανέλαβε η αγάπη του για ποδήλατα. Δεν υπάρχει κάτι με ποδήλατα που ο Βασίλης να μην εμπλέκεται. Το ταξίδι του με το BMX ξεκίνησε με το BMX στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν περιόδευε σε ευρωπαϊκά πάρκα και αγώνες ποδηλασίας και κατασκευάζοντας ξύλινα πάρκα bmx σε όλη την Ελλάδα. Το Dirt jumping τον έφερε στο δάσος, όπου βρήκε τη νέα αγάπη του που οδήγησε ποδήλατα βαθιά μέσα στο δάσος. Η ποδηλασία βουνού άνοιξε νέους ορίζοντες. Οι αγώνες κατάβασης σε κορυφαίο εθνικό επίπεδο, το freeride και το enduro έγιναν δεύτερος χαρακτήρας βασιζόμενος στον πλούτο της εμπειρίας του στην τεχνική ιππασία. Το 2005 επέστρεψε στην πατρίδα του, στην Καλαμπάκα, κάτω από τους βράχους των παγκοσμίου φήμης Μετεώρων. Το όνειρό του επρόκειτο να γεννηθεί. Το 2007 ο Βασίλης δημιούργησε το FLOW BIKE SHOP, ένα κατάστημα ποδηλάτων, όπου ανέπτυξε εξειδικευμένες μηχανικές δεξιότητες. Ξεκίνησε την διοργάνωση εκδηλώσεων bmx και mtb downhill races και το 2015 αναγνωρίστηκε με το βραβείο του καλύτερου διοργανωτή αγώνων στο downhill.

Ως επαγγελματίας και πιστοποιημένος οδηγός ποδηλάτων και εκπαιδευτής του ποδηλάτου MIAS, είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει βοήθεια και να μοιραστεί τις γνώσεις του για τη φύση και την ιππασία με άλλους.

Θα βρείτε τον Βασίλη στο βουνό, ιππασία, καθοδήγηση και αφήγηση ιστοριών για την εξωπραγματική πατρίδα του και τα περίχωρά του, πάντα με το δικό του ενδιαφέρον και διασκεδαστικό στυλ.

Τζένη

Η Τζένη γεννήθηκε στη Ρητίνη, ένα μικρό χωριό στις πλαγιές του βουνού. Αλυμπος. Σε πολύ νεαρή ηλικία η οικογένειά της μετακόμισε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας όπου μεγάλωσε. Σπούδασε Επιχειρηματικό Τουρισμό και την καλλιτεχνική της ώθηση μαζί με την αγάπη της φύσης και του πνεύματος της περιπέτειας την ώθησε σε νέες κατευθύνσεις. Από μωσαϊκό, σταγόνες γυαλιού και ξύλινες δημιουργίες, σε γιόγκα, αλεξίπτωτο και snowboarding, η Jenny είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, μια αρμονία της ενέργειας και της ισορροπίας. Οι μελέτες ξυλογλυπτικής της την έφεραν στην Καλαμπάκα, όπου αποφάσισε να κάνει αυτό το μέρος στο σπίτι της. Η Τζένη είναι διευθυντής γραφείου του Meteora E Bike. Η αποστολή της είναι να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών και πάνω απ 'όλα, χαρίζοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των ταξιδιωτών μας.

Δραστηριότητες Meteora E-Bike

Πρωινή βόλτα με E-Bikes στα μοναστήρια των Μετεώρων
Καλαμπάκα, Τρίκαλα
4 ώρες
από 40.00 € / άτομο
Ε-Bike περιήγηση κάτω από το ηλιοβασίλεμα των Μετεώρων
Καλαμπάκα, Τρίκαλα
3 ώρες
από 38.00 € / άτομο
Ορεινή ποδηλασία στα Μετέωρα
Καλαμπάκα, Τρίκαλα
2 ώρες
από 60.00 € / άτομο
Περιήγηση Πεζοπορίας στα Μετέωρα
Καλαμπάκα, Τρίκαλα
4 ώρες
από 35.00 € / άτομο
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.