×

Radical Kite Center

Το Radical Kite Center δραστηριοποιείται στον τομέα του Kite Surfing. Για περισσότερα από 14 διαδοχικά έτη. Βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Ελλάδας, επειδή το νερό είναι ρηχό, ο πυθμένας είναι αμμώδης και καλύπτει μια ευρεία περιοχή όπου ένα kitesurf κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αριστερά ή δεξιά. Ο άνεμος που είναι σταθερός και θερμός όλο το καλοκαίρι είναι επίσης ένας παράγοντας που καθιστά το σημείο μας τόσο μοναδικό. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω είναι προφανές ότι οι μαθητές που είναι πρόθυμοι να μάθουν, δεν κουράζονται εύκολα και παραμένουν ενθουσιασμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιοτική εμπειρία όταν πρόκειται για την εκπαίδευσή σας. Επιπλέον, έχουμε υψηλά πρότυπα ασφαλείας για αρχάριους, προχωρημένους και παιδιά. Κατά τη διάρκεια όλων των τελευταίων ετών έχουμε αναπτύξει μια μοναδική μέθοδο κατάρτισης για kiteboarding, ως εκ τούτου, μπορούμε να πάρουμε από επίπεδο αρχάριων μέχρι το προχωρημένο ή αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το άθλημα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας αλλάξει επίπεδο. Από την ηλικία των 10 ετών αναλαμβάνουμε να διδάξουμε με ασφαλή τρόπο.Παραμένουμε ανοιχτοί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο και είμαστε το μόνο Kite Surfing Centre της Νότιας Ελλάδας,με πιστοποιημένη άδεια από το 2004. Βρίσκεται στη Νέα Κίο στο 5ο χλμ. του παραλιακού δρόμου που συνδέει το Ναύπλιο με τη Νέα Κίος στο Ναύπλιο της Αργολίδας. Είναι εύκολα προσβάσιμο και το μοναδικό Kite Surfing Center που είναι τόσο κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, στην Αθήνα (μιάμιση ώρα μακριά με λεωφορείο). Εμπιστευτείτε μάς να σας μεταδώσουμε την εμπειρία μας και την αγάπη μας στο Kitesurf!

Δραστηριότητες Radical Kite Center

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.