×

Sail in Greek Waters

Η Sail in Greek Waters εκπροσωπεί δίκτυο ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, και είμαστε επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών. Στόχος μας είναι η ενοικίαση μερικών από τα καλύτερα ιστιοπλοΐκά σκάφη που ταξιδεύουν στις Ελληνικές θάλασσες και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επίκεντρο την ιστιοπλοΐα.

Η Ομάδα μας

Jovana Nikic

Η Jovana είναι η manager και ιδρυτικό μέλος της 'Sail in Greek Waters'. Διαθέτει 15 χρόνια προυπηρεσίας στην εξυπηρέτηση πελατών, σε διάφορους τομείς. Στη διάρκεια της προϋπηρεσίας της έχει αναπτύξει άμεση επικοινωνία με πελάτες, με στόχο την ανάλυση και ικανοποίηση των αναγκών τους. Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα  από το 2009, ενώ το 2010 πήρε το δίπλωμα ιστιοπλοΐας. Έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης και Τουριστικές Επιχειρήσεις. H Jovana μιλάει Σέρβικα (μητρική γλώσσα), και πολύ καλά Αγγλικά και Ελληνικά.

Κώστας Γκέκας

Ο Κώστας είναι συνιδρητής της 'Sail in Greek Waters'. Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις διαχείρισης έργων και πωλήσεων προς εταιρικούς πελάτες. Έχει λάβει επαγγελματική εκπαίδευση στο management από επαγγελματίες εκπαιδευτές. Η επαγγελματική του εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπων έχει βοηθήσει στη διαχείριση ομάδων πάνω στο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Ο Κώστας ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από παιδί, έχει δίπλωμα ιστιοπλοΐας από το 1992 και χειρίζεται ιστιοπλοϊκά σκάφη ως skipper εδώ και 6 χρόνια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά, μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, λίγα Γερμανικά και ακόμα προσπαθεί να μάθει τη σέρβικη γλώσσα.

Αναστάσιος Παναγιωτίδης

Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι Εκπρόσωπος της Εταιρίας μας στη Ρόδο. Επίσης, έχει δικό του σκάφος και εργάζεται και ως skipper στα Δωδεκάνησα. Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα περισσότερο από 20 χρόνια και βρίσκεται στην περιοχή από το 2011. Γνωρίζει καλά τα Δωδεκάνησα, τους μαγευτικούς όρμους και τα πιο ιδιαίτερα ταβερνάκια στα μικρά νησάκια της Δωδεκανήσου. Μαζί μπορείτε να διαμορφώσετε το πλάνο της εκδρομής ώστε να ζήσετε ένα ιδανικό ταξίδι ιστιοπλοΐας. Σκοπός του Αναστάσιου είναι να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής. Η ευγένεια, το χιούμορ και η διακριτικότητα είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Ο Αναστάσιος μιλάει την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.