×

Spiridakos Sailing Cruises

Είμαστε η Spiridakos Sailing Cruises. Μια Ιστιοπλοϊκή Εταιρεία που ειδικεύεται σε εξαιρετικές κρουαζιέρες πολυτελών καταμαράν και μηχανοκίνητων σκαφών στη Σαντορίνη και τα κοντινά νησιά από το 1986.

Η 34χρονη εμπειρία μας μας δίνει έναν πρωτοποριακό ρόλο στον διαρκώς διευρυνόμενο κλάδο των Ιστιοπλοϊκών Κρουαζιέρων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κύριος στόχος των κρουαζιέρων μας είναι να εξερευνήσετε όλα τα μοναδικά αξιοθέατα της Σαντορίνης, δημιουργώντας παράλληλα μια ζεστή, φιλόξενη και μοναδική εμπειρία για τους επιβαίνοντες.

Είμαστε περήφανοι ιδιοκτήτες ενός στόλου 10 καταμαράν, ενός Motor Yacht, ενός Rib Boat και ενός Motor Boat ξεχωριστής ποιότητας. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια συμπονετική, πολυτελή και αποτελεσματική υπηρεσία, συνοδευόμενη από έναν καλά συντηρημένο ιστιοπλοϊκό στόλο, διασφαλίζοντας έτσι την εκπλήρωση των προσδοκιών σας.

Μέσα από τις καθημερινές μας κρουαζιέρες στη Σαντορίνη, σας προσφέρουμε την τέλεια εμπειρία, παρέχοντας ξεναγήσεις ιστιοπλοΐας, δραστηριότητες αναψυχής και μεσογειακό φαγητό σε συνδυασμό με τοπικά κρασιά. Δίνουμε έμφαση στην κατανόηση των επιθυμιών και των προσδοκιών των πελατών μας και είστε ευπρόσδεκτοι να τις μοιραστείτε μαζί μας και να ζήσετε την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της.

Σαντορίνη – Απελπιστικά ερωτευμένος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Captain Leo επισκέφτηκε τη Σαντορίνη για πρώτη φορά και ερωτεύτηκε απελπιστικά το νησί. Δεν έφυγε ποτέ, για περισσότερα από 30 χρόνια η αγάπη του για τη Σαντορίνη μεγαλώνει και αυτό είναι το μυστικό της επιχειρηματικής επιτυχίας της οικογένειας Σπυριδάκου.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς παγκοσμίως. Η κουλτούρα μας είναι να λατρεύουμε και να σεβόμαστε αυτή τη μοναδική ομορφιά και αυτό είναι που θέλουμε να ζήσετε εν πλω!

Γιατί αυτή δεν είναι η δουλειά μας, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας.

Η Spiridakos Sailing Cruises είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 1986 και βρίσκεται στο νησί της Σαντορίνης.

Η μοναδική μας φιλοδοξία είναι να γνωρίσετε σε βάθος την ομορφιά και την κομψότητα του νησιού μας.

Η γνήσια αγάπη που τρέφουμε για το νησί μας μπορεί εύκολα να αποκαλυφθεί μέσα από τις καθημερινές μας κρουαζιέρες που σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με ξεναγήσεις ιστιοπλοΐας, δραστηριότητες αναψυχής, καλό φαγητό και κρασί, όλα σε συνδυασμό με τη φιλικότητα και τη γνώση του πληρώματος μας που σας δίνει την ευκαιρία να βιώσετε μια αρμονική ισορροπία κρουαζιέρας μαζί με ένα συναρπαστικό ταξίδι ξετυλίγοντας τις ομορφιές των ελληνικών νησιών, ανακαλύπτοντας κάθε στιγμή έναν κρυμμένο όρμο, κρυστάλλινα νερά, θερμές πηγές, το ηφαίστειο, μοναδικές παραλίες μαζί με μια ματιά στην αρχαία ιστορία που θα σας καταπλήξει και μια πολιτιστική ποικιλομορφία που θα σας ιντριγκάρει.

Το σύνθημά μας είναι ότι η ασφάλεια και η ικανοποίησή σας προηγούνται. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε φίλους, όχι πελάτες. Πρωτοπορούμε στην προσφορά τοπικών, χαρακτηριστικών κρουαζιέρων που θα σας επιτρέψουν να δείτε, να γευτείτε και να γνωρίσετε κάθε γωνιά του νησιού μας.

Ανεξάρτητα από τις προσδοκίες και τις ελπίδες σας, σας προσκαλούμε να τις μοιραστείτε μαζί μας και να ζήσετε την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της.

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.