×

Windsurfers World

Το WINDSURFERS' WORLD, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία εδώ και σχεδόν 35 χρόνια, βρίσκεται στον κόλπο της Ιξιάς στο νησί της Ρόδου. Με ακτογραμμή 220χλμ το νησί είναι ένας από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για windsurfing και kitesurfing.

Ο Σταθμός μας

Το κέντρο καλύπτει πάνω από 400 τετραγωνικά μέτρα παραλίας και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη βορειοδυτική ακτή, η οποία είναι διάσημη για τους σταθερούς ισχυρούς ανέμους που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία σημεία ιστιοσανίδας στην Ευρώπη (τα στατιστικά στοιχεία του ανέμου μιλούν από μόνα τους). Όχι μόνο εγγυόμαστε ασφαλή, άδεια νερά σε συνδυασμό με συνεχείς πλευρικoύς ανέμους, αλλά σας παρέχουμε επίσης όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να κάνουμε την εμπειρία σας στο windsurfing μία από τις καλύτερες. Η Ιξιά είναι ένα ζωντανό τουριστικό σημείο, ιδανικό για οικογένειες, με ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό μας.

Μαθήματα ιστιοσανίδας-Έναρξη μάθησης

Ήρθε η ώρα να ενταχθούν στον κόσμο της ιστιοσανίδας. Πάρτε ένα μάθημα και διασκεδάστε στις διακοπές σας με τη βοήθεια των επαγγελματιών εκπαιδευτών μας και τις ιδανικές συνθήκες.

Δραστηριότητες Windsurfers World

Μάθημα Windsurf για αρχάριους στη Ρόδο
Ιαλυσός, Ρόδος
1 ώρα
από 50.00 € / άτομο
Μάθημα windsurf για προχωρημένους
Ιαλυσός, Ρόδος
2 ώρες
από 100.00 € / άτομο
Ενοικίαση εξοπλισμού windsurf
Ιαλυσός, Ρόδος
1 ώρα
από 35.00 € / άτομο
Ενοικίαση Jet Ski στη Ρόδο
Ιαλυσός, Ρόδος
15 λεπτά
από 45.00 €
Ενοικίαση Sup στη Ρόδο
Ιαλυσός, Ρόδος
1 ώρα
από 15.00 €
×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.