×

XtremeWay Outdoors

Το Xtremeway Outdoors δεν είναι συμβατική εταιρεία. Όχι μόνο με το όνομα αλλά και με τη δράση, παρέχουμε δια βίου εμπειρίες από το εκπληκτικό τοπίο του Όλυμπου. Συνδυάζουμε την ασφάλεια με τη μαγεία των δραστηριοτήτων μας.

Έχει βάση στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στις δραστηριότητες εξωτερικού χώρου και τον εναλλακτικό τουρισμό από το 2014.Οι αυξανόμενοι πελάτες μας προέρχονται από την Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ασία.

Πεζοπορία, Canyoning, ποδήλατο βουνού, θαλάσσιο καγιάκ, αναρρίχηση, είναι μερικές από τις βασικές δραστηριότητες μας μαζί με Mountain Running, Enduro Touring και Tours. Το Xtremeway διοργανώνει αγώνες ορεινής πορείας και αθλητικές εκδηλώσεις στο βουνό.

Κύριο μέλημά μας είναι η χαρά και η ικανοποίηση που θα αφήσει η όμορφη και χρήσιμη εμπειρία σας στην καθημερινή σας ζωή.

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.